Гримиране - идеи и техники. Тема №74

• 46 263
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Нищо няма да оставям. Ще ме изпратят барабар с мазилата ми, обаче ако съм с кофти ФДТ да му мислят...
Сетих се за баба ми, лека ѝ пръст, която поне 10 години преди да почине ми показваше бохчата с дрехите за погребение. Беше си приготвила всичко и държеше да е точно с него облечена. Тъй че може да заделиш един добър ФДТ да не сгафят нещо.

# 676
Аз видях дъното на един руж на Шанел и на една сянка от палитра на Тарт и съм много горда.
И аз нищо няма да завещая, защото хвърлям. Вчера беше ред на десетина червила и гланца и двойно повече лакове. Имам едно чекмедже фдт, пудри и коректори, които тези дни също отиват в кофата. Освен това почнах да купувам само каквото ми трябва и скоро може да стана като нормалните жени. Дъщеря ми нищо не иска, даже гланц за устни не ползва вече, само овлажнители и маски.

# 677
Agent, заинтругува ме с тези Шанели. При първа възможност ще ги видя Simple Smile

# 678
Дайте насока за добре пигментирана палитра от дрогериен клас, която да е матова и да не се рони по бузите. В Лили ми е най-удобно, че ми е до работата.

# 679
Аура имат едни четворки, една от тях е изцяло матова, добре пигментирани са, но сенките пускат доста прахоляк.
Харесвам Rimmel magnifeyes, но те не са изцяло матови. Може да разгледаш и Revolution, те имат изцяло матови палитри, но не знам дали някоя от тях е заредена в Лили.

# 680
Дайте насока за добре пигментирана палитра от дрогериен клас, която да е матова и да не се рони по бузите. В Лили ми е най-удобно, че ми е до работата.
Виж палитрите на Революшън. Има една дива серия с животински принтове.

# 681
  • Нидерландия
Здравейте момичета. Тъй като виждам че сте много креативни с цветове и комбинации в макияжа, за разлика от мен, имам един въпрос към вас: как и с какви цветове може да се коригира хлътване на очите в очната ябълка? Нямам торбички или тъмни кръгове според вас? Благодаря ви и хубав ден💐🌷

# 682
  • Стара Загора
Здравейте момичета. Тъй като виждам че сте много креативни с цветове и комбинации в макияжа, за разлика от мен, имам един въпрос към вас: как и с какви цветове може да се коригира хлътване на очите в очната ябълка? Нямам торбички или тъмни кръгове според вас? Благодаря ви и хубав ден💐🌷

Коригира се с филър.

# 683
  • Нидерландия

Коригира се с филър.
[/quote]

Не благодаря аз повече няма да се боцкам. Мислех че със цветове може да се пооправи ☺️🤗

# 684
  • Стара Загора
Гримът и цветовете не могат да коригират структура и текстурата на лицето. Ако бяха тъмни кръгове, можеше да се повлияе с цвят, но хлътване- евентуално с по- светъл коректор с отразяващи частици.

# 685
Вдлъбнатина не може да се коригира само с грим. Само тъмни сенки под очите биха могли да се коригират.

# 686
  • някъде под слънцето...
Може да се постигне само някакъв оптически вфект.
Най добре се консултирай с  добър гримьор   професионалист .

# 687
  • София
Виж тези видеа:
https://www.youtube.com/watch?v=kukHbpl6lrw
https://www.youtube.com/watch?v=JCIokk9Xx7M

Като напишеш "deep set eyes makeup" ще ти излязат и още.

# 688
Tarte имат оферта на сайта си - комплект от 7 продукта по ваш избор за 56 лири. Ако на някого му е интересно, остават още 3 часа. Аз си поръчах. Много харесвам тези оферти.

# 689
Agent, заинтругува ме с тези Шанели. При първа възможност ще ги видя Simple Smile
Да не те заблудя, но май и двата цвята бяха лимитки (купувани по летищата преди ъммм абе няколко години!). Погледни сайта първо!

Общи условия

Активация на акаунт