Любители на кучета - 94

• 21 227
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Сладурче е. На майтап го казах, надявам се да не съм те обидила.

Едни фарове от нас.
Хаха, сега видях, че зад Еро се вижда скъсания ни тапет, естествено господинчото се погрижи за това.

Абе, Дес, това не е ли Скуби Ду? Grinning

# 631
  • Bарна, морето, сините вълни
Хахаха, по същия начин като Скуби Ду може да изяде сандвич. Joy

# 632
  • Варна
Въх, ще става ли за плаж утре? Тони, как е в Камчия?

# 633
Тони, ти в кой хотел на Камчия си?

# 634
-  да ви покажа още едно плажно куче. Голям кеф му е да се къпе и да бори вълните. Първо има игра "извади клечката от водата", а после плуване. Има си и дъска и прави атракция във водата. Ако намеря някоя стара снимка ще ви го покажа.

# 635
  • Варна
Милинкият, как си седи кротко под чадъра, моето само в морето.

# 636
Милинкият, как си седи кротко под чадъра, моето само в морето.
Седи, защото е на каишката. Но погледа му е все към водата и като го отвържем е като стрела вътре. Вече наколко години се засичаме с едни хора с куче, което изобщо не влиза във водата. Седи си под чадъра и като клюкарка оглежда.

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 19:11 от ✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿

# 637
  • София
Естела, тук вече два дни поред към 5 следобяд се заоблачава и превалява леко. Аз Бизу държа да го видя непременно!
Реа, за нещастие не сме в хотел. Аз тук хотели никъде не виждам. На бунгало съм, за последен път! Grin Уж трябваше да е реновирано, но... А цената е почти като за хотел. Преди две години бяхме пак в Камчия на бунгало с приятели и нямахме никакви забележки. Големият кусур беше, че се намирахме на 2 км от плажа. Сега сме в комплекс Романтика, но поне сме на плажа.
Извинете за лиричното отклонение.

Камък ми падна от сърцето - Харли се изака. Количеството беше като на кравешко аки. Joy

# 638
  • Варна
Да видим как ще стане, "шофьора" ми има ангажименти на Албена, ако се върне на време идваме веднага.
Всеки път, когато кажа или обещая не ми се получава, за втори път се излагам тук. Малко съм бясна.

# 639
  • Fort Worth, TX

Това е Кайя.Момичето ми .От днес е с нас.7 седмична немкиня.

# 640
  • под тепетата
Привет на Кайя! Креми, ти нямаше ли и друг кучо? Как я прие?

# 641
  • Fort Worth, TX
Привет на Кайя! Креми, ти нямаше ли и друг кучо? Как я прие?
Здрасти.Не питай.Няма такъв егоист.То не е ръмжене, гонене даже и се опитва да я хапе.Сега се е кротнал малко.Тя пък го търси да играят.Голям смях са,

# 642
  • под тепетата
Че как, нахлува му в царството , пък и нахалства да играят  Joy Покрай него обаче бързо ще усвои правилата за пишкането навън , предполагам.

# 643
  • Fort Worth, TX
Днес имаме само една авария вкъщи/доведоха  я следобед/.Два пъти навън ака и пишка.Той другия е лесен.Издържа до 9 сутринта без проблем.Мен ме притеснява да не реши да я надпикава сега да показва кой е шефа.Утре ще се снабдявам с още ензим и мокри кърпи.На винил и ламинат сме вече, та поне няма да попива както преди в мокета.Мъжа ми се прибира в България за месец, та ще е интерсно при мен.Трябва да я водя на ваксини, чипове , после да я кастрират.Утре трябва да купим каишка.

# 644
  • под тепетата
М дааа, бебешки дертове, само да е здравичка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт