Любители на кучета - 94

• 21 250
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Преди малко ходихме до магазина с Барби. Оставих я на обичайното място да ме чака и като излязох я заварих в прегръдките на един младеж. Всичко чудесно докато не чух от него въпросът " Нали не хапе ли?" Е, ако хапеше дали щеше да е навряна в теб и да върти опашка?

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 01:08 от BarbieDi

# 616
  • Bарна, морето, сините вълни
Е, хайде сега. Искал е младежът да те заприказва, но не е знаел какво друго да попита. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 617
Хибискус, за съжаление няма как да стане. Ако редувам манджа с гранули, ще изяжда само манджата и гранулите ще си седят няколко дни. Или минава изцяло на гранули за седмица-две или само на манджа, иначе само храна хвърлям.
Не зная какво й става в последно време, но няма нощ, в която да съм се наспала. Хайде онази вечер се святкаше, може да я е било страх, та спахме гушнати. Но освен това се буди в 2-3 през нощта и иска да излиза. Снощи майка я е пуснала 3 пъти меджду 8 и 22.30. Легнах си аз и в 2 часа тя нахлу в ставята, изпишка се на двора. И след малко се почна едно тропане по вратат да влиза. Викам какво искаш бе, Джино, а тя ми се хили и се върти около вратата. Между първото и второто излиане нощес имаше не повече от 5 минути, значи не е за тоалетна! После я вкарах в стята ми, че да миряса малко и заспахме.

# 618
  • София
Добро утро и от нас!
Харли спа като пън цялата нощ. С него спя в отделна стая. Аз съм на легло, той на диван. Екстра му беше. Заспахме рано в 10 ч и го събудих в 7.30, за да го нахраня и разходя. Проблемът е, че от вчера сутринта не е акал. А нали уж от морето има вероятност да се продриска, но засега само запек. Blush
Пускам ви само две снимки, че хубавите са на телефона на детето, а тя няма нет. Тук и покритието е много зле и е сложно.

# 619
Много доволен изглежда във водата, пу-пу.

# 620
  • Варна
Добро утро 😁
Духче, моя келеш е същия, за да яде гранули му давам от ръка е викам Лили, дойде ли тя, почва да яде със скоростта на светлината.

Тони, живот и здраве, ще му намачкам гъзето в неделя, ще пиша в колко часа ще дойдем и ще обиколим с Бизу да ви намерим. 😁

# 621
  • под тепетата
Тонка, да му купите едни червени шорти кат на спасител на момчето! Ще му ходят на лентата  Laughing
Аз видях на един от плажовете много интересна кошарка ( не знам кака иначе да я нарека )- като многоъгълник със стени и на тях лапички. Досрамя ме да отида да зяпам  Embarassed

# 622
  • Bарна, морето, сините вълни
Доста добре му се отразява да е морски. Ще си изкарате страхотно! ❤️

# 623
  • София
Естела, ще се радвам да видя Бизу. На лични ти пратих телефона ми.
Харли преди малко откри огромното удоволствие от копаене на дупка в пясъка и положението е майко мила! Толкова усърдно копае, че предната част на тялото му е някъде долу, докато аз имам изглед само към дупето и топченцата му. Joy Иначе съм му сложила постелка да лежи, но кой ме слуша.

# 624
  • София
Тонка, гледала съм  клипчета на копаещи френчита на плажа и много ясно го визуализирах Харли, представям си цялата муцка в пясък, а той доволно се наместил на хладно в изкопаната дупка 😂 Това с постелката, според мен, няма и да ви се получи, защото Джефри от години си има лична плажна кърпа, но незнайно защо като излезне от водата задължително се “пльоска” на моята или на мъжа ми. Когато сме с него на плаж такова животно като чиста кърпа без пясък не съществува 🤪

Ще се радваме да видим Харли и Бизу заедно, да ги фотографирате като се видите 😊

# 625
  • под тепетата
Тонка, гледай внимателно изходния материал от дупката  Laughing По-миналата година при копаене с внука на плажа на Каварна си намерихме златен пръстен. Платих таксата за семестъра на майка му с него ! Харли като нищо ще ви изплати почивката  и я си представи физиономията на мъж ти  Mr. Green
Макс си имаше и кърпа и чадър и си ги ползваше ! Но, Ози не го виждам легнал на кърпа, колкото и аз покрай внука  JoyТя се ползва за обозначаване на място  Tired

# 626
  • София
Билянче, засега само една голяма мида изкопа Харли. Дано да стигне до по-големи съкровища като при вас. Joy
Наистина тая постелка не му върши работа. Иска да лежи върху кърпа. Положението ни е такова, че вече е все тая дали лежим върху пясъка или кърпите. Сто пъти ставах да тупам хавлиите, егати фитнеса.

# 627
  • Варна
Тони, записах и ти пратих моя. Утре ще се видим, живот и здраве. Моите приятели искат късния следобед да ходим 14.00-15.00 , ако ви няма на плажа, ще ви търся другаде, ама ще се видим.

Ло, надявам се да успеем, да ги снимаме, но Бизу има страх от френчитата, заради звуците, които издават, хриптенето имам предвид. Ако не стане, аз ще се фотографирам с него. 😁😁

# 628
  • София
Естела, дори и да не сме на плажа, ще дойдем. Все пак бунгалото ни е на първа линия и никакво усилие няма да ми представлява.
Днес една млада лабрадорка в първия момент ръмжеше Харли и стопанката й се чудеше защо прави така. Казах, че сигурно заради лекото грухтене. В последствие се опознаха и сприятелиха. Ама първоначално голям страх. Харльо идея си няма защо го лаят и ръмжат. Grinning

# 629
  • Варна
Аз ще дойда с придружител и ако Бизу се прави на мъж, ще ги изритам, и ще мачкам пръхтящо, тигрово гъзе. 😁

Общи условия

Активация на акаунт