🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 738
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Моята днес е доставена на английския адрес и още 20 дни докато стигне до тук ако не са и повече, направо ще бият рекорда на Huda и Glossybox.
Още няма и никакви спойлери за октомври освен лакът за нокти.
Аха тъкмо се размрънках и ей го на спойлърт
http://whichbeautyboxuk.com/?p=28354

# 391
Здравейте, някой да има някаква идея за roccabox този месец, чудя се  между нея или lookfantastic box.

# 392
Появи се някакъв проблем с GLOSSYBOX Германия. Поръчах преди няколко дни, но плащането не е било прието. Сега получавам имейл от тях да актуализирам данните си, които са си верни. И вече в поръчката ми пише Октомври(но тя не ми трябва).
Виждам много коментари за неполучени кутии от Септември. Явно има проблем.
Ако някой има излишна, може да ми пише. Thinking

# 393
Появи се някакъв проблем с GLOSSYBOX Германия. Поръчах преди няколко дни, но плащането не е било прието. Сега получавам имейл от тях да актуализирам данните си, които са си верни. И вече в поръчката ми пише Октомври(но тя не ми трябва).
Виждам много коментари за неполучени кутии от Септември. Явно има проблем.
Ако някой има излишна, може да ми пише. Thinking
При Glossybox Германия, ако се абонираш за текущия месец, автоматично си абониран и за следващия. Ако е преди 10то число на месеца може да откажеш абонамент, но след 10то число отказваш абонамент, но получаваш и кутията за следващия месец.
Не знам дали обясних както трябва.
Ако не искаш абонамент и за Декември, прекрати преди 10то число.

# 394
Walmart Fall 2021
Получих си сезонната кутия и мога да кажа,че това е най-най-добрата им кутия досега.Ще ползвам всичко.

Има пълноразмерни продукти на гел маска за лице и гъбичка за ФДТ.Има травъл размери на почистващ гел и ексфолиант за тяло.5тият продукт е пакетче glycolic peel.

# 395
Здравейте,днес дойде Birchbox,всички продукти ми харесват.

# 396
Харесва ми кутията ти. И аз избрах син лак, но още чакам.
Получих имейл от fabfinfun за разпродажби с предложение за ъпгрейд на акаунта ми
Аз обаче още не съм получила кутията си
Тя отдавна пристигна на английски адрес, но ДА се бавят твърде много Sad
Има ли нещо интересно на тези намаления? Знам, че е индивидуално, но струва ли си да ъпгрейдна за ранен достъп.

# 397
  • София
Някой може ли да ми помогне да разгадая защо понякога, когато поръчвам от разпродажбата в glossybox.de понякога плащам доставка, а понякога не? Имам текущ абонамент и ми искат доставка в момента. И не се кефя. 😏

# 398
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Някой може ли да ми помогне да разгадая защо понякога, когато поръчвам от разпродажбата в glossybox.de понякога плащам доставка, а понякога не? Имам текущ абонамент и ми искат доставка в момента. И не се кефя. 😏
мисля, че когато пазаруваш - от разпродажба или продукти от он-лаин магазина им, доставката е безплатна над 20 евро.

# 399
Искам да ъпгрейдна абонамента си във fabfitfun на годишен, обаче като натисна бутона ми изписва невалиден метод за плащане. Първата кутия си я поръчах с paypal.
Искам да продлъжа да плащам с paypal но ми се отваря прозорец където да въведа данните от картата си.
Някой може ли да помогне?

# 400

Ей дойде най-сетне!
Кутиите са страхотни.
Одеялото ми идва късо
За другото не знам трябва да пробвам.
Като цяло съм доволна.

# 401
Здравейте! От април поне не съм си купувала beauty кутии и като цяло пазарувах само български кутии. Но тъй като в нашите кутии слагат марки, които не ми допадат толкова много или пък които сякаш не са толкова популярни /поне за мен/ реших да си купувам такива от чужди сайтове и днес си заявих тримесечен абонамент за Look Fantastic beauty box за 14,50 паунда. Но сякаш по ме плениха кутиите на cult beauty.
Освен гореспоменатите сайтове, знам и Feel unique  и до там са ми знанията. Нова съм в темата и набързо бихте ли ми препоръчали и други сайтове, които си заслужават или вие кои харесвате?
Как е по изгодно да се поръчва с или без превозвач... как е по безопасно да се плаща...?
Извинявам се че мога да задам много въпроси, но до сега все не смеех да си поръчвам каквото и да е от Европа и останалия свят. Но този месец имам напредък с цели две поръчки от английския amazon и от Look Fantastik.

# 402
Здравейте,аз съм абонирана само за две кутии, Birchbox и Vegan kind beauty box,с абонамент месец за месец съм.Бях абонирана за Рокабокс,но си прекъснах абонамента,защото 18,95 паунда всеки месец не ми се дават за продукти, които не ползвам.В. Birchbox са малки размерите на продуктите,но за мен това е ок.Изхабявам ги бързо и не се засипвам с излишни продукти.
За превозвач не мога да дам мнение,защото живея в Англия и ми ги доставят до адрес, плащам с английска карта.

# 403
Pink Dress от превозвачите ползвам Доставки Англия, но нещата идват много бавно. Има отделна тема за превозвачите, може да потърсиш подходящ за теб.
В момента съм абонирана за lookfantastik, Birchbox и feelunique.
Първият е годишен, като изтече ще го прекратя и възнамерявам вече да поръчвам месец за месец ако кутията ми хареса.
Вторият е месечен, като ги получавам от 5 месеца и за сега кутиите ми харесват. След 6 месец ще го прекратя и пак ще поръчвам месец за месец. Birchbox те имат много хуави комплекти, скоро ми бяха пратили талон за -10 паунда и си взех 2, а преди това бях купила още 1 и съм доволна от тях. Тези новите идват в картонени кутии с магнитно закопчаване и вътре имат огледало със съвсем приличен размер. Кутиите са по-малки като размери, но на мен много ми допаднаха.
След 6тия месец под ред получаваш вип достъп и допълнителни намаления.
Ето за тези говоря
https://www.birchbox.co.uk/product/29251/birchbox-glow-kit
https://www.birchbox.co.uk/product/29256/birchbox-maskne-kit
https://www.birchbox.co.uk/product/28722/rochelle-humes-kit-get-the-glow
Последният е в чантичка, гланца за устни е страхотен.
Получавам от време на време Glossybox. Спрях си абонамента, гледам какво са пуснали, ако ми харесва поръчвам. Гледам да е преди 15то число на месеца за Англия, и 10то число за Германия, защото ако направиш абонамент след това автоматично си се абонирал и за следващия месец.
Непрекъснато пращат кодове по имейл за намаление на кутия или кутия + безплатна стара кутия или кутия + подарък, така че специално при Глосибокс не виждам смисъл от месечен абонамент. Там последно ми бяха пратили предложение за 3 месеца за 25 паунда.
Имам абонамент и за ОК, но последните няколко кутии ги прескочих, защото продуктите от тях, вече бяха в някои български кутии като Гудбокс и Кибрит. Не съм го спряла, те пускам имейл всеки месец с точното съдържание на кутията и ако не ти допада само натискаш бутона пропусни.
Рокабокс - купувала съм предимно мистерибокс и лимитирани, месечна имам само 1 или 2 вече не помня и след новата цена не възнамерявам да ги поръчвам. Първата кутия септември беше добра, каточели си оправда цената. Сега от октомври не съм особено впечатлена.

# 404
Благодаря ви за изчерпателната информация, anbibian, и на теб наборке marga1977! Досега разглеждах кутиите..
Харесах си и аз Birchbox, и доколкото разбрах, трябва да се абонирам на 1-во число, за да получа кутията за месеца - 1 ноември - ноемврийската. GGBG  достават от тях.  Но много се изкушавам и на Cultbeauty. На Feelunique никъде не намирам кутиите в сайта им!
За сега ще остана с тази на Look Fantastic, че ме чака и невзет Кибрит, и други комплекти плащах.

Общи условия

Активация на акаунт