Лятото горещо е на прага, времето към ОКТОМВРИ се скъсява

• 15 795
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро, скъпи мамчета! Привет на всички коремчета  newsm51
Friki , Oska на мен ми правиха тройния тест с глюкозата във 22 г.с. Дори след изследването писах подробно в една от старите теми. Нямах никакви оплаквания, просто на феталната морфология д-р Димитрова забеляза повишено количество околоплодна течност и препоръча да си направя теста. Преди теста не съм спазвала диета, просто отидох рано сутринта, задължително на гладно, взеха ми кръв и после изпих някакъв разтвор на глюкоза. След 60 минути ми взеха кръв, и после след 120 мин пак. Резултата наистина показа повишение на кръвната захар - 5.8, но бях малко под максимума (6.0). Д-р Димитрова каза, че не е страшно, просто трябва да огранича захарта и захарните изделия. Препоръча ми да си направя теста пак в 29 г.с. Смятам другата седмица да го направя и да се нядяваме, че няма да има нищо обезпокоително!  newsm10
Пожелавам ви един прекрасен ден, изпълнен с много приятни емоции newsm47

# 196
Добро утро майчета,сигурно още спинкате,
ето ,днес има с какво да се похваля-днес ми е последния работен ден.От понеделник съм си в къщи и ще мога да си разполагам с времето както си искам Grinning,голям кеф.Приготвила съм си една купчина с хубави книжки за четене и ще се размажа Mr. Green
А днес пък имам много вълнуваща среща с колежки от университета,които не съм виждала от 98 година.Така ,че настроението ми е приповдигнато.Желая същото и н а вас и да погалите бебоците от нас.
Лек и хубав ден мамчета Hug

# 197
Привет и от мен Hug.Току що успях да ви прочета но с загубения си акъл всичко ми се изнизва и позабравям Rolling Eyes Crazy. Радвам се че сте добре и определено не бързайте да искате бебчо да излезе,нека дойде когато му е времето.
Около мен нищо ново пак съм в градска ,за изписване никой нищо не казва само "Има време".
Изкукуригах там и обстановката ме депресира но ще се търпи ,моля се само да остискам до началото на 9 месец.За килограмите съм посмъкнала незнам защо,но този болничин режим ме изкълпазани искам само да си поприлягвам и да ме глезят Mr. Green
Това е от мен целувки по тумбачетата  bouquet

Последна редакция: сб, 22 юли 2006, 17:28 от ^buba^

# 198
Бубе, изписана ли си или не? Не можах да разбера  newsm78
Стискам палци всичко да е наред с теб и бебе!

Мери ред, извинявам се, че толкова време ми отне да ти сложа розово човече. Да ти е честито момиченцето!

Момичета, моля ви, дайте своя вот в подкрепа н … 77;то  

Последна редакция: сб, 22 юли 2006, 21:41 от Лейди Тюленита

# 199
Не.Пуснаха ме само градска до утре вечер  Confused

# 200

фрики,брей,че са старателни тия испански доктори!аз не разбрах/или не съм прочела/защо са ти назначили тези изследвания.някакви оплаквания ,ли имаше?пожелавам ти всичко да е наред и да се разминеш с диетата!

Tук теста на Осъливан го правят задължително на вси4ки бременни.Вторият го правят(линията с трите взимания на кръв ) ако първия е излезе с лоши резултати.

Какво става с НЕСА?Не се е записвала от доста дни,дано да няма особени проблеми с хернията.
     БУБА,хубаво да си ги изкараш тези два дни и дано скоро да те пуснат.

Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 201
  • София
Mira да ти кажа честно от 3-те пъти в болница се убедих, че младите доктори са по-старателни от по-възрастните, така че може да си попаднала на добър късмет.

buba а ти защо си в болница? В коя болница лежиш? Пожелавам ти скоро да се върнеш вкъщи за по-дълго.

Момичета, снощи бях на китайски ресторант и доста се поотпуснах, днес съм напълняла с половин кг. още, утре сигурно ще съм с още толкова, трябва да спра да ходя на китайски ресторанти, че много се депресирам, качвам по цяло кило на седмица наоследък.

# 202
В болница съм защото получих контракции и съм със силно скъсена шийка

# 203
Здравейте момичета!
Най-сетне и аз да се разпиша, все се каня и отлагам. В четвъртък бях на консултация и се оказа, че имам много чести и силни контракции. Сега пия конски дози Магнерич и Но шпа и ако до няколко дни не попрестанат и мен ме чака съдбата на Буба.
Буба, стискам палци скоро да те изпишат!
Аз пак не се спирам тези дни и може малко да се поуморих. Ама толкова неща съм си набелязала да свърша, и гости имах, и по магазините ходих, и с приятелки срещи... абе пълна програма. Днес цялата къща изчистих, ама не мога така да легна и нищо да не правя. Хубавото е, че днес не съм усещала почти контракции и много се надявам вече да ми действат хапчетата.
За зъбките - в четвъртък на мен ми направиха 2 кариеса. Появили са се за около месец и половина  #Cussing out . Бяха съвсем малки и ми ги направи наведнъж и без упойка. Аз никога не съм искала упойка на зъболекар - само звукът на машинките много ме дразни.
Илиянче, честит имен ден на патерици!  bouquet Да гушкаш едно много сладко бебче наесен!
Хайде лек ден и много  Hug !

# 204
еееее,айде сега пък и ти евелинче!тъкмо си мислех,че все пак малките проблемки е възможно да ни отминат съвсем Rolling Eyes!не че съм водила статистика,ама май ти ,аз и мира см,нямахме оплаквания до сега/пу,пу и занапред да е така!/.то и аз се замислям вече да понамаля малко темпото,така за всеки случай да се застраховам,доколкото е възможно.
ама и ти-давай го малко по-лежерно.от опит да ти кажа,че с времето се свиква с по-мърлявичка къща.ката се роди бебчо,ако щеш се прави на домакиня -героиня,докато си спинка сладко в легълцето newsm07,а сега сте в комплект-тъй-че по-кротко!
аз пак да си питам-ти чак на консултацията ли разбра за контракциите или от по-рано си имаше някакви по-ясни симптоми?

флорес,фрики,благодаря за отговорите! Two Hearts
бубе,по-важно е ти и бебко да сте добре.поне в болницата си под лекарско наблюдение и можеш да си по-спокойна.пожелавам ти скорошно изписване! Hug

# 205
тампон потопен в кисело мляко ли??? За първи път чувам такова нещо! По-добре не рискувай мен ако питаш...

Не се плаши, това е един от най-простичките и ефикасни "бабешки" методи за предпазване и дори лечение на вагинални инфекции. Елементарно е - киселото мляко променя деликатно киселинността на средата и гадините не оцеляват Wink

Цитат
Иначе да ви кажа, че в Премама наистина си заслужава да отидете заради намаленията, купих си 2 гащеризончета, намалени от 45 лв на по 17 -19, а са страшно бонбонски!

А къде е този магазин? Заинтригува ме. Аз досега избягвах магазините за бременни, но май вече няма как - коремът ми е ОГРООООМЕН.
Гледам, че повечето от вас правят ремонт, та да се похваля и аз - днес завърших боядисването на балкона (не лично, де, майстор имах), сложих възглавнички на столчетата и декоративна завеса със същия десен - абе, голяма щуротия, но стана много уютно.  А цветята ми вече цъфтят като пощурели. Нашият тати направо се пренесе там с лаптопа Simple Smile))
Ще трябва обаче да направя освежаване и на останалите помещения, защото не са боядисвани от 6 години - само кухнята и трапезарията са ми "новички". Не знам защо толкова напира да ражда Мишката - аз пък искам да изчака, че като гледам, няма да ми остане време да свърша всичко преди това. А после не става - които имат деца, знаят за какво говоря.
Вие вече избрахте ли креватчета? Ако някоя от вас е правила проучване, да сподели. Аз още не съм решила какво да бъде, насочила съм се само към цвета - череша, за да отива на другите мебели в спалнята ни.
За раждането Мира направо ме хвърли в оркестъра - наистина ли се прави записване от сега? Аз идея си нямам къде ще раждам - мислех си, че това се уточнява чак в 9-ия месец, а то...  Shocked
Моля мамите с опит да ме просветлят.

# 206
  • София
mira sm аз раждах в Правителствена преди година и 3 месеца. Изражда ме д-р Христова, но имам впечатления от повечето доктори (лежах 1 сдедмица). Ако те интересува нещо ако мога дапомагам (може би на лични, че да не пълниме темата излишно) ако искаш пиши Simple Smile

И аз съм с много редовни контракции, вече без Магне Б6 въобще не мога, постоянно го пия вече 4-и месец, а съм го забравила или съм се преуморила - така корема пак ми е стегнат часове наред. Знам че трябва да се щадим повече, ама как става това  newsm78

Оска, аз си ги усещам контракциите доста осезаемо, като си сложа ръка на пъпа всичко е много стегнато (мускула вътре се е стегнал, усещането е все едно си си стегнала мускул на ръката например). Дано не разбереш какво е

# 207
Който пише, преди да чете... пише два пъти.
Бубе и Евелинче, стискам палци това положение да е временно и бързо да се оправите! Пазете се!
На Илиянка и от мен честит имен ден на патерици. Виновна съм пред няколко именника, че не им честитих навреме, ама все си мисля, че Илинден се празнуваше в началото  на август...  ooooh!

# 208
  • Откъм Варната
...Вие вече избрахте ли креватчета? Ако някоя от вас е правила проучване, да сподели. Аз още не съм решила какво да бъде, насочила съм се само към цвета - череша, за да отива на другите мебели в спалнята ни....

Аз съм си избрала тази или подобна, видях една с колелца от едната страна в Хиполенд и мисля, че това ще е леглото на бебчо
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=23_69&products_id=2056

# 209
...Вие вече избрахте ли креватчета? Ако някоя от вас е правила проучване, да сподели. Аз още не съм решила какво да бъде, насочила съм се само към цвета - череша, за да отива на другите мебели в спалнята ни....

Аз съм си избрала тази или подобна, видях една с колелца от едната страна в Хиполенд и мисля, че това ще е леглото на бебчо
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=23_69&products_id=2056

KaliMa, много е сладка кошарката, но мислиш ли, че ще ти е удобна? Тези, които са за път са само на едно ниво - доста ниско разположено и нямат възможност за регулиране в зависимост от височината. От друга страна, ако много пътувате с бебчо, разбирам избора ти.

Общи условия

Активация на акаунт