Юнско слънце и море, носи ни чертички две !!! - Бебеправим тема 354

• 25 182
  • 716
  •   1
Отговори
# 240
Добро прохладно утро и от мен макар, че отдааавна да съм на крак! Sleeping

Недей ми казва, че вярвате в счупени огледала и тн, аз като бяхме на по 7-8г вярвахме, че носи 7г нещастна любов! Joy

Щракайте момичета, аз съм в пълна мобилизация, за мен месеца започва.

# 241
Утру и от мен. Стоя и чакам за кръвен тест за антитела за тая тъпа рубела. Имам чувството, че от цял век се занимавам с това. А на мен ще ми идва след 2-3 дни. Надута съм, като плондер и всичко ме боли. Левият мръсен яйчник ще да е, тоя мизерник!
И аз влязох да се оплача. Бай дъ уей, този месец бяхме с гела и НИЩО. Така че, при мен няма да е разковничето.
Хубав петък. Тук има леко слънце- най-накрая изгря след 360 дни.

# 242
Добро утро момичета. Днес ме ми е ден-счупих едно огледало, явни се беше отлепило... Свил ми се е стомаха, не стига, че всеки месец се претеснявам и чакам така желаните 2 черти, ами сега и това огледало...😢

Счупеното носи щастиеее!
Така го мисли. Вярвам, че ще видиш 2 чертички в най-скоро време! 🍀🙏👼

# 243
Утру и от мен. Стоя и чакам за кръвен тест за антитела за тая тъпа рубела. Имам чувството, че от цял век се занимавам с това. А на мен ще ми идва след 2-3 дни. Надута съм, като плондер и всичко ме боли. Левият мръсен яйчник ще да е, тоя мизерник!
И аз влязох да се оплача. Бай дъ уей, този месец бяхме с гела и НИЩО. Така че, при мен няма да е разковничето.
Хубав петък. Тук има леко слънце- най-накрая изгря след 360 дни.
Защо пък рубеола, Джулс?
На мен утре ми е ден за тест, ноо..няма да го бъде усещам. Ще ми дойде всеки момент. Sad

# 244
BornToBeHappy, и на мен ми е интересен този въпрос. Аз също само прогестерон не съм изследвала все още, но и нямам идея кога да го изследвам, защото изобщо не мога да разгадая имам ли или нямам О и кога е... Ще следя развитието при теб!

# 245
Lilac, аз съм в Англия и сме се запътили към държавно инвитро. Откриха, че нямам антитела за рубеола и спряха всичко, докато не си сложа 2 ваксини ММР през месец. Сега ме тестват за антитела, за да можем да започнем всичко наново. Дори и да нямам, пак ще продължа, те просто искат да знят, че ваксините са сложени. Има хора, които никога не развиват антитела, много е странно.

# 246
Джулс, много се надявам бързо да мине всичката тази бумащина и да се похвалиш, че стартираш процедурата!

# 247
  • au bout du monde
Lilac, аз съм в Англия и сме се запътили към държавно инвитро.

Здравей, и аз съм в Англия и имаме час с репродуктивен специалист. Какво да очаквам при първата консултация? Ще дадат ли някакви изследвания или само разговор Rolling Eyes Казаха да носим спермограма само.

# 248
Здравейте, момичета! И аз много огледала съм чупила и вярвах, че нодят 7 години нещастна любов, ама вече 7 години имам любов, която хич не е нещастна! 😃 Така, че по-скоро го мисли както каза Ивиед "счупеното носи щастие"! 😜

И аз да се оплача... Официално имах най-късата М в живота си - едва 3 дни.. Май нещо не е наред с мен... Ама от 15 дни дуфастон скочих на тироксин и може от там да се е получило така. Надявам се поне като отида при аг да нямам вече ЗФ и да ми даде зелена светлина, пък евентуално след някой и друг месец като смъкна и тсх-то да имам добри вести...

Стискам ви пакци на нечакащите, дано има още много + този месец! ❤

# 249
Групичка, здравейте! Искам да ви похвала за чудесната група и за позитивизма :* Накратко за мен - аз съм на 27 години, с един аборт по медицински указания в 19-20 г.с. Все още се пазим, но бързах да се отбележа и аз тука и към есента с нови опити напред! С нови надежди продължаваме напред ! Място за отчаяние няма. Ето ме отново с надежда, скоро след аборта , който беше преди почти 50 дена. Станах и се изправих . Успех на всички с бебеправенето.

# 250

И аз да се оплача... Официално имах най-късата М в живота си - едва 3 дни.. Май нещо не е наред с мен... Ама от 15 дни дуфастон скочих на тироксин и може от там да се е получило така. Надявам се поне като отида при аг да нямам вече ЗФ и да ми даде зелена светлина, пък евентуално след някой и друг месец като смъкна и тсх-то да имам добри вести...

След прием на дуфастон 3х1 и последвало подобие на Ц трябваше да започнем с подготовката за ин витро (стимулацията)  обаче изненадаааа, ама от неприятните . Три броя ЗФ 😠😠 ударна доза ОК (получих ПА от тях)
Два ЗФ разкарахме и заради 3ти най-голям продължих ОК .

# 251
Роуз, надявам се да не ме сполети твоята съдба... Малко се притесних сега, ама ще видим. Другата седмица ще отида да ме погледне, пък каквото сабя покаже..

# 252
Блеки един с един организъм няма, моля ти се не се притеснявай!
Ти си ми надеждата винаги позитивна! Hug

# 253
Ивче, след една година чакане, друго не ми остана, освен да съм позитивна, че иначе ще трябва да си прережа вените. 😂 (защото най-много мразя да чакам, ама си чакам!)

# 254
Здравейте момичета.
Честито на Рокетче и Ив. Стискам палци за безпроблемна бременност и хубав финал.

Аз ще моря ешерихия и уреаплазма с Аугментин. Док е написал 1 гр от Аб.
В аптеката ми предложиха 875+250 или само 1000мг?
А сега? Как да звънна на док в петък в 6 часа.
Някой с идея? Кква е разликата между двата.

Рокетче отписвам се от списъчето за сега. Лелката подрани жестоко и поне докато док не даде зелена светлина, след тези бактерии.

Последна редакция: пт, 21 юни 2019, 18:43 от yoanna789

Общи условия

Активация на акаунт