Любители на кучета - 94

• 21 229
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Креми, какво значи "на винил"?

# 646
  • София
Добре дошли на Креми и Кайя! Hug

Хайде днес пак празник. Първи вкъщи ден за Харли. На тази дата миналата година си го взехме.

# 647
  • Bарна, морето, сините вълни
Честито за палето Кайя. Heart Много са мили с тия увиснали ушички като бебета.
Дано се спогодят с господинчото.

Тонка, честит ви вкъщи ден. Дълги години се радвайте на любовта на Харли. Hug Пече ли гъзето на плажа, да му завиди човек...

# 648
  • под тепетата
Честит къщен ден на Харли! Я каква разлика в погледа - първи ден с леко жалостив и уплашен, след година - аз съм тук, мислете му  Mr. Green

# 649
  • София
Леле, каква разлика за една година - Харли си е вече голям пес! Simple Smile И какво самочувствие вади, да е жив и здрав!

Здрава да е Кайа и игрива!

# 650
Здравейте и от нас с моето почти тримесечно зверче Кийра Grinning С нетърпение чакам да дойде времето за разходки, че енергията й е неизчерпаема Grinning

# 651
  • Bарна, морето, сините вълни
Добре дошло, малко зверче! Grinning Hug
Много е чаровна, едра ли ще става?

# 652
  • София
Добре дошли на Кайа и на Кийра, страхотни бебоци Heart Немчетата са ми голяма слабост 😊

# 653
Дребосъчка ще остане - майка й е френски булдог, а баща й йоркшир. Затова е с обратна захапка и смешни косми по лицето Grinning Обаче нищо декоративно няма в нея...двукилограмова фурия Joy

# 654
Днес денят го пишем - бЕгал!

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 09:15 от Реа

# 655
Дребосъчка ще остане - майка й е френски булдог, а баща й йоркшир. Затова е с обратна захапка и смешни косми по лицето Grinning Обаче нищо декоративно няма в нея...двукилограмова фурия Joy

Много интересна и сладурска кръстоска се е получило. Ще я наблюдаваме как расте. Simple Smile

П.п.: чакай, чакай... Как така бащата по-дребен от майката? Grinning

# 656
  • София
Ох, и на мен ми стана смешно, че таткото е йорки. Joy Доста мъжествен ще да е.

# 657
  • Fort Worth, TX
Креми, какво значи "на винил"?
Винил е балатум казано по нашенски, но изглежда и се слага като ламиниран паркет.Цената му е същата като на ламиниран паркет, но е гума.Имаме в баните/при нас сифони няма на баните/и в антрето.Остана само в кухнята да сложим нов винил/вайнaл/ както го произнасят.

# 658

Много интересна и сладурска кръстоска се е получило. Ще я наблюдаваме как расте. Simple Smile

П.п.: чакай, чакай... Как така бащата по-дребен от майката? Grinning

Нямам идея как е станала работата Joy Като отидохме да я вземем човека разказа, че бащата е съседския йорки и са ги изтървали и че въобще не очаквали да е свършил нещо защото бил "на сто години" Joy Може би не е от най-миниатюрните йоркита, знам ли... Мисля, че това е първата кръстоска на такива породи евър. И на нас ни е интересно каква ще порасте Grinning

# 659
  • Fort Worth, TX

Това са родителите на моята девойка.Колега ми я предложи.Аз много обичам н. о. винаги съм искала да имам и мислих да осиновяваме, но с нашия егоист стигнах до извода, че трябва да е бебе.Близо две седмици узрявахме с мъжа ми.Ами узряхме .Сега всичко наново.

Общи условия

Активация на акаунт