СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 617
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Местоположението на местата за проверка на работите не би ме спряло, а по - скоро това, че е абсолютно безсмислено. Оценки не се сменят, т.е какво би ми помогнало ако видя работата на детето си. Най-много да си вдигна кръвното, което и без това ми е вдигнато от началото на годината.
Предполагам, че дъщеря ми ще иска да си види работата, ако оценките й се различават с много от очакваните от нея и тогава най-вероятно бихме отишли заради нея. Иначе, ако са в рамките на очакваните - не.

# 751
  • Варна
Мен все ме гложди да няма грешки при сканирането,  особено като "разтелботират" листите Simple Smile В такъв случай има ли право на преразглеждане работата?

# 752
  • София
На тези деца не са им ги дали, а при нас са се опитали да ги вземат в началото на втори модул... Аман вече!

# 753
  • София
В пощата, статистики и класиране качих една таблица в ексел с баловете от НВО за 2017 и 2018. Лесна е за обработване и може да се види горе-долу как са разпределенията на точките общо, за момичета и момчета. За съжаление не зная как да я кача тук и ако някой иска може да я публикува.

# 754
  • гр. София
Здравейте, може ли парола на пощата? Следя темата за близко дете, което е на границата за желаното училище.

# 755
Тоест ако си видим работата и установим техническа грешка от страна на проверяващите, няма да коригират точки?!

# 756
  • София
Да, няма, и дотякъде го разбирам.
Иначе ще полудеем всички, не че не е късно.

# 757
  • у дома с любимите си хора
Някой може ли да каже, ако подам електронно заявление за участие в първото класиране, но сме направили някаква грешка или пък искаме да променим нещо, в какъв срок най-късно трябва да се отиде до училището-гнездо, за да се коригира заявлението?

В сайта на РУО- Ст.Загора е написано,че не могат да се правят корекции при вече пуснато заявление.

# 758
  • Sofia
Аз пък искам да видя БЕЛ и доколко оценяването в школата се доближава до реалното. Въобще много ми е интересно тезата и преразказа как ще бъдат оценени. Супер удобно ми е това училище в Овча Купел, всеки ден минавам по 10 пъти край него. Трябва да се помъкна с целия катун деца и ако има опашка, да чакам, но за нуждите на бъдещите седмокласници примерно (, 'щото за дъщеря ми е много далече), ще ида да видя. Любопитна съм и как се вижда сканираното.... въобще... интересно ми е.

Нали нямаше да може да се нанасят корекции в желанията дори в училищата гнезда. Натиснеш ли "запиши" в системата - край!

# 759
Ох, сви ми сърцето от последното известие на РУО. Явно всичко върви по план. Колко време преди да излязат резултатите са качили тази информация миналата година? Едва ли някой ще помни, но аз да си попитам Flushed
Дали ще ги видим утре?  Rolling Eyes  все не ми се вярва, но знае ли човек.. цял ден ще съм на тръни..

Загледах се в старите теми на набор 2005. Все още тези за първи клас водят като бройка, има да догонваме първокласните емоции  Joy

На мен също ще ми е интересно да разгледам работата, особено тази по БЕЛ, много е жалко, че няма да излизат точките на двете части. Но ще е само ако младежът поиска.. и дано да намеря време, че той ще е само на 28ми в София..
ред. това училище ми е доста удобно..

# 760
Биха могли да ги изкарат по части и  въпреки че подобно разделяне ще има единствено информативен характер,  вероятно би спестило доста посещения в оценителните центрове.

# 761
В училище днес са им казали, че проверката е приключила. Започнало е разсекретяване. ( Стаеа Загора)

# 762

В сайта на РУО- Ст.Загора е написано,че не могат да се правят корекции при вече пуснато заявление.

Нали можеше в училищата-гнезда?
Дидева, ти баща, ти майка, как е последно?

# 763
  • София
Местоположението на местата за проверка на работите не би ме спряло, а по - скоро това, че е абсолютно безсмислено.

Но би могло да бъде забавно: Wink https://www.bg-mamma.com/?topic=1041458.1425
Големи страсти се разпалиха. Joy Зечова сигурно си спомня. Wink Все беше хукнала към София. Joy

# 764
  • София
Ох, Санакааа Joy
После питай, що още те споменават! Broken Heart

Общи условия

Активация на акаунт