Алтернативни продукти за дамска хигиена 8

• 61 396
  • 812
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте,
Моля, ако някой вече си е получил поръчката от Органикъп да сподели с куриер или в пощата пристига, че не съм си написала пълния адрес и не знам къде да си търся пратката.

# 586
  • София
Ползвала съм многократни превръзки Imse Vimse и се усещаше миризма дори в слабите ми дни. Това ме отказа, иначе не са пропускали, но понякога ми се разместваха.
Общо взето си ги позволявам само като съм си вкъщи.

# 587
Здравейте, момичета Simple Smile Поръчах Мелуна преди около година, но забравих, че я имам Grinning Вчера и днес съм с нея, но не мога да кажа, че съм супер доволна и ще се насоча към друга чашка. Ползвала съм и Софткъп, което е по скоро менструален диск. Та въпроса ми е, някой има ли впечатления от Зиги къп или Флекс - менструални дискове? Има ги в Амазон, като 12 диска са 15 долара, което пак е бюджетно, но не като чашка.
п.с. Зиги къп всъщност си е чашка, но формата й наподобява диск
За зиги къп знам че може да се носи по време на с**с. Всъщност затова препоръчват дисковете и плоските чашки. Това четох, нямам лични впечатления. Мелуна знам, че е една от предпочитаните,но пак не от личен опит Blush

# 588
Здравейте, момичета Simple Smile Поръчах Мелуна преди около година, но забравих, че я имам Grinning Вчера и днес съм с нея, но не мога да кажа, че съм супер доволна и ще се насоча към друга чашка. Ползвала съм и Софткъп, което е по скоро менструален диск. Та въпроса ми е, някой има ли впечатления от Зиги къп или Флекс - менструални дискове? Има ги в Амазон, като 12 диска са 15 долара, което пак е бюджетно, но не като чашка.
п.с. Зиги къп всъщност си е чашка, но формата й наподобява диск
Зиги си е диск, не е чашка. Флекс са същите като Софткъп, компанията е същата, смениха името просто.

# 589
Здравейте,
Моля, ако някой вече си е получил поръчката от Органикъп да сподели с куриер или в пощата пристига, че не съм си написала пълния адрес и не знам къде да си търся пратката.

Още очаквам пратката си от Органикъп. Смятам, че ще пристигне по пощата. В сайта бях мернала нещо пишеше "...about your post office..."

# 590
  • Русе, България
Моята поръчка през сайта на Органикъп през 2019 г. пристигна по пощата, не с куриер.

# 591
  • София
Някой с вече получена поръчка от Органикъп? С тракинг номера, който са ми изпратили виждам, че е пристигнала в БГ на 27ми март и оттогава нищо... Днес ходих в пощата, няма нищо. Посъветваха ме да проследя тракинг номера в сайта на пощите и на Спиди и там нищо не излиза...

# 592
Аз още чакам. Тракинг номера няма движение.

Така седи без промяна

# 593
  • София
Ще чакаме... Пишете като имате развитие.

# 594
  • София
Пристигнаха Мерулата,  Лунет и двете кейсчета. Доволна. Сега остава и да се разберем Simple Smile

# 595
Тези кейсчета отделно ли се поръчват? Много са симпатични.
Накой ползва ли чаша за стерилизация в микровълнова?

# 596
  • София
Аз имам чаша, поръчвана преди доста години от Лила с лейдикъп. Още си е здрава Simple Smile Кейсчетата са отделно; част от артикулите на Sileu.

# 597
Тези кейсчета отделно ли се поръчват? Много са симпатични.
Накой ползва ли чаша за стерилизация в микровълнова?
На моята пише, че може. Поставя се в стерилизатор-кутия, слага се вода и в микровълновата, но ме достраша Grinning стерилизирах я с вряща вода тъкмо днес.

# 598
  • София

Така седи без промяна
Fiona аз получих вчера смс, че е в пощата, но още не съм успяла да стигна до там.
Вашата сигурно също трябва да е пристигнала...

# 599

Така седи без промяна
Fiona аз получих вчера смс, че е в пощата, но още не съм успяла да стигна до там.
Вашата сигурно също трябва да е пристигнала...

Има напредък и при мен. Пише, че е пристигнала в България на 6.04. нямам търпение вече

Общи условия

Активация на акаунт