СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 125 522
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 90
  • София
rummi_pl, страхотно попадение! Не можах да си сдържа смеха в офиса и не дочетох, че нямаше как да обяснявам защо си се смея сама. Но ще бъде дочетено непременно!
Благодаря на всички, които ни насърчават за ведро настроение. Дай Боже само позитивни новини в тази тема.
Шарлот
, стискам палци да се размине на девойката и да се представи чудесно по история.
Скрит текст:
Не се притеснявай, наистина не е силно заразно. Карала съм го като малка (4г.) в чужбина, където си преболедувах вкъщи, без да влизам в болница. Никой от останалите 3ма домашни не се разболя, а сме били постоянно заедно. Вижте все пак за съвременния вариант на гама глобулина; за твое успокоение може би е добре да сложите.
Дано днес всички деца са се позабавлявали с рисуването като момичето на Rady. Нека и утре е забавление за явяващите се по език. Без повече напрежение!

# 91
Дидева, не ми се карай, обаче точно първия пост гледах и не го намерих..

# 92
Последните 50 страници от предишната тема не четох. Минаха изпитите, спокойни сме, младежът разпуска, нон-стоп е по улиците с приятели, колелета, книжка си купи, чете, утре ще идва приятел на гости с преспиване. Уикенда ще ходим аз, ММ и малката малко извън Сф, той ще си остане - в събота е планирал басейн, вечерта ще ходи да спи я в баща си, я в баба си. На практика се върнахме в старото русло от преди 7ми клас - почти не се виждаме, той си е на собствена програма.
Приятелят му го покани на селото му за няколко седмици лятото, та ще караме лято без младеж май. Не, че се оплаквам, ще има почивка след натопорчената година и за мен. Връщам се да чета поне тази тема.

# 93
  • Sofia
А аз си измих косата в нощта преди математиката, защото от нерви не можех да спя и всичко ме сърбеше. Аз съм си виновна Confounded

Satisfied

# 94
Указания за оnline кандидатстване
Киф, забравих да напиша, че това е за теб. Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 юни 2019, 18:38 от Анонимен

# 95
  • София
Много свеж хумор и аз много се смях. rummi_pl, благодаря, че сподели. Като изключим художествените преувеличения, си е точно така, както го е описала авторката. Joy

# 96
  • София
Да им е на късмет новата тема на децата! Flowers Four Leaf Clover
На нас също!

# 97
  • София
Ето какво открих случайно, с помощта на Гугъл:
http://www.school32.com/photos/Image/file/User.pdf
Файлът е с инструкции за работа със софтуер за ДЗИ. След кратко проучване, отново в Гугъл, установих, че фирмата изпълнител на софтуера е същата тази, която поддържа софтуера за НВО. Кой знае, платформата може да е една и съща. От снимките изглежда да е напълно възможно... Wink

# 98
# 99
Аз пък днес употребих към час и половина да редя желания, стигнах до 56 броя и все ми се струват недостатъчно. Ами, ако... (тук следват страшните случки - всички се сещате).
Мисля, че прекалявам.
Оставям всичко и отивам да спортувам. Девойката ми съобщи, че си е уредила утре да я изпитват върху целия учебник по химия. Нзм. Аз неам вече нерви. Тва дете не е от мен!

# 100
Ето какво открих случайно, с помощта на Гугъл:
http://www.school32.com/photos/Image/file/User.pdf
Файлът е с инструкции за работа със софтуер за ДЗИ. След кратко проучване, отново в Гугъл, установих, че фирмата изпълнител на софтуера е същата тази, която поддържа софтуера за НВО. Кой знае, платформата може да е една и съща. От снимките изглежда да е напълно възможно... Wink

Много набързо прехвърлих, но ми направи впечатление, че при проблем с разчитане, подават коментар към оператор и спират проверка, докато не им върнат коментар. В случая, че работата ще бъде сканирана наново ( това към края на ръководството). Малко се успокоих, че с тези полета откъде докъде се пише....

# 101
На бърз скрол от снимките установих, че полетата не са чак толкова страшни. Ограничителите явно са за отделяне на задачите. Сега ще чета внимателно.

# 102
Честно... Изобщо не ги виждам с проверката, особено по БЕЛ.

# 103
  • Sofia
И при нас се успокоиха нещата Simple Smile Да е късметлийска новата тема и внимавайте с алкохола Grinning

# 104
  • Sofia
Нашият пък се интересува от задължителната литература за 8-ми клас и иска да ходим на екскурзия в Батак този уикенд Rolling Eyes Абе промени се детето тази година... към по-добро Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт