Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Шуслерови соли - тема 2

  • 3 873
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 3
Здравейте, имаме дете на 1г. и 2 месеца и въпреки, че доста от зъбките му поникнаха, то продължава да спи неспокойно вечер и често да се буди. Бихте ли ни препоръчали шуслерови соли за спокоен сън ?

# 16
  • София
  • Мнения: 765
Здравейте, знаете ли от къде и как мога да си поръчам ШС , но без глутен?Знам, че ги няма в БГ, но могат да се поръчат отвън.

# 17
  • Мнения: 41
3 важни минерални соли за балансиране на хормоните

Кои минерални соли е полезно да приложим, за да регулираме отделянето на хормоните, да балансираме хормоналното равновесие по време на деня – ето какво препоръчва графиня Ангелика Волфскийл:

- Шуслерова сол №4 калиев хлорид - важно средство за здравето на жлезите, неутрализира чуждите вещества в организма.

- Шуслерова сол №6 калиев сулфат - активира обмяната на веществата вътре в клетката, пречиства самата клетка и й помага да изведе и разгради токсините и увредените си органели с помощта на процеса автофагия (естественият механизъм на организма да се самопрочиства от вредни, стари или болни клетки).

- Шуслерова сол №7 магнезиев фосфат - много важна за нормалното здравословно състояние, тъй като релаксира и едновременно с това подхранва вегетативната нервна система. Както знаем, вегетативната нервна система определя правилното функциониране на жлезите.

В тази комбинация немският натуропат препоръчва солите да се приемат по 5 табл. от всяка, разпределени сутрин, обед и вечер, за 6-8 седмици. След пауза програмата може да се прилага отново, при необходимост няколко пъти в годината.
Цитат Edna.bg

Някоя  от вас  пробвала ли е тази комбинация ? Има ли ефект ?

# 18
  • Мнения: 25
Здравейте, знаете ли от къде и как мога да си поръчам ШС , но без глутен?Знам, че ги няма в БГ, но могат да се поръчат отвън.

Аз си поръчвам такива през фейсбук. Има група за поръчки. Момичето винаги има налични, от София е. Ако ви интересува мога да ви пусна линк към групата на лично. Безглутенови са и без наличие на магнезиев стреат.

Общи условия

Активация на акаунт