Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога можем да започнем да опитваме за бебе след цветна снимка?
Какви са последствията от правене на цветна снимка около 17-18 ден от цикъла?
Какво представлява упойката при цветна снимка и какви са възможните странични ефекти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога можем да започнем да опитваме за бебе след цветна снимка?
-
Какви са последствията от правене на цветна снимка около 17-18 ден от цикъла?
-
Какво представлява упойката при цветна снимка и какви са възможните странични ефекти?
-
Какви са причините за забавяне на менструацията след цветна снимка?
-
Какви могат да бъдат последствията от цветна снимка и какви са препоръчителните стъпки за по-нататъшно действие?
и исках да споделя моят опит! Три години се лутах по лекари с изследвания на хормони и опити за забременяване,тестове за овулация, пиене на стимуланти и не се получаваше! Докато в един момент не попаднах на Д-р Живко Живков -гр.Варна и той предприе цветна снимка за да проверим за проходимост на тръбите. След цветната снимка той ми каза да “действаме” според него нямаше нужда да пропускам първият месец, но бях чела коментари в интернет,че е добре да се пропусне, та аз за себе си реших да пропусна месеца в който правих ЦС