Ясновидки/врачки - тема 37

• 129 822
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
Коя е тази Ваня? Може ли повече инфо?
Искам някой, който може или по телефон или онлайн да гледа. Нямам възможност да ходя в момента на някакви стотин км.
Дала съм линк по нагоре към страницата й в Интернет, както и телефон за връзка.
Може и онлайн доколкото знам.

# 466
Да иска предварително заплащане
Та откаде да знаем познава ли или не за да и плащаме примерно

# 467
Здравейте, дайте ми моля ви координати на врачка около Монтана, Берковица, Враца.
Благодаря предварително Blush

# 468

По това можеш да познаеш че е шарлатанка.

# 469

Извинявайте, а вие като знаете какво ще е бъдещето и изхода от ситуациите, които ви интересуват защо ще се допитвате до нея?
И като отидете и ползвате такива услуги на какъв вид познаваемост решавате да платите или не? Минало и настояще, което знаете ли? Това ли е вашият критерий за познаваемост???
Вие на изпит ли ще я подлагате, не разбирам.
Нали за това сме всички в тази тема, за да споделяме опита си от подобни визити.
Аз съм ходила на стотици места, не са ми познавали хиляди неща, но извинете ме много, винаги съм си плащала. Защото това е било мой избор. И съм споделяла многократно тук години наред.

# 470
Извинете но има разлика от изпрати ми пари и каквото оставиш. Човек когато е в такова положение търси къде ли не да разбере положението си и бъдещето. Но трябва да си глупав или стар човек да повярваш на такива . То от такива хора свестните се губят. Познавам хора които гледат на 100% са ми познавали без предварително заплащане

# 471
Извинете но има разлика от изпрати ми пари и каквото оставиш. Човек когато е в такова положение търси къде ли не да разбере положението си и бъдещето. Но трябва да си глупав или стар човек да повярваш на такива . То от такива хора свестните се губят. Познавам хора които гледат на 100% са ми познавали без предварително заплащане
Значи всеки споделя мнение за това, където е ходил и където е доволен или не е. Вие за колко такива , където сте ходили сте споделили и сте дали насоки на другите в тази тема, нали е точно за това, да споделяме. Едни доволни, други не.
Не мислите ли, че без да сте ползвали дадена услуга е малко грозно и преувеличено да правите изводи.
Нали аз за това съм споделила и обяснила, точно с правото си, защото съм била там, чула съм , видяла съм и съм платила за прогноза, която едва след като съм платила съм разбрала дали се е случила или не.
Мое право е да споделя със факти, а вие слагате заключения без дори да сте ползвали услугата.
Общо взето тази тема заприлича само на обяви Търси се...
Рядко някой споделя къде кво що, всички искат координати и препоръки, но никой не дава обратна връзка.
Аз го направих за кой ли път и определено за последен, защото тук явно са останали само много знаещи...така че опита ще си го пазя за себе си.
Поздрави и успех в търсеното на безплатния и идеалния ясновидец!

# 472
Както обещах давам обратна връзка за Ваня. Въпросът ми беше свързан с любовта - дали скоро ще срещна мъж в живота си. Нейния отговор беше, че няма да бъда с друг, а бившият ми приятел ще се опита отново да подновим отношенията си. Описа много точно причината за раздялата и над какво да поработим, за да заздравим връзката си. При положение, че от месеци не си говорим ми беше чак смешно, но според нея съвсем скоро ще ме потърси. Ами ако искате ми вярвайте днес (след 2 дни от нейното предсказание) се обади. Не знам какво ще се случи с отношенията ни, но за мен беше невероятна дори мисълта, че този човек някога ще ме потърси

# 473

Здравей BLACKMC, ще споделиш ли с нас кой ти е познал на 100%, че всички това търсим. Ако не искаш тук, може на лични. Благодаря:)

# 474

Здравей BLACKMC, ще споделиш ли с нас кой ти е познал на 100%, че всички това търсим. Ако не искаш тук, може на лични. Благодаря:)

Има
Споделени в по стари странички напред от мен . Който ме е питал съм му казвала. Ходила съм на много гледачки  но 3 от тях ми познаха с точност . Това не е хубаво че съм посещавала толкова жени но имах труден период с години. Едната е Иванка от Габрово, Денка от ромски произход от Габрово, и баба Росина от Ябълница като тя ще излезе най точна .

# 475
А можете ли да дадете координати на тези хора

Има
Споделени в по стари странички напред от мен . Който ме е питал съм му казвала. Ходила съм на много гледачки  но 3 от тях ми познаха с точност . Това не е хубаво че съм посещавала толкова жени но имах труден период с години. Едната е Иванка от Габрово, Денка от ромски произход от Габрово, и баба Росина от Ябълница като тя ще излезе най точна .
[/quote]

# 476
А можете ли да дадете координати на тези хора

Има
Споделени в по стари странички напред от мен . Който ме е питал съм му казвала. Ходила съм на много гледачки  но 3 от тях ми познаха с точност . Това не е хубаво че съм посещавала толкова жени но имах труден период с години. Едната е Иванка от Габрово, Денка от ромски произход от Габрово, и баба Росина от Ябълница като тя ще излезе най точна .
[/quote] Здравейте има хора които искат за отидат и такива които ще подминат коментара ми затовя моята молба пишете ми съобщение и каквото мога да ви дам и да ви кажа ще го направя

# 477
Напълно съм съгласен с написаното от мелиса, че без да опита човек не може да се произнесе дали някой е шарлатанин или не. Действително шарлатаните разчитат на твърда такса и това донякъде е фактор. Общо взето в света има 2 вида духовни школи. Божествени и духовни. Разликата между 2-те е в това, че в Божествената школа няма нито такса, нито цена. Тя не ограничава никого с нищо, както е говорил Хритос в Библията и е лекувал без да ограничава никого и да иска нещо от него. А духовната школа има такса. И за съжаление тук идва вече разликата в нещата. Когато хората имат такса и цена, това означава, че очакват обмяна на нещо, в случая информация срещу заплащане а това си е чист бизнес а не помощ. Отличителната черта на помощта е в това, че тя се прави безкористно, без да очакваш нещо. И от моя опит за съжаление, хората които слагат такси и в последствие ги увеличават се променя вярността и точността на информацията. Видял съм такива хора. В началото без такса, после 10 лв, 20 лв, 30 лв, 60 лв и идва момент, в който е възможно вече да не получават информация. Лично аз не ходя при хора, които имат такса, защото това се превръща в бизнес. Този, който иска да служи на Бога върши това, не за да получи отплата а за да помогне. Бог се грижи за него, но за съжаление много малко хора, които уж са духовни го разбират това. Те уж вярват в Бога и му служат, обаче се страхуват, че ако не поискат пари ще останат гладни. Вярата и страха са противоположни сили и не могат да се проявяват едновременно. И така масата от хората със способности просто се страхуват. Но всеки е свободен.
На върпосната Ваня, на която сте дали координатите един приятел и се обади и тя му каза, че трябва да предварително да и преведе 50 лв. Той каза, че в момента е имал много малко пари на разположение а в същото време е в голяма нужда. За мен тези способности се дават, за да се помага с тях, защото тези, които ги имат не виждат нищо за себе си или за тези с които са свързани по кръвна линия. Значи са за другите и то за да се помага. Нищо против жената, да е жива и здрава, но времето ще покаже дали с този подход ще продължи да има способности.Даром сте взели, даром давайте.

# 478

Има
Ето. Аз съм ходила при Росина още 2014 година. Ти си доволна, аз не. Дала съм пари, но нищо не се е случило от това, което тя ми каза. Помня много добре целия разговор, защото бъдещето беше много розово за въпроса, който ме вълнуваше. Къщата е на главната улица след с.Български извор по пътя за Ловеч.
Ако говорим за една и съща Росина, но едва ли има две там.
Гледаше на карти, винаги ще помня картите й с лика на Бойко Борисов отзад Stuck Out Tongue Winking Eye
Първия път ме върна, защото било след залез слънце, имам описана историята в постове от 2014
Тааааа, аз не съм доволна от нея, не се случи нито едно от нещата, които ми каза, а чак беше влезнала в детайли за съдебни дела, колко и срокове. Но аз никъде не я описах като шарлатанка. Но и не я похвалих. Затова всеки си има явно своя "ясновидец" и е добре просто да споделяме само, а останалите тук сами да правят избора си.
Поздрави😊

# 479
Здравейте мамчета. Моля препоръчайте ми жена за леене на куршум от Варна.

Общи условия

Активация на акаунт