Любители на кучета - 94

• 21 792
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • Bарна, морето, сините вълни
Не се отваря, или поне при мен. Но, честита ви годинка заедно. Желая да са още много. Hug Kissing Heart
Времето така бързо лети, не усещаш...

# 526
И при мен не се отваря.

# 527
  • под тепетата
Хайде, чакаме да видим подаръка му за съвместната годинка  Laughing
Аз ли съм изтървала или се скрънзите за снимка от срещата  Wink

# 528
  • Bарна, морето, сините вълни
Stuck Out Tongue Winking Eye Че се скръндзим, скръндзим се, но не си направихме.

# 529
Не сме правили снимки, но срещата мина по мед и масло. Темата на разговорите ни беше - кучешка Simple Smile

# 530
Група по темата с намордниците
https://www.facebook.com/groups/713045165797245/

# 531
Аз не я разбрах тая пропаганда на грешно представена информация.
Къде пише всички кучета с намордници? Затягат проверки и над 5кг задължителен повод и задължителен намордник само за агресивните, тоест както си е било и сега, но с повече проверки и по-солени глоби.
Кое е променено, освен санкциите?

# 532
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212129968664460&am … 7329&sfnsn=mo

Една година с малкото келешче, оф беее, много го обичам. ❤

Не ми се показва келешчето ти, ама много ги обичам тия четириноги келешчета и аз! Heart Eyes Да ти е живо и здраво много, много, мнооооооооого....... Hug bouquet

# 533
Мен живо ме интересува прието ли е това за повода над 5 кг., /т.е., че под 5 кг. може и без повод/? Слушах само дебатите "за" и "против", но не разбрах какво приеха.

Естела, да остареете заедно с келешчето. Hug

# 534
Дано не ви се стори тъп.въпроса, но искам да сме си изрядни, та на детски площадки да не се пускат, тва ясно, а примерно в тези градинки между блоковете, който са си само трева и няма деца може ли или? Иначе поне имаме парк наблизо, та ще си го пускаме там

# 535
В държавен вестник няма нищо още, като излезе какво е решено- ще видим, че по телевизията само покзват какво се е предложило, какво се предвижда, пък никой май не казва какво Е положеннието.

# 536
  • София
Само първо четене е минало. Все още нищо не е прието.

Миналата година бащата на МП рязал някакви къпини и дебелите им стебла са изсъхнали подобаващо за тази година. Балу ги набарал и познайте - идиотчето ги гризе. Заедно с тръните по тях! Беше направил цялата полянка пред къщата в тръни, как се обират измежду тревата, не ме питайте. Как да не го напердашиш подобаващо!? Последно като играхме с една топка, и си набучи лапата на един пропуснат трън, ама не вдяна. Разбира се, отрязахме му достъпа до трънаците и ги изгорихме, но може ли да е толкова глупав, че да дъвче тръни???

Трапезица, прегръщам те силно. Недей да се измъчваш, сигурна съм, че сте направили всичко по силите си.

Естела, и аз не го виждам това келешче, но честито Simple Smile

# 537
  • София
Естела, честит вкъщи ден! Още много такива ви желая. Hug
Скоро и ние ще имаме 1 година заедно, на 7 юли. Кога мина това време!

# 538
  • Варна
Благодаря на всички, сега ще се пробвам пак, явно нещо в настройките на фейса. 😁

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10214387567143011&id=1232947329

Коте, как го изчистихте Балу с тая козинка ,струва ми се мисията невъзможна. 😁😁

# 539
  • София
Аз отново не виждам снимката, а само коментарите към нея. От вчера имам частичен проблем и не виждам някои снимки във фейса.

Общи условия

Активация на акаунт