Юнско слънце и море, носи ни чертички две !!! - Бебеправим тема 354

• 25 137
  • 716
  •   1
Отговори
# 105
Нека се спотайват, ние ще си чакаме със силно стиснати палчета. Simple Smile Heart

# 106
Момичета, на мен очаквано ми дойде днес. 😁 Палчета ми стискайте като свърши и отида при док да каже, че няма ЗФ.
Тинти и Рокет, на вас разчитам! 😘

# 107
Стискаме, блекче, стискаме! Всичко ще е наред и ще се похвалиш до края на лятото! Simple Smile

# 108
Аз, както се очаква, няма да спя тази нощ. Има ли пълнолуние, госпожата не спи и умува. Хубавото е, че в такива нощи ми се отваря съзнанието (дали от недоспиването, не знам) и имам ясната нагласа и представа за всичко случващо ми се. Винаги поемам по правилния път, ако имам колебания.
Тишината ми се отразява много добре. Обичам да съм сама със себе си, в случая и с вас.
Тъй като темата лъха на депресия и тъга, ви изпращам позитивната си енергия, колкото и малка да е и при мен.
Ще ни се случат нещата, хора...в точния момент. Гуш 💕

# 109
Добро Утро! Simple Smile

Animal Baby Chick tinti1984 - първи ден на МЦ - 22.05; предполагаема О. - 3.06; Тест - 17.06  
Animal Lion Rocket - първи ден на МЦ - 21.05; предполагаема О. - 3.06; Тест – 17.06  
Animal Cat Sofia03 -първи ден на МЦ - 20.05; предполагаема О. - 05.06; Тест - 20.06
Animal Hatched Chick Lilac -първи ден на МЦ - 23.05; предполагаема О. - 06.06; Тест - 22.06
Animal Monkey Face yoanna789 - първи ден на МЦ - 24.05; предполагаема О. - 9.06; Тест - 23.06
Animal Mouse Janetm - първи ден на МЦ - 26.05; предполагаема О. - 15.06; Тест - 29.06
Animal Panda Face Daniela20 - първи ден на МЦ - 27.05; предполагаема О. - 8.06; Тест - 22.06
Animal Snail Mulan - първи ден на МЦ - 28.05; предполагаема О. - 11.06; Тест - 25.06  
Animal Dragon Dragon's Girl - първи ден на МЦ - ; предполагаема О. - 11.06; Тест - 26.06  
Animal Turtle Brandywine18 - първи ден на МЦ - 30.05; предполагаема О. - 13.06; Тест - 26.06  
Animal Unicorn anetooo - първи ден на МЦ - 28.05; предполагаема О. - 10.06; Тест - 27.06  
Animal Penguin BornToBeHappy - първи ден на МЦ - 31.05; предполагаема О. - 17.06; Тест - 03.07  
Animal Dog  Куки-Муки - първи ден на МЦ - 03.06; предполагаема О. - 17.06; Тест - 01.07
Animal Tropical Fish Sunshine_00 -първи ден на МЦ - 11.06; предполагаема О. - 22.06; Тест - 07.07
Animal Rabbit Kaylinnn - първи ден на МЦ - ....... ; предполагаема О. - 24.06; Тест - 08.07
Animal Tiger Blackwidow1322 - първи ден на МЦ - 18.06; предполагаема О. - 30.06; Тест - 14.07  

Последна редакция: вт, 18 юни 2019, 09:02 от Rocket

# 110
Рокетче, криеш се нещо ти! Simple Smile

Аз нещо пак почнах да се отчайвам... И този месец няма да е като гледам и вече наистина започвам да се обърквам какво ми има и защо не става...

# 111
Рокетче , моя статус може да го промениш - първи ден на МЦ - 15.06; предполагаема О. - 26.06; Тест - 10.07

# 112
Аз нещо пак почнах да се отчайвам... И този месец няма да е като гледам и вече наистина започвам да се обърквам какво ми има и защо не става...

Лилак, не се отчайвай! Вие от колко време правите опити?
Ти имаш още цели 4 дни до датата.. Simple Smile

# 113
Значииии първооо според мене Рокет е бременна! Ще се върна на това след малко, за да кажа сега, че тя за мен трябва да е най-големият урок за всички отчайващи се след едва няколко месеца момичета в темата. Според мен е била вече бременна когато казваше как очевидно нали инвитро остава единствената възможност и още куп драматизми. Не го казвам с лошо! Най-хубавият урок по позитивизъм само животът може така елегантно да ни поднесе! Ще оставя честитките за когато реши да сподели. Надявам се скоро, аз съм била по скоро от критиците, но много момичета тук са я подкрепяли доста и заслужават да се зарадват за нея. Може пък на лични да им е споделила!

# 114

Лилак, не се отчайвай! Вие от колко време правите опити?
Ти имаш още цели 4 дни до датата.. Simple Smile
Сънче, ще стане година и половина вече... Всичко е в норма, вече се зачудих какво още да изследваме. Имах проблеми с ТСХ - оправих го, недостиг на вит, Д  - и това оправих. Имам вече и едно дете. Не знам вече, честно...

# 115
Значииии първооо според мене Рокет е бременна! Ще се върна на това след малко, за да кажа сега, че тя за мен трябва да е най-големият урок за всички отчайващи се след едва няколко месеца момичета в темата. Според мен е била вече бременна когато казваше как очевидно нали инвитро остава единствената възможност и още куп драматизми. Не го казвам с лошо! Най-хубавият урок по позитивизъм само животът може така елегантно да ни поднесе! Ще оставя честитките за когато реши да сподели. Надявам се скоро, аз съм била по скоро от критиците, но много момичета тук са я подкрепяли доста и заслужават да се зарадват за нея. Може пък на лични да им е споделила!

Ivied , както си тръгнала мила , ако излезеш права с предположенията си , се нареждам следваща Simple Smile току виж ме благословиш да ви се хваля аз , хваля ... та да ви писне от мен хахаха...
Да помрънкам малко аз , от миналата седмица около мен е някакъв АД... проблем в службата... последван от високо кръвно , сърцебиене и безсъние... тичам записвам малкия в ново училище - изпити на 19-20август... в петък лелката подрани и един цикъл в историята няма такъв - само 2 дни.  Вчера се събуждам с рев - големия има матура по БЕЛ , днес продължавам да си буча яко , направих криза, последва инжекция и по препоръка на док поне 10дни антидепресанти и предполагам утре пак ще е голямо реване защото е матурата по математика... Всички майки ли преживяват така матурите на децата си... и за капак провиха скоростите на колата - е това от колата не го очаквах...

# 116
tinti1984, айде да не се размекваш!
Стягай се , че ме ядосваш 😘 а знам къде живееш 😉

Rocket  е решила да не бъде вече спонсор на фирмите за тестове 😂 вероятно за това си седи кротко и чака ....направо да избухне с едно тлъсто ЧХГ 😉

На всички изпращам двойното розово, че скоро ще се целим с други неща 👶👶💩🙈

# 117
Tинти пупу оплювам те да си следваща. Купи си лубриканта!! А иначе може би не е моя работа да коментирам(макар че това е смисълът на публичния форум), но то мисля, че много момичета се усетиха за Рокетчето Wink смисъл...ясно е защо не пише. А иначе отдавна съм казала, че по един или друг начин всяка жена в тази тема ще забременее, въпрос на време и търпение и не на последно място желание.

# 118
Момичета, от много време не съм писала, не знам с какво най-адекватно да се включа, какво да ви кажа, доста неща са се случили така като гледам 🤔
Къде хубави, къде не чак толкова хубави! Надявам се новата тема да е късметлийска , да донесе щастие на Рокет като нейна създателка!

Лилак , година и половина не е малко, дори да имаш вече едно дете. Въпреки това не е необходимо да се отчайваш, защото отчаянието нищо хубаво няма да ти донесе , а само ще ти попречи да действаш в правилната насока.
Всички знаете моя съвет, когато бебето се бави - добър репродуктивен специалист. Винаги съм го повтаряла и ще го повтарям, защото истината е , че това са хората, които могат да помогнат най-адекватно! Simple Smile

Скрит текст:
При мен за последните точно 20 дни се случиха много кофти работи - правихме твл, на която се оказа, че само едната тръба работи , после правихме изследване за тромбофилия, на което се оказа, че съм с двата най-рискови фактори, после тъкмо се бях настроила, че хубави неща предстоят, че този месец ще овулирам от хубавия яйчник с хубавата тръба, че точно в седмицата на О., ще сме в Лисабон и в деня, в който трябваше да летим, аз изгубих майка ми..
Казвам ви, целият ми свят се срина само за 20-тина дни.., но мислите ли, че съм се отчаяла?!  Че съм седнала да плача, да изпадна в депресия, че вече 2,5 години опитваме, че имам една извънматочна и да се самосъжалявам! Гледам да продължа напред, да се радвам, че съм жива, че съм здрава, че имам най-прекрасния мъж до себе си, че нищо не е само черно или само бяло! Това е живота, преплитане на радост и тъга и какъвто и да е, той трябва да се живее с вдигната глава, а не със сълзи на очи.
Става ми хубаво от толкова много неща, от това, че поне хормоните са в норма, от това, че на Калин СГ и другите изследвания са добре, от това, че репродуктивната ме държи в графа “
за спонтанно забременяване” , от толкова много неща, за които човек заслужава да се усмихне , да го живее тоя пуст живот, да не се самосъжалява , а да се изправи, да продължава и да докаже, че може с всичко да се справи, само и само да го иска! Защото колкото и тривиално да звучи - силата е вътре в нас самите, просто трябва да я потърсим и да я материализираме.

С тези думи в скрития текст се надявам да съм вдъхнала поне малко вяра и надежда на всички ви! Защото живота си тече докато вие стоите и се самосъжалявате за проблеми, които са решими, които не са целият ви свят. Бъдете благодарни за всичко, което имате , момичета, радвайте се на другите аспекти в живота си! Всяка ще бъде майка, но докато чакате да станете такава - живейте го този живот, защото е само един и си заслужава човек да изживее както хубавите, така и тъжните моменти. Само те учат на смирение, на търпение, на благодарност.
Как ще оцениш хубавото, ако не си видял лошото? Simple Smile

Съжалявам , че стана така дълго!
Прегръщам ви и горе главите,
С обич,
Вики Simple Smile

# 119
Вики, много съжалявам за майка ти. Каквото и да се каже в такъв момент е безсмислено. Радвам се, че си намерила сили да се справиш с проблемите. Знам, че с теб имахме разни разногласия в един момент, но най-искренно се надявам скоро да ти се случи това, което най-силно желаеш! Heart

Момичета, големи сте хрътки!
Довечера обещавам да ви пиша какво става при мен, не спекулирайте сега! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт