🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 738
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Sneak peek Glossybox UK October

# 376
Някой пробвал ли е degusta?
Харесва ми идеята, но с тези забавни доставки не знам дали да рискувам с хранителни продукти.
Реших да рискувам и да пробвам немската кутия
https://www.degustabox.com/de/bestellen
Ако някой иска първата кутия е с 6 евро отстъпка.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 22:39 от anbibian

# 377
Аз преди време се бях навила на кутии храни изненади,но като се замислих,не си заслужаваше парите и риска да получа неща,които няма да харесам.Много съм капризна. По добре от магазина да си избирам продуктите аз и да дегустирам.
Много хубави кутии сте показали.Да си ползвате козметиката със здраве.

# 378
Degusta e като vegan kind lifestyle box,не си струва парите според мен.Аз бях абонирана за веган кутията,писна ми да плащам по 13.95 само за снаксове от 20 гр.

# 379
Кога пускат спойлери за зимната fabfinfun и кога ще могат да се избират продукти? Ноември?

# 380

Този месец съм доволна от look fantastic.
Другото е от feelunique.
За следващия месец съм се спряла на продукти на Filogra

# 381
Аз още чакам кутията на Birchbox за септември,ако някой тук е поръчал още ще чака,докато му я доставят до БГ.Но вече можеш да си избереш продукти за октомври,лак на nailsinc в червено и тъмно синьо.Хермес имат проблем със системата,сега има и криза с горивото,абе лудница.Дано Хермес да не доставят и другите кутии.

# 382
И аз я чакам.
Избрах си син лак, аз не се лакирам, ходя на маникюр, но дъщеря ми обича синьо, ще й го подаря.
Чакам си и glossybox Англия и Германия и fabfinfun
Знам, какво точно има във всички кутии и този месец съм доволна от всички ❤️

# 383
Кога пускат спойлери за зимната fabfinfun и кога ще могат да се избират продукти? Ноември?
Началото на Ноември,а декември ще ги изпращат.

# 384

Glossybox Германия

# 385
Кутията е супер! Маската за очи изглежда обещаващо. 😊

# 386
Кутията е супер! Маската за очи изглежда обещаващо. 😊
Вчера я пробвах, но още нищо не мога да кажа.
След всички мазила, които ползвам за под очите - маски, пачове, серум и крем, от две сутрини кожата под очите ми е супер повехнала. Мисля, че е от крема на Filogra, който ползвам и ще го сменя с друг още днес. Надявам се, маската да възстанови кожата.
Излязоха спойлирети за LF октомври - всичко ще е травъл размер, но ми харесват нещата. Ще има крем за тяло на Ритуалс, измиващ гел Ecoking, продукт за коса на philip kingsley, маска за лице на др.Ботаникалс, крем на Filogra и скрънчи.

# 387
Да и аз гледах видео с кутията,да,малки са нещата,но продуктите са хубави.

# 388
Да и аз гледах видео с кутията,да,малки са нещата,но продуктите са хубави.
Даже се радвам, че са малки, няма къде да ги слагам вече Laughing
Нямам търпение да получа кутията. Мисля, че до сега не съм пробвала крем за тяло на Ритуалс.

# 389
Изчака ми се чакалото с тази кутия,снощи пристигна.Аз пак се върнах на vegan kind,като за двумесечна 18.95 е ок.
Има спойлери на техния сайт.Снимка и загатване за нови продукти.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 23:02 от marga1977

Общи условия

Активация на акаунт