🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 714
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
аз юнската я нямам, но много се чудя дали ако си поръчам две скандинавски няма да дойдат еднакви. От предно намаление ми се случи това. Получих 3 еднакви немски за февруари. Sad

# 316
  • София
Вероятно са еднакви. Аз поръчах скандинавска и френска и ъъъъ не разбрах кое беше скандинавското. 😒

В немската какво имаше?

# 317
На мен чак вчера ми пристигна английската glossybox . Те ми писаха, че имат някакви забавяния.

# 318
Вероятно са еднакви. Аз поръчах скандинавска и френска и ъъъъ не разбрах кое беше скандинавското. 😒

В немската какво имаше?
честно казано, продуктите в трите се различаваха малко, та го преживях. Шампоан, балсам, др. не помня вече. За февруарската от 2021 говоря. Те във всички - немска, скандинавска, английска, френска винаги има общ продукт. Аз обаче нали не поръчвам редовно, така че ми е ок да взема нещо на разпродажба.

# 319
и аз нямам известие и номер за проследяване, чакам си. Иначе видях, че имат разпродажба пак.
https://www.glossybox.de/elysium.search?search=sale
,Този път ще пропусна, че най-вероятно ще ми пратят еднакви кутии.
Писах им, казаха че не са изпратени и като ги пратят ще получа имейл с проследяващ номер.

# 320
току що получих мейл от Glossybox Германия, че заради забавяне на доставка в склада им на един от основните продукти все още не са ми изпратили кутията. Така, че чакам засега. Имам един въпрос за тези, които са с абонамент за Lookfantastic beauty box. Има ли от вас някоя, която да получава кутията си в България? Видях, че има код първата кутия да струва само 5 евро и като я добавих в кошницата ми излезе безплатна доставка до България. Това така ли е наистина? И също ако се абонирам мога ли да прекратя абонамента си и до кое число на месеца? Благодаря!

# 321
Моята са я пратили днес, но 1 или 2... Не се знае...

# 322
  • София
Ето я моята глосибокс.  Доволна съм!

# 323
Lookfantastic за Август - европейската версия, кутията дойде от Германия. Доволна съм от продуктите.

# 324
Ето я моята глосибокс.  Доволна съм!

wow, супер, получила си парфюма, аз много се надявам но надали

# 325
  • София
Не, няма парфюм. Това са сенките.

# 326
Lookfantastic за Август - европейската версия, кутията дойде от Германия. Доволна съм от продуктите.

Не знаех, че има разлика при lookfantastik
Доставката до БГ безплатна ли е?

# 327

Не знаех, че има разлика при lookfantastik
Доставката до БГ безплатна ли е?

Да този месец забелязах, че има два варианта на кутията за UK е лявата, за останалите е другата. Поръчах 3 месеца абонамент и доставката излезе безплатна. Преди време проверявах и все ми начисляваше доставка, когато избера адреса в Бг.

# 328
Аз чакам английската, но докато я получа вече ще са ми взели парите за септемврийката Close

# 329
Аз се изкуших от ето тази кутия - отдавна исках да пробвам марката.

Покрай нея си направих и абонамент за редовните кутии на Lookfantastic. Не съм очарована  от кутията за август и повечето неща ще отидат за подарък, но се надявам следващия месец да имам повече попадения.

Общи условия

Активация на акаунт