СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 057
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 375
...
Полагането на кандидатстудентски изпити е задължително условие за участие в класирането. Матура по биология и химия замества оценките от дипломата, но не и кандидатстудентските изпити.
...
Sanaka,  права си, разбира се така беше.
Извинявам се за дезинформацията. Но, че ги съветваха да не се явяват на матури по тези предмети - така беше.
Божеее.. .. съвсем съм изтрещяла явно покрай това НВО. 😩

# 376
  • София
Не ги съветват да се явяват на матура, ако имат 6-ци в дипломата. И то си е съвсем правилно - глупаво е да рискуваш с матура в този случай.

# 377
  • София
Сега и аз да споделя нещо неандерталско.  Щерка ми прибра служебната бележка, защото не искала преди нея да видя резултатите. Аз ще се съобразя, но няма как да изтрая чак до вечерта, то се знае. Запомних вх. номер и влязох веднага от телефона си. Сега ми стои запаметен номера и влизам без проблем, но само от телефона. Пробвах от служебния компютър и не става. От вкъщи също не. Само от моя телефон, а там го има номера и го изписвам правилно. Пробвах много пъти. Що така?

# 378
  • София
А кода за достъп помниш ли?

# 379
Защото Карл V говорел на немски само с конете си. Joy....
Поизпуснала съм нишката за 10тина години неписане Blush
За сметка на това се чувствам като в Машина на времето. От Пристрастен в Новак, т. е.  обратно в 2005та някъде.
Сори за Офф Топика, носталгия..

# 380
  • София

Да. Той ми се е запаметил автоматично на телефона и аз го избирам, за да вляза, т.е. е пред очите ми. Преписвам го същия на компютъра и не ще.

# 381
Ама да си кажат първо дали искат това в първия пост. Той засега е изцяло информативен.
Да де! Sweat Smile
Иначе само предлагам, нямам намерение да ви се меся. И без това често някой пита кое училище, как и защо така е кръстено.

# 382
  • София

Да. Той ми се е запаметил автоматично на телефона и аз го избирам, за да вляза, т.е. е пред очите ми. Преписвам го същия на компютъра и не ще.
jenap, опитай отново. Внимавай за малки и главни букви, а също и l (малко L) прилича много на 1 (едно).
Аз съм запаметила данните на лаптопа и като написа, че не можеш да влезеш проверих и през настолния компютър - нямах проблем с влизането.
Пробвах и през телефона - и през него имам достъп.

# 383
  • София
Ама да си кажат първо дали искат това в първия пост. Той засега е изцяло информативен.
Да де! Sweat Smile
Иначе само предлагам, нямам намерение да ви се меся. И без това често някой пита кое училище, как и защо така е кръстено.

То и за нещата, които ги има в първия пост, често се пита. Joy Изобщо, както е доказано в годините, първият пост рядко помага. Joy

# 384
  • София
Може ли 1 тъп въпрос: ако не приемат чаавето на първо класиране по удовлетворително училище, КЪДЕ И КАК подава заявление за второ класиране? При условие че първото заявление е подадено от мен на личния комп

# 385
В училището, където е прието детето след първо класиране ще подадете заявление да участвате във второ класиране.

# 386
Нарицателните за най-желаните гимназии са като характерния жаргон за дадена социална група /семейство, приятели/. Всяко от тях произтича от весела случка или майтап, от страниците на седмокласния набор 04, до който допуснаха настоящите изтрещели майки, набор 05. Ползването им наподобява "знак на верните". След изпитите посетители на темата ще бъдат много неактивни потребители. Останалите са силно свързани помежду си - като виртуално познанство с връзка, основана на емпатия и разностранна помощ. Аз не бих накърнила закодирания говор, пpавейки го общопонятен=

# 387
Здравейте, има ли информация за явилите се седмокласници на нво в София през 2019, 2018 и 2017 година?

# 388
Здравейте, има ли информация за явилите се седмокласници на нво в София през 2019, 2018 и 2017 година?
От 9 хил. нагоре

# 389
Може ли 1 тъп въпрос: ако не приемат чаавето на първо класиране по удовлетворително училище, КЪДЕ И КАК подава заявление за второ класиране? При условие че първото заявление е подадено от мен на личния комп
Ако не е прието никъде от посочените в заявлението желания, изчаква се второто класиране, без да се подава ново заявление. А за варианта, в който ученикът е приет не в най-желаното училище - вече е отговорено, че заявлението за второ класиране се подава в училището, в което е приет.

Общи условия

Активация на акаунт