СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 837
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Скрит текст:
Няма спорни неща в задачата. Движението на велосипедиста е от А до B през C и трите подточки касаят именно това движение.
Другото е досъчиняване на задача от страна на децата, за което нямат основание, но явно механично прилагат някакви алгоритми.
Не обвинявай децата. Душицата им взеха с тез матури. Живи и здрави да са всички!

Ох, бе, стига сте я напрягали Jenap, че и без това е на път да се пропие! Joy
Ха ха,  sanaka, тя е отдавна на тоя път.Joy

# 76
  • София
Разгледах Наредбата за оценяване, но не видях каква е крайната дата за оформяне на годишните им оценки.

# 77
buni, при гимназистите е до 24-ти. После пишат бележници и дават на 28-ми.

# 78
Срока за оформяне на срочни/годишни/ оценки е не по-рано от 1 седмица и не по-късно от 3 дни до края на учебния срок/учебната година/ .

# 79
  • София
Даам, и този срок е силно инструктивен. Grinning

# 80
Здравейте, как е настроението, започна голямото чакане.
Аз минах миналата година с голямата, догодина с малката Stuck Out Tongue Winking Eye

Това ми излезе във фейса, сетих се за темата и дано не повтарям някого (защото почти съм сигурна, че автора се крие някъде тук Joy )

https://www.facebook.com/rodnotoobrazovanie1/posts/2327851847504086

Късмет на всички деца, нека ги приемат там, където желаят Grinning

Последна редакция: чт, 20 юни 2019, 16:15 от rummi_pl

# 81
  • София
Срока за оформяне на срочни/годишни/ оценки е не по-рано от 1 седмица и не по-късно от 3 дни до края на учебния срок/учебната година/ .

По този срок, моето дете ще остане по един куп предмети без срочна оценка, щото имат часове само в петък, или четвъртък. Което не е лошо, щото точно в тия дни му е БЕЛ-а... Joy

# 82
  • София
rummi_pl, това е доста добро Simple Smile

# 83
  • Sofia
Ей, от сутринта не съм имала време да чета, а то нова тема имало. Спунк Kissing

Аз доста се успокоих, за което немалък принос има Sanaka Sparkling Heart Убийствено е това чакане на резултати...

Наборът е оформен - 6-ци по двата най-важни, 5-ци по някои от разказвателните заради изходните миналата седмица. Дано не стигаме до мерене на дипломи на класирането Confounded

# 84
Аз минах миналата година с голямата, догодина с малката Stuck Out Tongue Winking Eye

Това ми излезе във фейса, сетих се за темата и дано не повтарям някого (защото почти съм сигурна, че автора се крие някъде тук Joy )

Късмет на всички деца, нека ги приемат там където желаят Grinning

Невероятна е тази Траяна! Smile

# 85
  • София, в момента в любимото ми село Железница

Късмет на всички деца, нека ги приемат там, където желаят Grinning

Смях се през сълзи!

# 86
  • София
Ох, много се смях с тази Траяна! Joy Обичам хора с чувство за хумор. Вие сетихте ли се да плюете в пазвите на децата на изпроводяк? Или само вихте срещу луната? Joy

# 87
Благодаря за темата!

Къде мога да погледна как се кандидатстваше в различни области?
След като потвърдиш желанията в една област би трябвало системата да ти разрешава отново да редиш в друга, така ли е? Класирането е отделно, нали?
Обсъждано е, знам, извинявам се за повторението.

# 88
  • София - Младост 1А
Ох, много се смях с тази Траяна! Joy Обичам хора с чувство за хумор. Вие сетихте ли се да плюете в пазвите на децата на изпроводяк? Или само вихте срещу луната? Joy

И аз се смях... с глас. Колегите от няколко дни ме гледат странно, но ми влизат в положението.
Иначе плюх, вих, боб фърлих, сол през рамо, завъртях се три пъти... и те така. Smiley

# 89
Къде мога да погледна как се кандидатстваше в различни области?
Първия пост от темата.

Общи условия

Активация на акаунт