"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 41

• 56 817
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Очаквам в най скоро време снимков материал от почивката на двама аркадаши/колеги  photo Но кой с кого почива пак не е станало ясно по едни семейни причини... И като се има предвид как понякога съдбата си прави шеги Innocent... където двама там и трима плюс котки и куче Whistling

# 61
Evelina ,:hugs: много ми е интересно, как Джан постига това с профила на тати Гювен...Stuck Out Tongue Winking Eye и кога пак ще го отвори, защото ми е много симпатичен с щенията си  да ги види заедно в живота

Според журналиста Ясин Озбек,  Джан и Демет са в Измир и отношенията им са в много сериозна фаза,  говори официален годеж...TriumphTriumph
В последно време информацията му е много точна.Thinking

Снимката от Илкер Билги - на Зевс и АртемидаWinkв по-качествен вариант.

Още един превъзходен фенски  арт.Hands Clap

# 62
Aleks, в тате е нашата надежда.  Демет му е легнала на сърце, но много контрольори около него. Джан се крие, тате дъни пейзажа, но Демет си ги обича. И двамата знаят кого да обичат, но по различен начин. Баща и син.....  Разбира се, бе изтрито, но аз /и много като мен/  вече си го бяхме копнали!!!!!!!!!!! HeartHeartHeart                                                                    

# 63
Kari, Hug  погледнах за инфо , профилът на тати Яман е отворен...Flushed ветото е вдигнато, но скоро няма да има негова публикация...Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега  чичо Ибрахим е голяма ни надежда, при него ограничението не важи...Joy

# 64
Мда, ще е много интересно Джан Яман и Дмет плюс някой мениджър да  направят изявление Инстаграм, Туитър, : " Вчера в тесен семеен кръг аз и г-жа Демет сключихме брак. Това изявление е в разрез с моите...нашите разбирания за опазване на личния живот. Но по този начин смятаме да спре да се спекулира с нашите отношения. А да, в най скоро време семейството ни ще се увеличи с още един член. Татко, това е за теб. Обичаме те!"

# 65
Мда, ще е много интересно Джан Яман и Дмет плюс някой мениджър да се изправят и да направят изявление, естествено че ще говори Джан: " Вчера в тесен семеен кръг аз и г-жа Демет сключихме брак. Това изявление е в разрез с моите...нашите разбирания за опазване на личния живот. но по този начин смятаме да спре да се спекулира с нашите отношения. Благодаря ви приятели! А да, в най скоро време семейството ни ще се увеличи с още един член. Татко, това е за теб. Обичаме те!"

Hands ClapHands ClapHands Clap

Това изявления е мечтата ни:triumph:, а и адвокатската кантора не би да го формулира по-добре...Joy

Макар, че ги няма толкова време , в Туитър са на второ място...Kissing Heart Браво на феновете!:metal:

# 66
Славена, за да внесе драматизъм той е в адвокатска тога. Следва допълнение "За всяка информация, която не е получена от нас, ще последва преследване по съответните членове от закона." /колегите - адвокати са там/ Пресконференцията приключи. Алекс, видях че тати пак е на линия. Очакваме го да изригне с някоя снимка.                      

# 67
Алекс Hug, дай редактираната версия, че така изтъпанчен пред журналисти хич не го виждам да каже нещо...
Ммм Джан Яман в този си вид в адвокатска тога Twisted Evil

Татко Яман няколко дни ще показва кучета и котки и някоя и друга чаша Laughing

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 18:45 от Slawena

# 68
Slawe,🤗 ако питаш за версията на Ясин Озбек, няма я написана в профила му.☹

Той не пише често, а се включва в ефир и феновете записват и превеждат каквото успеят.😉

# 69
Скрит текст:
Slawe,🤗 ако питаш за версията на Ясин Озбек, няма я написана в профила му.☹

Той не пише често, а се включва в ефир и феновете записват и превеждат каквото успеят.😉
Скрит текст:
А не, ставаше въпрос за моята редактирана версия

На този Ясин нещо не му вярвам.  Confused

# 70
Slawe 🤗 последните 5-6 години едва ли някой в виждал Джан в тога...🤣 Сега с този си вид може да уплаши и върховните съдии.😎

Има го документиран само на млади години.😅

# 71
Slawe 🤗 последните 5-6 години едва ли някой в виждал Джан в тога...🤣 Сега с този си вид може да уплаши и върховните съдии.😎

Скрит текст:
Има го документиран само на млади години.😅

hahaha hahaha hahaha

# 72
Продължават да се появяват снимки от награждаването....А относно блогъра, в последно време познава🙂

# 73
Красота....❤❤❤

# 74
Може и да поназнайва нещо Ясин бей, но например твърдението му, че Демет пуска стари снимки от своето жилище. Е, колко да са стари от сутринта? Със същите беше и на празника и татко Яман . И аз съм си мнителна по природа, те мълчат, той ще разказва, да не е нает от тях или ПР агенция, че да дава инфо за живота им. Пък и колко да са двойка в живота Демет и Джан не знам. Докато не го съобщят съм с едно на ум.Макар и да не са длъжни, това си е личния им живот. Показват ни толкова колкото трябва. Не искам да се окаже всичко спукан балон след снимките на сериала. Харесвам ги като двойка и ми се струват, че взаимно се допълват като темперамент. Но, аз съм до тук, ще си чакам.

Общи условия

Активация на акаунт