Любители на кучета - 94

• 21 794
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Adorable имаш моите най-позитивни мисли! Всичко ще бъде наред Simple Smile

# 511
Adorable имаш моите най-позитивни мисли! Всичко ще бъде наред Simple Smile

Adorable, и от нас с Рекс за вас с Джинкс! Hug Hug То си има някакво равновесие, след лошото идва хубаво, сигурно и на Джинкс не му е лесно, ново място, липса на стара дружка, не разбира какво се случва, ще свикне полека-лека. Peace

# 512
  • UK
Момичета, благодаря ви много за съветите и хубавите думи Heart Давам си сметка, че имаме нужда и двамата от време, просто много се притеснявам да не започнат нещата още от самото начало на криво със съседите. Идеята на Хибискус ми хареса и мисля да го направя, благодаря!

Също така поръчах камера, трябва да дойде днес и така ще мога да го наблюдавам и да го слушам дали лае през целия ден. Доколкото знам, джафка пет-шест пъти, докато изляза от блока и след това си ляга да спи. Днес изджафка само веднъж, но не знам дали не е почнал да квичи по-късно. Оставих лаптоп да слуша бг радио, докато ме няма, оставих му и тениска моя. За днес няма вече какво да направя, но се надявам, че с камерата ще мога да го следя и постепенно ще свикне, че сме си само двамата. Сигурно му липсва и дивана, в новия апартамент нямаше мебели и вероятно и те му миришат странно... Просто цялата ситуация ме изтощава допълнително и имах нужда да се оплача и да чуя малко съвети/окуражителни думи. 

# 513
  • София
Adorable,само недей да му говориш през камерата,защото съвсем ще се обърка,хем ти чува гласа,хем те няма.Трябва му повече време да се успокои-на непознато място е.Слагай му негови неща за да чувства сигурност,поглези го малко.

# 514
  • София
Адорабъл, прегръдки! Ще се наредят нещата с времето. Има и такива моменти, но след тях следват хубавите.

Харли спука новата топка за секунди, но си я пази и я влачи навсякъде, където ляга.

# 515
Харли нарочно е спукал топката,да не му се налага да я гони в жегата. А така не се търкаля и може да си лежи спокойно. Хитряга е принц Харли😁

Адорабъл, всичко ще се нареди. Малко време ви трябва и ще е по-добре и от преди!

Кирил така и не свикна сам в къщи,страдаше силно и дълбоко. Случаите,когато сме го оставяли сам се броят на пръсти,това леко смекчава чувството ми за вина към него ♥️

# 516
Ох мен направо сърцето ме боли като трябва да го оставя сам, за да ходя на работа. В началото голямо лаене е било, постепенно свикна и предупреждава за себе си само като чуе асансьора или някакъв външен шум. НО с комшията от горе така и не се разбрахме, само се заяжда. Сега откакто съм си в къщи, че ще раждам скоро е станал изкл.спокоен и по цял ден спи и почти не.му се чува гласа.. и скоро пред нас ще е другото приключение с бебе и куче..някак ако беше дребосък ми се струва че щеше да е по- лесно, но ще се справим и така

# 517
Вчера на Дюро му дойде на гости, мама...

Тя си идва всеки ден сама, ама сега на повод....

# 518
  • Варна
Тони, Бизу спука две, съответно ги хвърлих в коша. Колко седя милинкия пред коша и скимтя, накрая се принудих да играем, че да го разсея. Махнах топките, щото ги яде.

Адорабъл, съжалявам за това през което минаваш и стискам палци да го минете по-бързо и леко.

# 519
Оф, и Роузи всичко яде. Почти не ѝ купуваме играчки, щото по ММ да не я глезим, но истината е, че всичко гълта. Сума ти пластмаса изяде, скрихме ѝ щайгата, че я разкости направо. Навън пък само мъкне клони, огромни, на  лопатар прилича като се натовари, и се усамотява да ги хрупа. Вчера ММ заварил вкъщи повърнато и в него осили. No Mouth

Адорабъл, Hug

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 22:07 от pip4i

# 520
  • Варна
Ох, тези осили, а за другото и при нас е същото, че и ръмжи, но само на събратя и посестрими, на хора не.
Вчера го водих на плажа, на сутрешната разходка, на края, на северния плаж, точно там, реално не се води плаж и никой не ми се е карал, за сега. Това шантаво кученце, взе да се гмурка и да вади камъни, два часа и половина, е накрая познайте дали не се одриска, кой знае колко вода изгълта. 😁

Адорабъл, това е спешъли фор ю 😘

# 521
Добре дошли, Милита. Hug Покажи ѝ муцката на госпожицата.
Показвали сме си муцуната.   Кака Белла :

bilqna69, "помагат" в градината,  ама цветна за красота  , без ядлива реколта.
Реа,  бебок Ръсти е лИгото романьоло.

# 522
  • под тепетата
Ето, пак благодарение на темата се образовах  Laughing Не знаех за тази порода - лагото романьоло. Ми то си пише, че е пръв градинар, Milita1  !
esstela, другият път я научете да вади раци  Mr. Green  Тук се завихри буря и моят мунчо кърти под масата.

# 523
pip4i, моля те за една снимка на Роузи с голям клон Simple Smile

# 524
  • Варна
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212129968664460&am … 7329&sfnsn=mo

Една година с малкото келешче, оф беее, много го обичам. ❤

Общи условия

Активация на акаунт