СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 512
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 900
  • у дома...
По същия начин, както им изпратиха служебните бележки.

# 901
  • София
Аз предлагам направо по уредбата за предупреждение за бедствия и аварии да ги съобщават. По входящ номер, за да спазят GDPR

# 902
  • София
sanaka, не може да се разчита на тези гълъби, много са подли, в най-неочаквания момент ти се изакват на главата и не, не е на късмет.

# 903
  • Бургас
Мисля че ще ги публикуват към 17.30 часа. Днес.

# 904
Моята девойка ми се обади от екскурзията, че другите деца вече си знаели резултатите, а аз нищо не виждам Sad

# 905
  • София
По инфо от директора на нашето училище, още вчера те са получили резултатите по мейл. Така, че най-вероятно днес ще са качени в сайта.
Това за кой град е ? По МАТ са проверявали вчера до края на работния ден (в Сф, но чии работи не се знае). Звучи ми почти невероятно да са ги и пращали вчера.
6tiplio, за черновите питаш. Чели са ги и са оценявали писани решения на черновата, дори и да ги няма на беловата. Дано масово са били така благосклонни проверителите, де. Инфото ми от един човек само и препредадено по веригата... Simple Smile

Късно привечер и рано сутрин в темата става много приятно Simple Smile Благодаря на всички, допринасящи за веселото настроение !

Lemon butter, дори секция Оценки я няма още. От къде си ги знаят?

# 906
  • София
sanaka, не може да се разчита на тези гълъби, много са подли, в най-неочаквания момент ти се изакват на главата и не, не е на късмет.
Joy

# 907
  • София
Дидева, благодаря за табличката!

Едно такова чоглаво ми е, сърцето ми тупа някъде от коремната област:anguished: Само като си помисля за резултати и си представям как отварям профила на детето и гледам някакви числа в долния диапазон на скалата.
После как се опвам на служебния стол и колежките ме свестяват ...... Луда работа...
А само преди седмица, малко преди да излязат резултатите по химия от НПМГ сънувах, че гледам два реда на които пише еднакви точки 98 - Dizzy Face точно като за сън, майкаааа. Ех, сънища, сънища, на 10т надолу също ще съм ОК, ама... Снощи мъжа ми спешно ходи за бЕло, изведнъж се оказа, че няма от този вид вкъщи - сестра ми се оцъкли като сама си купих бутилка в събота - в живота си не била ме виждала да си купувам таквиз неща Smiling Imp

Ние тази година ще прескочим оцветяването, миналата беше син и доста му се изтощи косата. Няма да позволя пак. Иначе вече е айляк, сутрин играе на нещо си там, после в училище се помотват, учебници не са предавали още, но ги преброихме и всичко е точно.

Залагам на 26.06 - третата 6 я няма, иначе злокобничко щеше да е Frowning1

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 11:23 от MariDi

# 908
Здравейте, до колкото си спомням, преди три години резултатите бяха публикувани в обявеният ден рано сутринта. Не мисля, че сега ще ги публикуват по-рано, за съжаление! Моята ученичка много се притеснява Simple Smile

# 909
  • Варна
Моята девойка ми се обади от екскурзията, че другите деца вече си знаели резултатите, а аз нищо не виждам Sad

Сигурно са пресрещнали гълъбите по пътя! Joy

# 910
  • София

Кажи й да им казва, че тя знае дори къде е класирана.

# 911
  • София
Само аз ли не съм влизала..., Изцяло разчитам на вас. Даже не съм виждала бележката с кодовете.
Миналата година като видях за час 200 отговора, бях наясно че са пуснали резултати. Само дето не беше окончателното...
Споко Спокойна  Grinning , и аз съм като теб- спокойна
Само веднъж влязох в профила веднага след втората матура.
Сега какво да влизам, рифрешвам си бгмамата и съм сигурна, че на секундата щом има оценки, тук ще е ясно  Laughing
И за залозите- залагам на утре в 17.30, да ни изпилят нервите  Laughing

# 912
  • у нас
То останаха ли нерви Stuck Out Tongue Winking Eye

# 913
И аз съм за утре. Не че съм познала нещо досега де.

# 914
по спомен излизат в следния ред - резултати, пресконференция, статистика.
и на мен ми се мержелее тази последователност.
Някой нещо да знае кога ще е пресконференцията? Все пак би трябвало да я обявят преди провеждането ѝ?

Общи условия

Активация на акаунт