Плюсове и минуси на кварталите в София - 6

• 42 295
  • 823
  •   1
Отговори
# 345
Съвременното строителство е по-зле от панелките.

# 346
На излизане от МС Мусагеница обиколих цялата кооперация, за да намеря откъде се влиза. И в Младост ми се е случвало  често - ако не си от квартала и не знаеш къде точно строителите са благоволили да оставят половин метър пътека, обикаляш като откачен между оградените дворчета.
После София била грозна. Ами аз ли я строя в този вид?
Точно за това не разбирам как може на някой да му харесват гореизброените квартали повече от Изток. Да не можеш да си позволиш Изток или да ти се струва нереалистично скъпо - ок.
Но определено е един от малкото хубави квартали в София.

# 347
Не цялата част на Изток е хубава, там където е гарата и ул. Самоков не е добре .

# 348
Къде е тази гара? Автогарата ли визираш?

# 349
  • гр. София
В края на ул. Самоков е гара Пионер. Но пък е Изгрев там, не Изток.

# 350
Не, аз имах предвид автогара Юг.

# 351
Пионер е пред оправяне, и автогарата няма да остане още дълго в този вид с печената риба и скарата. И производствените цехове по бившата жп линия постепенно изчезват. Но общо взето тенденцията е към застрояване, не към повече зеленина.

# 352
  • Най-красивата страна
Апартаментите в Люлин са големи,но са панелки и точно затова искам да ги продам.Единият е четиристаен,а другия е тристаен.И после да купя нова тухла.В по-добър квартал.Един по-малък апартамент,примерно 60-70кв.
Сега ще разгледам офертите в Дианабад и Мусагеница.

# 353
До автогара Юг е Есте. 
Инак съм съгласна, че Изток има по-неприятни части,  но пак е по-хубаво от Дианабад.

# 354
))) Представяш ли си какво им е на тези в Есте от страната на автогарата, по цял ден на им мирише от Порто Рибко.

# 355
Имам приятелка живееше до автогарата, да ви кажа много добре й беше, ама беше под наем и напусна, че продадоха апартамента. Още реве, че не го е купила, защото тогава (преди 5-6 години) го продадоха за 60-70 хиляди евро (тристаен с преход).

# 356
Приятелю, въпрос на гледна точка е, наши знаеш. На мен новичкото ми харесва

# 357
  • София
Новото си е ново, но наистина много такива квартали са все едно праисторически пещери.
Само подстъпи към гаражи и заградени бетонирани площадки

# 358
  • София
))) Представяш ли си какво им е на тези в Есте от страната на автогарата, по цял ден на им мирише от Порто Рибко.

Айде сега претенции. Все едно вие и офисния планктон, работещ в Есте не хапва риба.
А собствениците на Есте-то в личния живот наблягат на рибата.
Естествено, приготвена от съответния персонал.

# 359
Нищо му няма на района на автогавата, ул Самоков и гара пионер. Не е най-добрата част на изток и изгрев, но за мен е от хубавите райони в София.

Общи условия

Активация на акаунт