СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 088
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 285
  • София - Младост 1А
Взех и проверих и аз. Няма резултати от състезанието в НПМГ, нито от олимпиадите.

# 286
  • На планетата Земя
Fair Lady, позабравила си малко нещата. Фактът е подлогът, той следва да се отчете и да му се тури пълния член.

# 287
"Факта" е подлог в изречение със страдателен залог. Кой да се отчете - фактът.

Поздрави на родените на тази дата, при все че денят преминава!

# 288
  • София
Така, намерих бележката, влязох в системата, резултати няма...каква изненада ха-ха

# 289
  • София
Fair Lady, позабравила си малко нещата. Фактът е подлогът, той следва да се отчете и да му се тури пълния член.

Не съм много склонна съм да се съглася.... Кой го отчита? Няма подлог в изречението.
Ако беше "Следва да бъде отчетен и фактът", тогава ДА, "фактът" става подлог в страдателния залог и всичко "е точно". Не вярвам българският език и правилата му да са се променили толкова много.
Що не взеха да отменят пълния член, както имаше идеи преди 2-3 години, та да не се мъчат деца и родители... (Черен хумор)

# 290
  • София
Така, намерих бележката, влязох в системата, резултати няма...каква изненада ха-ха
При щерката пък е отразен резултатът само от единия модул, па който се яви в НПМГ. От останалите 2 модула няма и помен. Писах им мейл

# 291
Както ми е паднало либидото, от месец насам, да вземем да оставим пълния член, все пак.Heart Eyes

Честито на празнуващите дечица.Heart

# 292

Не съм много склонна съм да се съглася.... Кой го отчита? Няма подлог в изречението.
Ако беше "Следва да бъде отчетен и фактът", тогава ДА, "фактът" става подлог в страдателния залог и всичко "е точно". Не вярвам българският език и правилата му да са се променили толкова много.
Що не взеха да отменят пълния член, както имаше идеи преди 2-3 години, та да не се мъчат деца и родители... (Черен хумор)

И аз бях на кантар, въпреки че сме без грешка на тази задача. Допитах се до госпожицата и тя каза: " Приложи правилото за той и него."

# 293
  • На планетата Земя
Ами а де - в текста пише точно това - следва да се отчете фактът. Пълен член.

Хич да не махат правилото, един горд член ни остана Grinning, обичам си го много аз. Joy

# 294
  • София
При нас има разминаване с резултата от НПМГ - по - висок е от обявения в сайта им и е по - нисък от резултата от олимпиадата.

# 295
  • София
При нас има разминаване с резултата от НПМГ - по - висок е от обявения в сайта им и е по - нисък от резултата от олимпиадата.
Явно са преразглеждали, защото и при сина ми има малка разлика в едната оценка, другата съвпада.

# 296
Ъммм, пия вино, а иии с пълен член звучи по-добре Blush

# 297
А как стои въпросът с твърдия диск и големия интерфейси кабел в НПМГ, СХН паралелката?

# 298
  • София
MariDi,
Оценките от олимпиадите/ състезанието на НПМГ се появиха заедно с тези от НВО (оценките по различните предмети по-късно).
Ще ги получите и записани на служебната бележка с резултатите от НВО.

Но все пак трябва да се има предвид че във времето нещата бяха малко по-различно.
Desem , благодаря!
Чета си ей така небрежно и изведнъж:
Да не остана назад и аз проверих. Резултатите от състезанието на НПМГ са там.
Mrs Jan, сърцето в петите ми слезе, трябваше нещо по-силно от бЕлото да си сипя тази вечер.
И хем си знаем резултата, и хем го очакваме, и пак.....Ей пусти нерви....
Проверих, там си е резултата. Добре изглежда Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Взех и проверих и аз. Няма резултати от състезанието в НПМГ, нито от олимпиадите.
Drina , там са си. Погледни на " Оценки"

# 299
  • София
Момичета, синът ми ме попита дали в Немската имат униформи...Blush, не искал да ходи с униформа. А аз кротко проучвам баловете на 35-то и 31-во за последните години, в очакване на оценките му Disappointed Relieved. Чудя се да се смея или да плача...

Общи условия

Активация на акаунт