СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 831
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Русалка именно щом не е уточнена скорост то би могло да се допусне, че би била без промяна и след т. Б, ако е решил да продължи.

# 61
PISA задача
Тръгваш в 9 от А за В. В колко часа ще си на 9 км от В.
Само че са построили изречение с обратен словоред.

# 62
  • Варна
...учителката ни по математика в училище казала на децата вчера, че ако имат оценка на матурата например 4,50, няма как да им остави 6 за годината. Помня, че се коментираше и преди това, но чисто времево как ще се случи, не ми е ясно. Резултатите излизат на 27, децата за 28 имат предвидена екскурзия до новия Исторически парк до Варна за раздаване на бележници, математичката трябва цяла нощ да не спи и оформя???

Добре де, а по каква скала ще трансформира точките въпросната г-жа? Тя ли ще си я измисли? Няма ли кой да и каже, че дори и ТезиДетоНеБиваДаСеСпоменават се отказаха от идеята да трансформират точките в оценка. Аман от самозабравил се народ!
А директорът дали е уведомен за нейните проблясъци, или РУО?

# 63
  • София
Не искам да задълбавам в темата, понеже без това сте достатъчно изнервени от изпълненията на квестори, но не мисля, че подобно допускане е правилно. То по тази логика може човек да допусне, че след В малко е поспрял да почине или че е променил в даден момент скоростта си, или че е продължил само още 5 км, или, или...

# 64
  • София
Доволни деца и майки само да има в тази и следващите теми! Да бъде!

Mrs Jan, с черна химикалка. Ако те притеснява, вземете и двете.

Една от причините за преместеното НВО не беше ли точно оценяването в училище - да не се влияят учителите от оценките на изпитите, или нещо не съм разбрала!?
И нашата по МАТ ги дипли такива, но според дъщеря ми ги плашела нарочно.

# 65
Не искам да задълбавам в темата, понеже без това сте достатъчно изнервени от изпълненията на квестори, но не мисля, че подобно допускане е правилно. То по тази логика може човек да допусне, че след В малко е поспрял да почине или че е променил в даден момент скоростта си, или че е продължил само още 5 км, или, или...
... или че асфалта е свършил.

# 66
Няма спорни неща в задачата. Движението на велосипедиста е от А до B през C и трите подточки касаят именно това движение.
Другото е досъчиняване на задача от страна на децата, за което нямат основание, но явно механично прилагат някакви алгоритми.

# 67
Няма спорни неща в задачата. Движението на велосипедиста е от А до B през C и трите подточки касаят именно това движение.
Другото е досъчиняване на задача от страна на децата, за което нямат основание, но явно механично прилагат някакви алгоритми.
Не обвинявай децата. Душицата им взеха с тез матури. Живи и здрави да са всички!

# 68
  • София
Не вярвах, че в тези задачи може да се намери нещо неясно, но сте добри! Признава ви се! Joy

# 69
  • Варна
И аз съм категорична в еднозначността на задачата. Заинтригувахте ме и погледнах пак условието. Ясно е казано, че се е движил от А до В през С.   В точка В е край на действието.

# 70
  • София
Добавих в първия пост връзка към архива на Регалия, където има минималните балове и статистиките за София, така че няма да ги качвам в пощата, както бях обещала.

# 71
  • София
Кажете ми моля ви, - как може да се изиска да се види записа на камерата по време на изпита? Знае ли някой!
За приятелката дето ви писах и детето дето получила по-малко задачи на първи модул - днес нападнали детето, че лъжело.

# 72
Добавих в първия пост връзка към архива на Регалия, където има минималните балове и статистиките за София, така че няма да ги качвам в пощата, както бях обещала.
Това са същите като в справочника който публикуваха от регалия за 7 лева нали така?

# 73
  • София
Не обвинявай децата. Душицата им взеха с тез матури. Живи и здрави да са всички!

Ох, бе, стига сте я напрягали Jenap, че и без това е на път да се пропие! Joy

# 74
  • София
Това са същите като в справочника който публикуваха от регалия за 7 лева нали така?
Не зная какво има в него.

Общи условия

Активация на акаунт