СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 508
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 915
  • София

Късно привечер и рано сутрин в темата става много приятно Simple Smile Благодаря на всички, допринасящи за веселото настроение !

Късно вечер пием, а рано сутрин още не сме изтрезнели. На това се дължи. Иначе през деня си е депресия. Joy

# 916
  • България
А аз имам предчувствие, че ще забие системката

# 917

Lemon butter, дори секция Оценки я няма още. От къде си ги знаят?

И аз това се питам, но ми го е написала в месинджър и са влязли да разглеждат някаква пещера и нямам връзка с този номер. Най-вероятно е някакъв опит за тийн-шега.

Освен да паля колата и към пещерата хахахахха.

# 918
  • София
Ние извадихме медицинско, дано не ни потрябва, ама желаната гимназия все повече ми прилича на мираж...
Много сте готини всички! Още малко остана!

# 919
Satisfied

Късно привечер и рано сутрин в темата става много приятно Simple Smile Благодаря на всички, допринасящи за веселото настроение !

Късно вечер пием, а рано сутрин още не сме изтрезнели. На това се дължи. Иначе през деня си е депресия. Joy

А днес ще гоним депресията от рано, че не се издържа на тази депресия, лекарството е ясно, дозата индивидуална Wink Laughing

# 920
  • София
Днес много напрегнато... Аз отдавна зарязах бЕлото и минах на кехлибар. И сега как ми иде да отворя бутилката... Но тренирам желязна воля, само седя и я гледам!

# 921
  • София
Освен да паля колата и към пещерата хахахахха.

Аз не бих се замислила. Така има вероятност да пресрещнеш и гълъбите.

# 922
Днес много напрегнато... Аз отдавна зарязах бЕлото и минах на кехлибар. И сега как ми иде да отворя бутилката... Но тренирам желязна воля, само седя и я гледам!
И аз, и аз.

# 923
  • София
А аз имам предчувствие, че ще забие системката
Пепел ти на клавиатурата Angry

В тази тема такива прогнози са забранени.

# 924

6tiplio, за черновите питаш. Чели са ги и са оценявали писани решения на черновата, дори и да ги няма на беловата. Дано масово са били така благосклонни проверителите, де. Инфото ми от един човек само и препредадено по веригата... Simple Smile

[/quote]

Аа, вече не питам, то на моето черновата е извън жълтия плик, просто си беше голяма истерия, но благодаря, от тези новини ще има доволни деца и родители...

# 925
  • нейде там, където ....
Дидева, благодаря за таблицата! Поне за желаното училище, шансът изглежда голям.
Снощи се опитвах редя желанията заедно със седмокласника, като уж след първите три му е все тая и мога да пиша каквото искам. Да, ама не. На почти всичко споменато налага вето. Не иска немски, не иска униформи, не иска да пътува дълго ... newsm78

# 926
  • у дома...
По инфо от директора на нашето училище, още вчера те са получили резултатите по мейл. Така, че най-вероятно днес ще са качени в сайта.
Това за кой град е ? По МАТ са проверявали вчера до края на работния ден (в Сф, но чии работи не се знае). Звучи ми почти невероятно да са ги и пращали вчера.
Става въпрос за Софийска област.

# 927
  • София
Просълзих се бе! С вашите гълъби, пещери и бутилки... Как да работя как? Joy

# 928
  • София

JoyJoyJoy
До снощи някак се разсейвах, защото знаех, че още проверяват, но от тази нощ пак се завърна неспокойния сън и трепетното очакване - кога, кога ще е? Уж да се зарина с работа да се разсейвам, а само в темата вися. Simple Smile
Rady, защо да чакаш на тръни, ако днес е последния срок за Приложното? Подавайте, нищо не губите. Пък ние ще ѝ стискаме палци за голямата мечта.

Скрит текст:
6tiplio, за черновите питаш. Чели са ги и са оценявали писани решения на черновата, дори и да ги няма на беловата. Дано масово са били така благосклонни проверителите, де. Инфото ми от един човек само и препредадено по веригата... Simple Smile

[/spoiler]

Аа, вече не питам, то на моето черновата е извън жълтия плик, просто си беше голяма истерия, но благодаря, от тези новини ще има доволни деца и родители...
[/quote]
Да, вярно, че така беше. Минус е наистина, че няма да му я проверят (то затова явно е бил въпросът дали е сигурен, че иска да рискува с такава чернова, а не нещо за анулиране както се притесняваше ти). Дано не е фатално и да си е пренесъл всичко на беловата!

# 929
Да,благодаря, всичко, което е видял правилно, го е написал..другото не е  Joy

Просто майка, мисля си, че по-скоро училищата имат, така да се каже, по-администраторски достъп и могат да видят всички деца от съответното училище  Wink

Общи условия

Активация на акаунт