На пазар във Варна - Тема 53

• 31 520
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
В петък 2 август откриват на Шипка 4   - вторият си магазин  Германски Аутлет.  
 Намаления на стоки Адидас - Лакост до 40%.....това прочетох във фейсбук.

- Аз знам само за един немски магазин и  Адидас в него не видях - съвсем различни неща....
не можах да открия и тази ул. Шипка 4   до  подлеза под Шипка ли е някъде?  

Не е немски център, друга верига е.
Първият им магазин е в сградата на Била на колхозният пазар, а вторият ще е около бюрота по труда.(на картата така ми изглежда)
Скрит текст:

# 331
  • ВАРНА
Ясно - до бюрото по труда.
Уфф - много скапано място. 
 Не виждам къде ще паркирам.

# 332
Ясно - до бюрото по труда.
Уфф - много скапано място.  
 Не виждам къде ще паркирам.
Има два паркинга на близко: на дупката или на хотел Мусала. Или смс. Синя зона е, няма как иначе.

# 333
  • Варна
Аз два пъти съм посещавала първия им магазин и тези изброените марки - не ги видях или просто имаше нещо което не е заслужило вниманието ми Simple Smile

# 334
Не съм ходила изобщо аз, даже и не ги бях чувала. Хем често бриша по пазара. Smiley

# 335
  • Варна
Магазин Фиола на Колхозния пазар под Била е в ремонт. Видях да изнасят всичко в торби. Дали го закриват? Беше ми много удобен.

# 336
  • Варна
Здравейте!
Знаете ли къде продават Форнети в кварталите-"Младост","Възраждане","Владиславово" или по точно ,където се сещате?

Днес видях в Младост табела за форнети - на бул.Република над училище Гео Милев където е сладкарницата. Надявам се обясних местоположението... има сладкарница също така.

# 337
Там на края на реда, до супера (точно над строежа) пък има страхотни плодове и зеленчуци от производител - рядко вкусни домати и не само, препоръчвам, имат обект и на Чаталджа.

ПС: Редактирам се - объркала съм се за кой обект говорите, аз мислех за магазинчетата ПОД Гео Милев, до кръстовището на Република и уличката към Санита, но реших да не трия препоръката, наистина си заслужава

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 13:34 от Saudadе

# 338
  • ВАРНА
Аз два пъти съм посещавала първия им магазин и тези изброените марки - не ги видях или просто имаше нещо което не е заслужило вниманието ми Simple Smile

Е това е лошо.
  Ако си правят реклама че ги има - а ги няма! 
 Язък за разходката и трудното паркиране.  Особено там над Шипка подлеза - където откриват утре.

# 339
  • Варна
Здравейте! Правим основен ремонт на наследствен апартамент, в който ще живее синът ми. Стигнахме до кухнята / всъщност то е кухненски бокс и трябва да намерим добър майстор или фирма , която ще ни направи проект и ще я изработи. Във Варна е апартамента.Бихте ли препоръчали фирма или майстори, които са ви е правили вградени кухни и от които сте останали доволни. Ще ви бъда много благодарна, защото нямаме никава представа от качеството на фирмите, които  изработват шкафчетата и плотовете за кухни. Бихте ли препоръчали фирма или майстори, които са ви е правили вградени кухни и от които сте останали доволни.

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 14:27 от Nell999

# 340
  • Варна
Ако имате предвид кухня по индивидуален проект, а не готови модули от мебелните магазини- вижте в подфорум “Дом”, има тема за кухните. Там се обсъждат проекти, материали, обков, фирми проектанти и изпълнители (често едното не се покрива с другото). Много полезни съвети може да вземете от там.

# 341
  • ВАРНА
 Аутлета в Била-Колхозен пазар си е доста смотан.Нищо интересно не видях.

# 342
  • Варна
Някой има ли представа дали могат да се дарят книги на библиотеката? (става въпрос за до 10 книги )

# 343
Звъниш в библиотеката. Имаше някакви условия преди например да бъдат описани, но не знам дали условията са същите!

# 344
  • Варна
Някой има ли представа дали могат да се дарят книги на библиотеката? (става въпрос за до 10 книги )

Пиши на читалището във Владиславово, имат страница във фейсбук. Наскоро бяха ограбени от вандали, правиха някаква кампания.

Общи условия

Активация на акаунт