Лятото горещо е на прага, времето към ОКТОМВРИ се скъсява

• 15 799
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Момичета да Ви се оплача, че имам голям проблем с тия киселини!Никога през живота си не съм имала, а сега не мога да спя от тях.Кажете, какво мога да пия, че поне да мога да заспивам?Вече спя с по две възглавници, за да ми е на високо главата, но това помагаше отначало, а вече Не.

# 166
  • Стара Загора
Мишке чувала съм за газирана вода/сода/, лимони и киви...дано ти помогне.

# 167
Благодаря, Херка ще пробвам пък дано стане с комбинацията от двете възглавници!

# 168
  • Откъм Варната
Благодаря, Херка ще пробвам пък дано стане с комбинацията от двете възглавници!

Пробвай и с айрян и кисело мляко, на мен от това ми минават киселините за известно време

# 169
Здравейте момичета,
да ви се оплача днес ходихме с бебо на ехограф и той пак ми беше скроил същия номер ,като преди Sad.Пак си игра на криеница с мама.Доки каза ,че уж виждал някакви тестиси,ама не бил сигурен.Всеки път това чувам,явно трябва да се настроя за изненадка.
Иначе вече е пораснал с около 1кг и се е разположил седалищно,за това ме притиска така болезнено,ниско долу.
А по повод мързела,явно ни е обзел всички,и аз само чета в повечето случаи,все ме примързява да пиша.Лоша работа ,трябва да се стегнем.
Това е от мен за сега ,отивам да наглеждам майсторите,какви ги вършат.Лека и прохладна вечер и милувки по коремчетата. Hug

# 170
Здравейте от мен!
Като гледам днес е ден за оплакване. Rolling Eyes
Вчера моя много близка приятелка направи спонтанен аборт. CryТичах с нея по доктори.Слава Богу днес е добре и си е в къщи.
Сега като за капак започва да ме наболява мъдрец. #Cussing outТе и преди са ме наболявали и толкова.До големи усложнения не се е стигало.Обаче, сега нали съм бременна та се шашкам. newsm78Добре, че имаме близки зъболекари, но са на 60 км. и ако се наложи ще трябва да пътувам. Tired
И още малко да се оплача-татито ни цяла седмица или се прибира късно от работа или става по тъмнто, за да отиде. CryОт цялата тази работа го виждам за малко,а той дори не може да спи като хората и аз понякога се пробуждам през нощта и го гледам как се мъчи милия. Cry

Мишка за киселините много е ефикасно Талцит.Има го в аптеките и се смуче.Безвредно е .Аз с това се спасявам от киселините.
Съжалявам, че ви се оплаквам само, но ми олекна.Благодаря за вниманието ви!  bouquet  :
Лека и хубава вечер!  bouquet

# 171
Здравейте!
Като е тръгнало за оплаквания- да се оплача и аз: вчера тия стомашни болки не бяха само болки, ами от болки и разстройство преминаха в нетърпими болки и повръщане. Цял ден се скъсах от  Sickи се търкалях ревяйки като звяр в леглото. По иначе от ужас не мога да ви опиша, по едно време си мислех /понеже ме заболя и корем и болката стана на кризи през 20 мин./ че ще взема да родя. Слава богу късно вечерта се успокоих изведнъж, а мъжа ми като се върна от аптеката с Ношпа и някакви соли против повръщане ми каза, че тва е оня тъп вирус, дето и Kryc kryc  e изкарала и минавал за ден два. Та майчета пазете се!
Моето беборанче сигурно е стреснато от вчера или ме съжалява за това дето изживях и днес не е много активно, обажда се тактично от време на време, даже сутринта спа до по-късно. Rolling Eyes
Поздрави от нас на коремчетата и започвайте да се хвалите! Hug

# 172
М, м м м забравана съм голяма станала...
Днес е Илинден - Честит празник на нашта Илиянче, ако празнува де - много щастие и любов, а наесен живо и здраво пухкаво бебче  bouquet newsm51 smile3525  ylinfant!

# 173
izwinqwam se za latinoto,no tuk njama Phonetik...
za Leidi Tulenita- pola na moeto beb4e e MOMI4E !!!

# 174
здравейте момичета,
оглеждах се ,оглеждах се във вторник,дори места пазих,но не дойдохте на лекцията,значи smile3516!накрая отстъпих местата на 2 сладки мами,които също се оказа че са за края на септември и октомври,а и комшийката по маса и тя каза ,че е с термин за октомври.и да ви кажа ,по мои наблюдения ,тумбаците ни доста различно изглеждат preggo pregnant.за едното мамче помислих,че е за декември ,а другото за август,а сме само с по няколко дни разлика в термините.

видях и яни при септемврийките.
яни,незнаех,че сте имали проблеми с очето на Дари/чак сега прочетох/,но като я гледах как припка между масите,се надявам ,че вече е съвсем добре!

исках да ви пиша още ,ама утре ще е ,че да не си изпусна"Реймънд" по БТВто tv!

# 175
Здравейте момичета
Илиянче честит имен ден Да ти е живо и здраво името и да ти се подновява
За страха от раждането мен не ме е страх Просто искма да мине Знам че е голяма гадост но се притеснявам за бебчо Моля се всичко да му е наред пък едно раждане ще преживея само той да е добре  Praynig
Ели гу оправяй се бързо Дано нямаш повече проблеми
Таралежче съжалявам за приятелката ти Ти го карай по-леко и повечко почивка
Галеа много срамежливо твойто юначе Иска да държи мама в напрежение до края Ей това се казва бебе с характер  Laughing
Мише аз съм чувала че и дъвченето на дъвка помага защото в устната кохина срегата била алкална и така се неутрализирал ефекта Поне със сигурност е безвредно Татко ми пие талцид но не знам дали става за бременни Дано те поотпуснат
Евелинар наистина не трябва да се притесняваш за раждането Всяка жена минава от там Най важното е да са ни живи и здрави бебоците
А ако можеше излизането на бебо да е като влизането  newsm78 май много добре щеше да бъде  Mr. Green
Оска ако другият вторник ходиш ще се радвам да се видим
Дари вече е добре само дето не слуша но това при нея е естествено състояние Освен това се грижи мама да не напълнее и по цял ден фитнесирам с нея из градинките Добре че има и други мами та пия сокчета и фрапенца като луда и през един час съм гладна  Embarassed
Поздрави и лека вечер

# 176
Моля ви помагайте-какво да правя с този мъдрец.Може ли да ми се прави снимка и да ми се слага някаква упойка, за да се лекува?
Сега чакам свекър ми да се прибере , за да ме откара на зъболекар.Не съм спала цяла нощ.Не мога да си затворя устата.
Ужас!Не издържма, то не боли толкова, колкото сърби и ми идва да разрежа мястото.

# 177
  • Стара Загора
Защо ти е снимка на мъдреца...може да се наложи само да ти цепнат отзад венеца просто за да му дадът място да избие. Ще стискам палци да минава по-бързо и пиши после.
Честит имен ден на патерици на Илиянката  bouquet Да ти е живо и здраво името и много, много да си щастлива Heart Eyes
Mery_red  честито ти момиче...хайде да те облечем и теб в розово Flutter
Лек и прохладен ден майчета Hug

# 178
Таралежче, за снимка не е много препоръчително, но за упойката не се притеснявай - може. И аз днес съм на зъбар, че ме заболяха  цели два Sick А без упойка не давам нищо да ми пипат из устата  Naughty Хайде, стискам палци и дано до довечера да си забравила Hug

# 179
tarlej4e, според мен снимка не бива да ти се прави.Аз имах много проблеми с моите мъдреци.Слава богу вече нямам нито един мъдрец в устата си.Като са ми правили снимка, са ме питали: "Има ли бременност?" Пък и положението е ясно и без снимка-ще се цепи или ще се вади.Ако питаш мен-вади.Болките и при едната и при другата процедура са едни същи (поне при мен беше така).Ако ще ти се слага упойка поне го махни, защото ако ти остане, бъди сигурна, че пак ще имаш проблеми.Успех!
Успех и на vilian!

Общи условия

Активация на акаунт