СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 123 911
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 175
По бтв анонсираха, че ще говорят за нво, след малко в новините.

# 2 176
  • София, в момента в любимото ми село Железница
По бтв анонсираха, че ще говорят за нво, след малко в новините.
И аз чакам да видя какво ще отразят

# 2 177
uprising, благодаря. Тази таблица поне малко ме обнадеждава. За 31 за 2017 мин. бал е 350, а 2018 - 364.
Ние сме с 384.5 и ще стискаме палци да сме вътре.
В този ред на мисли, защото първото ни желание е испанската, а там явно сме аут има ли смисъл да я пишем въобще или направо 31 най-отгоре?

какво е 31?

# 2 178
  • София
Дъщеря ми се е навила много за 9 ФЕГ, но след излизането на статистиката сме много притеснени. Тя има сбор 176 и бал 452. Гледаме миналогодишния за девойки е бил до 424. Възможно ли е да скочи толкова много, че да не влезе?! Моля, дайте мнение! Frowning
Според мен ще влезе с 452, въпреки, че тази година много желаещи за тази ФЕГ. Дано догодина да не е хит Simple Smile

И според мен ще влезе.

# 2 179
  • Пловдив
Sanaka, само че тестовете са едни и същи за София и за с.  Долно нанагорнище с ученици, чийто майчин език не е български. Не им е дерт кой ще влезе в НЕГ. Там децата ще се наместят.

# 2 180
Не знам къде са тези супер резултати като цяло. В Пловдив картинката е трагична. Среден брой точки по БЕЛ е около 55, по МАТ - 35. Вие се вълнувате от горната част на таблицата с високите резултати, МОН - от долната. Най-желаните паралелки ще се напълнят, но какво ще е положението в професионалните?
Да, тъжна е картинката. За София средната оценка по бел е 65, а по мат - 45. И това при толкова висок горен интервал.

# 2 181
С 457.5 точки да не чакаме за НЕГ/момиче, нали? тя и без това каза, че аз съм го била измислила. а то не е така Flushed аз абдикирам от тия матури - първо мон, сега и детето ще ми видят сметката

# 2 182
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Цитат на: ninanb link=topic=1123889.msg38939897#msg38939897 da
[/quote

какво е 31?
31 СУЧЕМ в Слатина с испански език

# 2 183
  • София
Sanaka, само че тестовете са едни и същи за София и за с.  Долно нанагорнище с ученици, чийто майчин език не е български. Не им е дерт кой ще влезе в НЕГ. Там децата ще се наместят.

А, аз не споря какво е дерт на МОН. Но да покажем как добре реформираме, чрез лесни изпити, на които и откровено неграмотните изкарват по някоя и друга точка, е ниска цел и изключително прозрачна, да не кажа тъповата стратегия. За всеки с пет грама мозък е ясно, че не общото ниво /включително в Долно нанагорнище/ се е вдигнало, а тестовете са нагласени според нивото.

# 2 184
  • Sofia
....
Мисля, че ако не на първо, на второ класиране ще влезе.
Благодаря  Praynig bouquet

# 2 185
Оценките по ИУЧ и ФУЧ ще бъдат ли нанесени в дипломата.

# 2 186
  • Пловдив
Sanaka, от години е така. Преди нагласяха скалата, както им отърва, сега лавират с тестовете. Но общата картинка е плачевна.

# 2 187
Моето гардже е със 195. Сега въпросът е дали балът ще и стигне за СМГ с немски при положение че по математика има 100т, а по български 95 т.е по критериите на СМГ е с бал 495. През 2017 като нея е имало 9 деца, а сега са с 60 повече😳 Все се надявам да й стигне. Тя не че иска да ходи там и по- скоро заради самочувствие ще подадем изобщо документи.
Като си смятате баловете, имайте предвид, че освен децата от СМГ другите математически гимназии също са изкарвали добри резултати и не се борят за ЕГ. При нас има поне 10 деца с над 190 точки които си остават в същото училище. Не ми се вярва да има голямо значение за повечето училища, но за СМГ и НЕГ определено всяичко ще влияе тази година.

# 2 188
Оценките по ИУЧ и ФУЧ ще бъдат ли нанесени в дипломата.
Оценки по фуч няма. Тези по иуч ще бъдат нанесени, но не са балообразуващи.

# 2 189
  • София
Понеже имаше въпрос дали да се включват желяния, които се считат за непостижими, мнението ми е задължително ДА! Редете ги от най-желано надолу, без да се съобразявате със статистиката. Ако не влезете на първо, ще влезете надолу по желанията си, за където реални ви стига бала. А на 2-ро класиране, най-много да се преместите напред в желанията. Статистиката дава информация кои са по-желаните специалности и респ. какво ще е нивото на децата като способности и амбиции, които ще учат там. Според мен средата е от съществено значение, но всеки само си преценява.

Общи условия

Активация на акаунт