СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 235
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да е здраво и много щастливо детето!

# 166
  • София - Младост 1А
selena6, много да е здрав, успешен и щастлив!
Да мечтае смело и да сбъдва мечтите си!
Весел празник!

# 167
Здрав да е рожденника и да преследва мечтите си.

# 168
Да е здрав и щастлив! Да сбъдне мечтите си!

# 169
  • непостоянно
Честит празник, Selena💐 Да е жив и здрав рожденика! Много щури и положителни емоции му желая, както и късмет и успехи във всичко!
И моята дъщеря (малката) днес има РД. Зарадваха я с излязло класиране за прием в 5клас, много е доволна Simple Smile Да са ни здрави децата, всичко се подрежда Wink

# 170
  • София
Благодаря и от името на рожденика!

# 171
… Поне оплезихте ли се в огледалото?! Или и това забравихте 😂
При изпит по език ли се прави или и при другите? Simple Smile

# 172
  • София
Имам един въпрос, понеже се опитвам да си пусна малко отпуск между подаване на документи и първо класиране. И да паднем, и да бием, ще се наложи ходене до училище - или за записване, или за заявление за второ участие. Всъщност въпросите ми са няколко:
- дадените дати (12-16) включват почивни дни. Училищата записват и приемат заявления за участие на второ класиране само в делнични, нали?
...
И аз съм планирала едла малка почивка между първо и второ класиране
И имам следния въпрос:
* резултатите от първо класиране излизат до 11 юли- това значи, че в училището се подава заявление за второ или се записва от 11 юли или от 12 юли до 16 юли/ само в работни дни/

# 173
  • София
selena6 и Ивончето, да са ви живи и здрави децата! Да им върви във всичко. И моят татко днес има РД Simple Smile
Весел празник ви желая!

Аз днес съм на женско парти, утре ще празнуваме парков РД на дъщеря ми, че преди изпитите не беше за празнуване. Напълнихме 2 кофи с водни бомби, сигурно още толкова ще има, само да не вали~!

# 174
  • София
Имам един въпрос, понеже се опитвам да си пусна малко отпуск между подаване на документи и първо класиране. И да паднем, и да бием, ще се наложи ходене до училище - или за записване, или за заявление за второ участие. Всъщност въпросите ми са няколко:
- дадените дати (12-16) включват почивни дни. Училищата записват и приемат заявления за участие на второ класиране само в делнични, нали?...
И аз съм планирала едла малка почивка между първо и второ класиране
И имам следния въпрос:
* резултатите от първо класиране излизат до 11 юли- това значи, че в училището се подава заявление за второ или се записва от 11 юли или от 12 юли до 16 юли/ само в работни дни/
Това май зависи от организацията на самото училище. В сайта на НГДЕК е обявено, че ще записват и в почивните дни.

# 175
  • София
Selena6 да е живо и здраво момчето ти. Нека се случи това, което най-силно желае.
И при нас страстите се успокоиха. Девойката замина на поход в планината с класа за уикенда и емоциите се насочиха в тази посока. Много добре така се получи и няма да мисли няколко дни за изпити и резултати, а как ще си носи тежката раница
Скрит текст:
в която набута каквото можа, въпреки моите титанични усилия да вървя след нея и да махам нещата, които слага
в прехода от 5ч. Joy

# 176
  • София
Честито на рождениците!

И още една гледна точка към НВО: https://clubz.bg/84482-za_katastrofite_na_pytq_i_katastrofite_v_ … MYwo8LCirQJtqqmcM

# 177
Всички оценки едновременно ли ще излязат или на което дете му е проверена работата ще се качва оценката?

# 178
  • София
Признавам, не можах да изчета всичко 🙄
Върти ми се един хипотетичен въпрос. Ако запишем детето си след първо или след второ класиране, но на трето класиране излезе свободно място в някоя по-желана паралелка, можем ли да изтеглим документите си и да подадем заявление за трето класиране?
Въпросът ми е по-скоро технически, а не дали е редно от морална гледна точка.

# 179
  • София
Възможно е, законно е и съвсем морално. Понеже отписвайки се от едното училище, вие губите мястото в него  и съответно на равна нога се състезавате с останалите на 3 класиране за желаната паралелка/и. Поемате си риска и си носите последствията от това, какво неморално може да има, чии интереси засягате?

Общи условия

Активация на акаунт