Лятото горещо е на прага, времето към ОКТОМВРИ се скъсява

• 15 839
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде в Европа...
Хайде и аз на отчет! bowuu
Току-що се връщам от частника. Бебчо е 1006 гр, BPD - 72 mm(Това май е главичката), АС - 206 мм, FL- 51мм. Обърнато е с главичката надолу, с коремче навън и крачета на равнището на пъпа и малко по-надолу. Отговаря си точно на термина. Пак гледахме мъжки атрибути  Laughing  stork-boy , имам си и снимчица на лицето му  Simple Smile. Иначе, последните дни сме много активни, такива ритничета получавам, че чак се стряскам Simple Smile

Херка, видях че ти си в същата ситуация като мен с болничните ( на мен 5-я ми свършва 7 дни преди редовния 45 дневен, който трябва да ми издадат). Как се процедира в такива случаи?
Яни, честито за хемоглобина! Wink. На мен и двамата доктори казаха да спра желязото и ако ми падне под 110 да възобновя. При теб??
Тюленче, може за списъка, само се моля аз да не оглавявам  класациите, който си предложила Praynig. Иначе, за протокола аз съм + 7 кг.
Добре дошла на новата мама!
А всички с проблемчета- пазете се! Вече сме в 7 месец, няма да предаваме фронта, я!

Чао и целувки

Последна редакция: пт, 14 юли 2006, 17:42 от AIR

# 91
Привет мамчета,
добре дошли на новите мами и леко бременеене заедно с нас.
Мамчетата със проблеми,дано днес да се чувстват добре и всичко да е ок по нататък при вас.
Бебчовците вече започнаха да стават по-активни сега и усещането на всички ритничета е просто прекрасно,нали? newsm32
Остават ни само 3 месеца и понякога като се замисля ми става малко страшничко.Хиляди въпроси ми врят в главата.Може би и малко неувереност се прокрадва... Sad
Нооо преди всичко ви желая един прекрасен и спокоен weekend с приятни емоции. Hug

# 92
  • Стара Загора

Херка, видях че ти си в същата ситуация като мен с болничните ( на мен 5-я ми свършва 7 дни преди редовния 45 дневен, който трябва да ми издадат). Как се процедира в такива случаи?
AIR-че наистина вървим с тебе наравно....дори и размерите на бебчо...само дето нашето е с бедро 52мм Mr. Green Иначе за болничния ми казаха, че като ми изтече този отивам пак при тях...още пет дена ми дават и след това вече дофторката ми дава 45-дневния боничен.
Относно моето прословуто кръвно...ами стабилно е без хапчета държа...110/70, което си е нормално. Възможно е от плюскането на сладко дето го направих миналата седмица да съм била така....сега в момента не пия хапчета/така ми каза докторката/ но меря кръвното с апарата два пъти дневно.
Относно килата...от сега въпреки, че съм 3кг. отгоре може да ме пишете за най-дебела мама/натурална/ Mr. Green Всъщност от началото на бремеността свалих 7кг....от тях до сега съм възстановила 3кг.
Кой каза бира newsm78 Mr. Green Дойде си една приятелка от София и ще отразяваме събитието тази вечер...и без това нашия тати е наряд поне да си имам компания Crazy
Яни честито за хемоглобиман. Като казах хемоглобин...дойдоха ми изследванията..моя сега е 114 /паднал е в сравнение с последния път/ а кръвната ми захар е 4,7  Sunglasses
chopi-6 не се притеснявай....не всеки ден бебечата са толкова активни. И моето е кротко тези дни а преди два дена какъв фитнес ми удряше  Blush
didita bahama mama добре дошла в нашия отбор   bouquet
Алооо морските мами...как е морето  Blush обичам морето...Варна ми е любимия град...пет години от бурните ми години оставих там Flutter
Още бях да пиша ама забравих какво ooooh! Така е като ме мързи два дена да пиша и сега забравям какво, що Crossing Arms
Лек ден и приятна вечер мамчета Hug

# 93
eли гу,не им се плаши толкова на тези контракции,а повече спокойствие ще се отрази добре и на кръвното ти .
и като ви чета,как се жалвате ,че ви риткат мъниците,ми  иде да ви напляскам  #Splat.боляло било-то това е сладка болка.аз вчера така се бях притеснила,че моят мушморок се беше умълчал и само сегиз-тогиз леееекичко ме побутваше.вечерта,реши,че вече достатъчно си е поиграл с нервите ми и се развихри подобаващо из на мама тумбака newsm32.така го искам!пък ако мама малко се понапишка като я ритнат в мехура-тя и без туй си е една пикла.... Joy!

смятах още да ви пиша,ама друг път!кой може да устои на покана от любимия за пазаруване в новия МОЛ!айде,паля гуменките и право там running!

добре дошла дидита бахама мама!повече мами в нашия форум-повече добри новини smile3504!

# 94
  • Някъде в Европа...
Яни честито за хемоглобиман. Като казах хемоглобин...дойдоха ми изследванията..моя сега е 114 /паднал е в сравнение с последния път/ а кръвната ми захар е 4,7  Sunglasses
Eee, кое е кръвната захар в изследванията - глюкозата ли? В мойте кръвни не пише кръвна захар никаде, има глюкоза, дали е то  newsm78 (ако е така е 3,6), че нали моя доктор нищо не ми обяснява, погледна ги и каза че са добре  #Cussing out, без подробности.

# 95
Здравейте отново!
Видях, че някои мами се вълнуват от болничните, преди тези по майчинство от 45 дни.По този въпрос говорих с мойта докторка преди време, че се бях уплашила дали ще ми стигнат.Тя каза, че ако не стигат трябва да си ги компенсирам с отпуска.За информация общо дните от ЛКК за 180 и 7 от лекарката.На мен ми остават още 34 дни за последен болничен и ще ми стигнат идеално.Даже ще останат.Сметнете си ги.Аз съм в болничен още от 14-16 г.с доколкото си спомянам и ще ми стигнат .Така, че пребройте и дано всичко е наред.Успех!
Лека вечер!
Дано сте ме разбрали, щото е малко объркано,а ?!

# 96
  • Откъм Варната
Здравейте отново!
Видях, че някои мами се вълнуват от болничните, преди тези по майчинство от 45 дни.По този въпрос говорих с мойта докторка преди време, че се бях уплашила дали ще ми стигнат.Тя каза, че ако не стигат трябва да си ги компенсирам с отпуска.За информация общо дните от ЛКК за 180 и 7 от лекарката.На мен ми остават още 34 дни за последен болничен и ще ми стигнат идеално.Даже ще останат.Сметнете си ги.Аз съм в болничен още от 14-16 г.с доколкото си спомянам и ще ми стигнат .Така, че пребройте и дано всичко е наред.Успех!
Лека вечер!
Дано сте ме разбрали, щото е малко объркано,а ?!

newsm10 newsm10 newsm10

# 97
Здравейте, момичета!
Днес сутринта се върнах от почивка на, която си изкарах доста добре.Не съм много черна, защото още на първия ден ми изгоря корема и аз реших следващите дни да ги изкарам под чадъра.Бебчо беше кротък и за това си мисля, че и на него му харесаха баните в морето.Айде утре ще Ви пиша пак, че вече стана късно.

# 98
Здравейте момичета
Надявам се всички сте добре и се радвате на сладки ритничета
Днес водихме каката на Карибски пирати Май малко се поуплаши по едно време и не спря да бърбори Тоя до мен здравата се изнерви ама какво да направи детето държа си се перфектно за тоя дълъг филм

Бебчо ритка ли ритка и радва мама
За протокола аз съм + 3 кг
Хера, Айр на мен ми казаха да си пия малтофера защото се готвя за секцио и не е хубаво да пада Пък секциото било доста кръпопроливна операция без да плаша мамчетата които виждам че и без това са се стреснали
Не го мислете това седалищно предлежание Наистина е много рано
Таралежче просто не мога да повярвам как може да не искате да знаете пола аз и с Дари и сега нямах търпение да разбера Повярвай на предчувствието си Аз и двата пъти познах Освен ако сега това което всички лекари ме убеждават че е мъжки полов орган не се окаже нещо друго  newsm78
ПС не се притеснявай за кг Ще ги свалиш Това не ти е естествено тегло така че после ще се нормализират нещата Поне така стана със всичките ми познати майки покрай Дари
Поздрави и лека вечер

# 99
  • София
Добро утро на всички коремчета

За килцата - аз съм + 11  Embarassed но не се притеснявам много много, колкото - толкова, сега важни са бебоците, после ще ги свалим без да усетим Simple Smile

Яни, подсети ме за кино - много ми се ходи в IMAX'а , ама ме е шубе, от звука, от картината да не стане някоя беля, много искам да отида, но ще изчакам няколко месеца  Cry

И нашия бебок в сряда беше седалищно, а 1 седмица по - рано си беше главично. Има време и място все още да се въртят, нищо не е окончателно. Аз хич не искам да се налага секцио, защото няма да мога да вдигам каката много дълго време, а това е невъзможно. Но каквото стане, подготвям се и за двата варианта  Simple Smile

Иначе ние сме добре, риткаме умерено (мама иска повече ама няма), много ме боли кръста, но е нормално, като съм по цял ден наведена с скоро проходилата кака  Laughing  Контракциите ми понамаляха (пу - пу) от последната ударна доза Магне Б6 и дано така да си останат. Вчера си мерих кръвното, нещо ми се беше замаяла главата и беше 50/110 - нещо голяма разлика ми се струва, но не е фатално, явно ми беше паднала долната граница  Confused

А като ви слушам че ви риткат около пъпа най - много - на мен ребрата ми сигурно вече са се деформирали от ритане, като ритне здраво в тях и ми секва дъха, отдавна беше когато усещах само до пъпа  newsm78

Уф, стана дълго, стига съм приказвала, после пак  Laughing

# 100
  • Стара Загора
Eee, кое е кръвната захар в изследванията - глюкозата ли? В мойте кръвни не пише кръвна захар никаде, има глюкоза, дали е то  newsm78 (ако е така е 3,6), че нали моя доктор нищо не ми обяснява, погледна ги и каза че са добре  #Cussing out, без подробности.
При предишни мои изследвания /преди да съм бременна/ като са ми пускали изследвания в листовете дето пишат резултатите пишеше - глюкоза /захар/.....а в тези /правя ги в друга лаборатория/ пише - кр.захар....явно си е до блонката на лабораторията Hug
Ха добро утро от нас с бебчо bowuu
След снощната половин бира дето мама изпи в едно заведенийце и понеже тати беше наряд и ни пази спах като пън до 9 часа сутринта...без да помръдна и без да ходя до тоалетна дори Blush Бебчо сутринта порита малко мама...поигра си за моя радост и сега май спинка миличкото ми Heart Eyes
За моят хемоглобин нищо не ми е казала докторката защото в понеделник ще ги нося изследванията но сигурно ще ми изпише желязо..така си мисля аз. Здраве да е...ще го пия /дъвча/ само бебчо да е добре.
Днес кръвното ми е шест bowuu и всъщност не съм пила хапчета от два дена...но продължавам с меренето сутрин и вечер за всеки случай.
Добре завърна се почиваща Мишка  bouquet и чакаме и снимки към разказа за почивката Blush
Лек и прохладен ден мамчета Hug

# 101
Пуснаха ме 2 дни градска и бързам преди да са ме строили в леглото да се отчета.Първо да ви кажа че много ми липсвате но няма как ще се търпи.В неделя постъпих в болница с контракции без болка,установи се силно скъсена шийка без разкритие.Изядох 2 системи и сега лапам сума ти хапове, уплашена съм, забраниха секс и возене в кола ,с две думи да пазя само леглото до влизането в девети месец.
Не сам ви изчела /дано го направя/ надявам се да сте добре и ще ви кажа да се пазите много и да внимавате сега на края.
Това е от мен лек и успешен ден/погалете коремчовците/

# 102
  • Стара Загора
^buba^  лягай и пази леглото мила Hug Не се притеснявай....важното е, че нямаш разкритие...пази бебчо Heart Eyes

# 103
  • София
buba споко и аз бях в болница за контракции преди, има оправия, само слушай докторите и никакво натоварване!

KikiNiki в профила имам url със снимки, ако искаш ме виж и като започнеш пак да идваш на училището може да ме познаеш. Писах ти на icq.

Момичета и аз се шашкам когато бебчо не поритва, но четох в книжките, че в този срок спинкат много. А когато спинкат не шават. Но снощи бях на шоуто на Слави и бебе много се разскача, изглежда се развълнува от силните звуци и ръкопляскания.

Сега му пускам музика (the Beatles) - четох, че вече чува и като се роди ще познава тази музика и тя ще го успокоява. Обича да танцува на някои песни  newsm44

# 104
здравейте майчета!!
пак ще питам за проблеми,но като споделя ми олеква....някоя от вас да има хемороиди??за първи път се появиха и съм...стресната и засрамена...хи4 не  е хубаво..а и се появиха ненадейно...нито запек ме е тормозил...нито разстройство..???
какво сте ползвали и с какъв ефект?

Общи условия

Активация на акаунт