Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 25 998
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
  • София
10 юли, но мислехме секциото да е първите дни на юли...но както писах днес...водите са намалели, плацентата - 3 степен вече.

# 91
  • София
10 юли, но мислехме секциото да е първите дни на юли...но както писах днес...водите са намалели, плацентата - 3 степен вече.
Стискам палци всичко да мине по възможно най-благоприятния сценарий!
Аз хем нямам търпение, хем започва да ме тресе някаква нервност (първо детенце ни е)... 😀

# 92
И при мен е страшно бушуване, направо ме разбива, толкова и е тясно вече... Коментирам си с мм, че ще ми липсва коремчето и усещането в него да има човече... 😂😂

# 93
И моето стана сууупер силно вече 😃 Така ме рита и боксира... сякаш ме бие отвътре 😂 най-големия купон е между 12 и 3:30 през нощта 😁

# 94
Жив и здрав да е Кристиян Hug !
И моето на моменти мн бушува то не са ръчичките отдолу все едно ще изкочат или пък с крака е много силно понякога в ребрата обикновено нощем, а понякога просто с всичко мърда и разтяга и опъва. На тонове ми се беше случило да е много буйна но казаха, че е ок. Мисля си, че като пия вода и се поуспокоява и то студена и така една нощ много шаваше и започнах да пия вода и да ставам през 5 мин до вц пълен кошмар беше Grinning

# 95
Rinaa, честит малък мъж, много да ви е здрав! Таткото сигурно е много щастлив, а каките нямат търпение да помагат. Много щастие ви желая! Heart

Аз се оказа, че имам кетони в урината. Сега се наливам с вода да ги чистя. Но това е от диетата, защото са ми малко въглехидратите и свалям килограми.

# 96
Честито бебе Кристиян, нека расте здрав и пухкав, а на мама Rinaa желая бързо възстановяване!

# 97
  • Сандански
Честито бебче и от мен Рина. Да е жив и здрав и много щастлив, да слуша мама и тате.  А на теб бързо възстановяване ♥️

# 98
  • София
Благодаря, Яренце! Дано!

На мен пък ми откриха гъбички...🥺

# 99
Записвам се в новата тема с хубава новина. 😊 Днес сутринта се роди бебе Кристиян, 2800 гр, 48 см. Планувано секцио поради седалищното прилежание.
Много е сладичък, нямам търпение да ми го дадат утре и да го гушкам 🤗
Честито! Да ви е жив и здрав и много да ви радва! Страхотно име сте избрали! На теб леко и бързо възстановяване!

# 100
Записвам се в новата тема с хубава новина. 😊 Днес сутринта се роди бебе Кристиян, 2800 гр, 48 см. Планувано секцио поради седалищното прилежание.
Много е сладичък, нямам търпение да ми го дадат утре и да го гушкам 🤗

да ти е жив и здрав

# 101
Rinaa, честито и тук! Живи и здрави да сте! Бързо възстановяване! 😊

Благодаря, Яренце! Дано!

На мен пък ми откриха гъбички...🥺

Няма отърване от тия гадни гъбички... 🤯 Борим ги от началото на бременността и пак се появяват. Вече съм вдигнала ръце. АГ нищо не казва вече за тях. Имам чувството, че са ми изписвали всички възможни лекарства, но нищо не действа. Доколкото разбрах не били чак толкова голям проблем за раждането, важното е да са в малко количество (така казаха на училището за бременни).

# 102
Благодаря ви за хубавите пожелания 🤗
Пожелавам лесно и безпроблемно раждане на всички. 🤗 Накрая всичко си струва 🤗

# 103
Честит малък мъж и от мен, да е жив и здрав и много да се гордеете с него, безгрижно детство и слънчеви дни!
От няколко вечери, когато се обръщам от една страна на друга имам тъпа болка, тази нощ започна да става остра, трудно се обръщам, вие как сте с това упражнение? Сутрин от две седмици съм с разстройство...
Бебка по малко се върти и ме рита, но си мисля, че е защото и е тясно, надявам се да и е тясно и да вземе да поизлиза вече 😂😉
Днес влизам в 38 г.с.почти не остана ....

# 104
  • Варна
Честит малък мъж и от мен, да е жив и здрав и много да се гордеете с него, безгрижно детство и слънчеви дни!
От няколко вечери, когато се обръщам от една страна на друга имам тъпа болка, тази нощ започна да става остра, трудно се обръщам, вие как сте с това упражнение? Сутрин от две седмици съм с разстройство...
Бебка по малко се върти и ме рита, но си мисля, че е защото и е тясно, надявам се да и е тясно и да вземе да поизлиза вече 😂😉
Днес влизам в 38 г.с.почти не остана ....
.     И на мен ми е болезнено при обръщане, особено, ако се застоя повече на едната страна.... Аз днес влизам  в 36г.с., на мен ми се иска пък да стоят още, макар и да ми е мн трудно вече.., нека влезам в юли, така ми се иска..., да си траят до намислената дата, която планираме с доктора ☺😇

Общи условия

Активация на акаунт