На пазар във Варна - Тема 53

• 31 702
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Остана ли магазин PPT във Варна? Този на Владислав е затворен, имам спомен, че имаше и друг, но не се сещам къде. А и сайта им не се отваря.
Нямат магазин никъде. Прекратиха дейността си в България

# 376
Остана ли магазин PPT във Варна? Този на Владислав е затворен, имам спомен, че имаше и друг, но не се сещам къде. А и сайта им не се отваря.

Жалко, благодаря за информацията!

# 377
Последно преди да затворят имаха залепена бележка, че доста от дрехите, които се продават са със забранени вещества от ЕС и са едва ли не, отровни, който иска да ги върне с касов бон. Разбираемо е защо са се изнесли.

# 378
Уоооу, това не го знаех. Anguished Това донякъде обяснява цената им.

А на мен ми щукна друга идея - искам да си взема брошка за шал, даже не знам дали така се казва, но нещо такова:

Къде мога да открия? Нямам идея къде се продават такъв тип джунджурии.

# 379
  • Варна
Да споделите нещо, което трябва да знам за гаражите за цигари на колхозния? Една приятелка ме помоли да й купя един картон и да й пратя, а аз не пуша и никога не съм купувала от тях. Как е работното време, цената една и съща ли е навсякъде, абе каквото ви дойде на ум.

# 380
  • Варна
Да споделите нещо, което трябва да знам за гаражите за цигари на колхозния? Една приятелка ме помоли да й купя един картон и да й пратя, а аз не пуша и никога не съм купувала от тях. Как е работното време, цената една и съща ли е навсякъде, абе каквото ви дойде на ум.
Има вероятност да са по евтини на безмитния магазин на Морска гара, но и аз не съм пушачка и не знам цени.

# 381
  • Варна
Цигарите на безмитния не са по- евтини.

# 382
  • ВАРНА
Навсякъде са еднакви цените на цигарите - строфиксирани и сто кашона да се вземат.
Умря търговията с препродажба на цигари преди 11-12 години.   

Сега далаверата е в насипния тютюн.

На Морска гара Варна  безмитния фрии шоп има понякога изгодни парфюми.
Юни месец имаше за 7 дни промоция на парфюм Лакост  100 мл.  за 29.95 евро  - плаща се в лева.

# 383
Намаления на качествени дамски бански да сте мяркали и къде?

# 384
Stop n Shop чакаха ново зареждане след 20.07 на бански. Имам два чифта на Триумф от там, естествено от стари колекции

# 385
Веднъж влязох в Stop n shop, това си е  втора употреба! ? Не бих си купила бански от там

# 386
Втора употреба ли е? А пише ли го някъде? Защото аз влязох преди месец да търся рокля, гледам само по една бройка и все едни големи размери. Заприлича ми на ВУ, ама гледам цените, по 40-50 лв за рокля... Егати втората употреба.

# 387
  • София
В Немски център имат бански на Триумф на добри цени. Във Фешън галерия също има попадения.

# 388
Къде е Немския център?

# 389
Къде е Немския център?
Централният им магазин е на площада с фонтана на ъгъла срещу пицарията морско конче май се казва. Има още два - на червения и на Владислав в посока към образцов дом от центъра.

Общи условия

Активация на акаунт