Каква раница за първокласник? Тема №2

• 47 174
  • 777
  •   1
Отговори
# 180
Имате ли мнение за раниците на Ars Una. Ако някой ги е ползвал/купувал/виждал ще се радвам да се включи! В нашият град няма къде да ги видя на живо. Няма много отзиви, а изглеждат симпатични.

https://kidstorebg.com/index.php?route=product/product&product_id=2037

# 181
На мен пък ми изглежда достатъчно твърда раницата на Ташев, много е симпатична.

Преди няколко странници имаше коментари за тези ранички Ars Una и май даже реална снимка с дете.

# 182
Харесват ми Ars Una. Шишето за вода ни беше такова миналата година, мисля сега пак за взема такова.

Тук видях раници на доста приемливи цени.

https://luxzona.eu/uchenicheski-ranitzi?fbclid=IwAR3ptzmiHzF7pN5 … pyYzAKpAMwwhSS1xQ

Последна редакция: ср, 14 авг 2019, 10:58 от Natali_

# 183
Здравейте, къде в София могат да се видят на живо повече модели раници на GABOL?

# 184
  • Варна
Някой може ли да сподели мнение за раниците на “Tiger” или на “Mc Neill”.
Дали са качествени?
И тази.

# 185
Бихте ли казали цена и откъде?

# 186
  • Бургас
За “Mc Neill” знам, че са качествени, но и доста скъпи. В БГ май ги няма.

# 187
  • На морето!
Имате ли мнение за раниците на Ars Una. Ако някой ги е ползвал/купувал/виждал ще се радвам да се включи! В нашият град няма къде да ги видя на живо. Няма много отзиви, а изглеждат симпатични.

Нашата е такава, мисля че бях писала назад в темата. Дъщеря ми се влюби в нея, тя е височка и не е никак якичка, раницата ѝ пасна идеално.
Цветовете са много приятни, лека е, презрамките са много меки, единственото, което ме притеснява са светлите крачета и дъно, но ще видя с времето как ще ги почиствам.

Качвам реална снимка, която ѝ направих, когато я получихме.
Скрит текст:

# 188
  • Варна
И двете раница са от чужбина , не са от БГ, (tiger ги има и в емаг де) но моята дъщеря днес избра съвсем различна и е крайна Simple Smile) колкото и да ми харесват те, тя иска тази на ХертлитЦ.
Мнения ? 😊🙄
https://www.molivko.com/skr/ranitsi-za-1-klas/ranitsa-herlitz-lo … ty-sweet-50020614

# 189
  • Пловдив
Здравейте.Ако има в темата пловдивчани моля да споделят магазини ,където да има повече избор на раници за момче първокласник.

# 190

Дъщеря ми изкара три години с такава раница (серията fly high) като имаше и част от аксесоарите - шише, спортни торби, папки, моливник. Много съм доволна, раницата не е мръднала, само е леко замърсена тъй като е светъл цвят, но това е нормално. Заради твърдия гръб и твърдата долна част е по-тежка от раниците без такива уплътнения и ако детето носи много неща в нея (нямате шкафче в училището) може да стане много тежка.

Въпреки, че е здрава мисля пак на Ars una да купя (дъщеря ми ще е в пети клас) от сериите за по-големи ученици. Колебая се между тях и самсонайт, така, че ако някой пък е ползвал самсонайт ще съм благодарна за отзиви.

# 191
Добро утро, съфорумки! Имам въпрос. Преди време в темата беше споменат магазин ‘Кикиморско царство’ до Парадайз мол. Питането ми е дали в магазина има прилично количество налични раници, за да го посетим и детето да си избере. Мислех да ходим до Люмар в Младост, но този ми е по-удобен заради метрото. А и така и така ще ходя до въпросния мол, в който има и трите магазина, които ми трябват.

И въпрос две: детето каза, че иска раница със Стар уорс. Това беше преди пет дни, та днес може вече да е на друга вълна. Да сте ползвали/купували раница с въпросните? Мисля, че Самсонайт имаха такава серия, но не знам къде в София мога да ги видя на живо. 

Мерси предварително и лек ден!

# 192
  • София
Добро утро, съфорумки! Имам въпрос. Преди време в темата беше споменат магазин ‘Кикиморско царство’ до Парадайз мол. Питането ми е дали в магазина има прилично количество налични раници, за да го посетим и детето да си избере. Мислех да ходим до Люмар в Младост, но този ми е по-удобен заради метрото. А и така и така ще ходя до въпросния мол, в който има и трите магазина, които ми трябват.

И въпрос две: детето каза, че иска раница със Стар уорс. Това беше преди пет дни, та днес може вече да е на друга вълна. Да сте ползвали/купували раница с въпросните? Мисля, че Самсонайт имаха такава серия, но не знам къде в София мога да ги видя на живо. 

Веднъж съм ходила в магазина но е доста зареден. Дори и ние сега там ще ходим. Намерих телефон и жената ми каза да и пиша на вайбър, защото пък нашия син иска раница с динозавър. Жената ми снима над 10 раници с динозаври от магазина. Но ще отидем на място.

# 193
В сайта на самсонайт, под всеки продукт има "наличност" и може да се види в кои магазини го има.

# 194

Раници на Lego -Star wars гледах вчера в Озон.

Общи условия

Активация на акаунт