Каква раница за първокласник? Тема №2

• 47 193
  • 777
  •   1
Отговори
# 165
Мнение за тази раница? Размерът е 31 x 41 x 17,5 cm. Става ли за първи клас?
Скрит текст:

# 166
# 167
Щом като казвате, че с анатомични не боли гърба, да взема и аз да си купя една...

# 168
  • Варна
Едва ли някой би твърдял подобно нещо. Все едно да кажеш, че с маркови маратонки никога няма да се умориш и да те заболят краката. Ще се случи, но по-бавно, отколкото с дървени налъми. Та тук е същата работа, учебниците няма да тежат по-малко с анатомичният гръб. Просто носенето ще е по-удобно.

# 169
Не се вижда има ли страничен джоб за бутилка, иначе раничката е много симпатична. Дали е подходяща за първокласник обаче, идея си нямам.

# 170
  • sofia
Не се вижда има ли страничен джоб за бутилка, иначе раничката е много симпатична. Дали е подходяща за първокласник обаче, идея си нямам.
О, влюбих се и аз! 😍 И аз се интересувам и моля по-опитните да споделят дали става за първолак?

# 171
За съжаление баща и син избраха раница на Ташев, която хич не е за първи клас. И то точно няма място за шише.

# 172
  • София
Показанат раница, както и една предишна Jack Wolfskin изобщо не са подходящи за първокласник според мен. Обикновени спортни раници, подходящи по-скоро за възрастни и тийнейджъри. Нямат особеностите на детски ученически раници - гръб, прегради и т.н.

# 173
  • Варна
И аз така мисля. Хич не ме впечатли мен. Колко сме различни хората Laughing

# 174
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също не се впечатлих,даже ми простее модела,че и 100лв. искат за нея-безумие.

# 175
Всъщност Джака имаше много добър гръб и прегради и понеже имаме детска раница от марката, която е страхотна, се насочих натам. Показаната синя раничка е от утвърден бранд спортни раници, реално е по-изчистена, нещо което аз адмирирам. Повечето спортни раници имат гърбове и то на светлинни години от тези за първокласници. Аз харесах и няколко модела на Найк и Хед, но детето ще си избере.

Естествено, че сме различни хората и слава Богу!

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 23:47 от Анонимен

# 176
  • София
Аз не коментирам качеството на изработка, предполагам, че е много добро, Jack Wolfskin поне. Като функционалност не съм сигурна, че е подходяща - прегради и обем, а и за гърба също, но щом си го сравнявала явно е ок. Учебниците при малките обикновено са в по-големи папки, които заемат повече място, блокчета за рисуване, носят кутии с храна, големи и твърди несесери, спортни екипи.

# 177
Размерът беше много ОК, даже според мен раницата е голяма. Три големи джоба и един малък, ще има място и за сандвичи и за папки. Имаха и по-малка де, общо с три джоба, та варианти има, ще премерим на място. Но гърбовете на повечето спортни раници, изключая тези с един джоб са много стабилни. Все пак Найк и Джак инвестират много повече пари в това, отколкото Габол и Херлитс.

# 178
За съжаление баща и син избраха раница на Ташев, която хич не е за първи клас. И то точно няма място за шише.

Ето за първи клас:
https://tashev.bg/store/bg/ranica-tashev-abc-boys-1917

# 179

Ето за първи клас:
https://tashev.bg/store/bg/ranica-tashev-abc-boys-1917
Твърде мека ми изглежда. Според мен детето трудно ще намира,нарежда и вади нещата си от нея, а и не е ясна ширината. Иначе височината 39 см и теглото са ок.

Общи условия

Активация на акаунт