СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 222
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, синът ми ме попита дали в Немската имат униформи...Blush, не искал да ходи с униформа. А аз кротко проучвам баловете на 35-то и 31-во за последните години, в очакване на оценките му Disappointed Relieved. Чудя се да се смея или да плача...
Ами момче е, не се знае, немската, 73-то, дай да видим първо резултати и статистики. И ако се наложи ще им обясним, че 31-во и 35-то превъзхождат в определени отношения Конското, Княгинята, Бузема и Волдемор Thinking

# 301
  • София
При нас има разминаване с резултата от НПМГ - по - висок е от обявения в сайта им и е по - нисък от резултата от олимпиадата.
Явно са преразглеждали, защото и при сина ми има малка разлика в едната оценка, другата съвпада.
Ама при нас по-високата оценка е от Оли, а тази е м/у двете. Не съм съгласна! Май трябва да пиша на РУО, пак  са омазали нещата.
"За въпроси, свързани с приема след VII клас се обръщайте към вашето РУО или към гнездата за подаване на документи

© Министерство на образованието и науката / Всички права запазени"
Ако ми изписва и резултата от Оли, щях да съм спокойна, ама ако приемат този, не съм ОК.

# 302
  • София
selena6, можеш ли да обясниш какво точно се случва? По-подробно, ако може?

# 303
Мисля, че бързате. Нека качат всичко. Затова може би е добре системата да е затворена до окончателното въвеждане на резулатите. През 2014 имаше уникален гаф с оценките.

# 304
  • София
При нас има разминаване с резултата от НПМГ - по - висок е от обявения в сайта им и е по - нисък от резултата от олимпиадата.
Ама при нас по-високата оценка е от Оли, а тази е м/у двете. Не съм съгласна! Май трябва да пиша на РУО, пак  са омазали нещата.

Ако ми изписва и резултата от Оли, щях да съм спокойна, ама ако приемат този, не съм ОК.

Добре, не си съгласна, но явно още не са нанесли резултатите от олимпиадите. Изчакай да се появят и те.
Пишеш, че тази която е нанесена от изпита в НПМГ е по-висока отколкото на сайта им, но не те устройва. В един момент ще има и от олимпиадите. Ако и тогава не си съгласна пиши. 

# 305
  • София
Мхм, това заподозрях и аз! Дано не е седнала да пише на РУО, че ще вдигне още кръвното, ако вземе и отговор да получи! Joy
Дишайте!

# 306
  • София
А, и аз не искам да бърза да пише. Това което аз виждам си ме устройва напълно Smile  Да не вземат да му резнат от резулта.

# 307
  • София
selena6, можеш ли да обясниш какво точно се случва? По-подробно, ако може?
Притеснявам се, че може да не отчетат резултата от олимпиадата по физика - 20, 5 от 30 точки, което е 68.33 при приравняване към 100. В профила на детето е вписан резултат "Национално състезание по природни науки “Акад. Л. Чакалов“, модул физика   67.857", а по протокол има 66.5. Разчитам на по-високият резултат от олимпиадата за прием в Математическа паралелка с физика. Съжалявам, но вече се съмнявам във всичко, като знаем гафовете, на които са способни.

# 308
  • София
Момичета, синът ми ме попита дали в Немската имат униформи...Blush, не искал да ходи с униформа. А аз кротко проучвам баловете на 35-то и 31-во за последните години, в очакване на оценките му Disappointed Relieved. Чудя се да се смея или да плача...
... И ако се наложи ще им обясним, че 31-во и 35-то превъзхождат в определени отношения Конското, Княгинята, Бузема и Волдемор Thinking
Ми в 73-то имаше униформи до скоро. Ако в 31-во и 35-то няма, си го превъзхождат Wink

# 309
  • София
А, и аз не искам да бърза да пише. Това което аз виждам си ме устройва напълно Smile
Няма да бързам, но се притеснявам. Радвам се за вас!

# 310
  • София
Селена, вероятно все още рошавите IT попълват данните. Изчакай до другата седмица.

# 311
  • София
Selena6, така както си дала цифрите аз  го изчислявам като усреднен резултат нанесеният в системата. Усреднен между олимпиадата и изпита в НПМГ.  Но не би трябвало да е така, нали? Взима се по-високият от двата. Явно наистина работят още, но ние като нямаме търпение да ги изчакаме ще рефрешваме всеки ден. Joy

# 312
  • София
Ще почакам, ама "майчино сърце не трае..." Иначе резултата не е лош, но все пак е по-нисък от този на оли...

# 313
  • София
Няма да бързам, но се притеснявам.
Не може да не се отчетат резултатите от олимпиадата. Просто от състезанието са отделни и са въведени по-рано.

# 314
И двата резултата ще бъдат нанесени в системата. Кой ще бъде включен в балообразуването няма връзка с това.

Общи условия

Активация на акаунт