91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" - тема 4

• 65 676
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • На планетата Земя
Списъците са с имена по класове и класни ръководители.
Има и за горните класове, нали и в 9 клас са нови класовете.
Най-добре идете в петък следобяд, преди това надали ще има сложени.
Ако не - в понеделник на място, не е проблем.

# 181
  • София
Здравейте,
Някой знае ли коя смяна ще бъдат осмокласниците или и това ще се разбере на първия учебен ден. Не можем никакви планове да си направим.

Синът ми беше в 8 В миналата година и започна втора смяна. Като отиде първият учебен ден си видя класа и класната. Тази година мислят да ходят с приятелите си в петък следобед да видят как ще са разпределени. Аз просто забравих за всякакви планове още от 7-ми клас Grinning Успех на децата!

# 182
  • На планетата Земя
8 Б беше по същия начин - първо втора, после първа смяна. Мисля, че някъде назад бяхме писали кой клас коя смяна е. Ще потърся.
От 9 клас нататък класовете са си заедно в една смяна.

Мисля, че 9 клас сега първо ще бъдат първа, после втора смяна. Същото за 10 клас.
11 и 12 клас втора, първа смяна.

Ще видим.

ДОПЪЛВАМ - информация от сайта за първия учебен ден:

"Откриване на новата учебна 2019 / 2020 година
На 16.09.2018г., понеделник, за тържественото откриване на новата учебна 2019 / 2020 година, всички ученици от 91. НЕГ „Проф. Константин Гълъбов“ да се явят в 9:00 часа в двора на училището.
В двора на гимназията е строго забранено да бъдат внасяни предмети, които могат да бъдат опасни за живота и здравето на учениците и учителите от училището. Напомняме, че контролът се осъществява чрез видеонаблюдение. В духа на традициите на гимназията е принадлежащите към тази общност да не уронват престижа ѝ."

Обичам пасажа за забранените предмети - жалко, че вече не упоменават, че става въпрос за моркови и зеле Smile

Последна редакция: вт, 10 сеп 2019, 12:38 от Mileto

# 183
Да, забавно е също, че откриването ще бъде на 16.09.2018 г.

# 184
  • На планетата Земя
 hahaha hahaha hahaha

Пак изпуснахме сроковете, ей!  Mr. Green

# 185
  • София
Привет. Само да уведомя заинтересуваните заешки родители, които нямат възможност да проверят, че списъци за разпределението по паралелки (поне до обяд) не е имало.

# 186
Привет. Само да уведомя заинтересуваните заешки родители, които нямат възможност да проверят, че списъци за разпределението по паралелки (поне до обяд) не е имало.

Здравейте и от мен/заешка майка/.Благодаря Ви за инфото. Ще се радвам, ако някой сподели инфо със списъците и разпределенията по класове.Също така се претеснявам за учебниците.Когато записах сина ми изрично ме предопредиха да не се купуват учебници.Сега гледам качени са някакви на сайта и съм объркана.Ако някой знае нещо повече?

# 187
  • На планетата Земя
Както споделяхме вече няколко пъти, училището няма традиция да обявява класовете преди петък следобяд.
Т.е. най-вероятно е да ги очакваме на 13.9. следобяд.

Rune79, действай по чувство. Миналата година поръчах по списъка и нямаше промени. Тази година засега съм купила 4 учебника. За останалите ще изчакам. Вашата родителска е още на 16.9. все пак, ще има време, ако оставите за след нея.

# 188
  • столицата
Никой няма да направи проблем ако първата седмица детето е без учебници.
Но пък ако се доверите на сайта може да се възползвате от намаленията на Алеята на книгата.

# 189
  • На планетата Земя
 Peace

Други намаления, за които се сещам в момента:

- учебници втора ръка през БГ Учебник (но вече почти се свършиха)
- през сайта на озон.бг с безплатна доставка и 10% отстъпка, ако платиш с Visa

# 190
  • столицата
Ние имаме някои учебници за 8 и 9 клас, така че ако търсите нещо конкретно, може на лични да ми пишете и ще питам детето дали ги има и дали ги продава.
Иначе при нас за 10 клас опцията "стари учебници" я няма.
Като прегледах списъка с учебници ми направи впечатление, че няма качени учебници по руски за 9 клас. Възможно ли е да не са успели да сформират група?

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 14:26 от galimar

# 191
  • София
От НЕГ ме увериха, че списъците за 8, 9 и 11 клас ще бъдат качени и на сайта им.

# 192
За зайците днес ще приключи класирането. Досега те още не знаят имат ли основание да се радват?! Как ми се иска сред имената на преподавателите да липсва това на ВГ! Обещавам, ще черпя за това!

# 193
  • София
Качили са учебните планове за 2019/2020 г.
http://91neg.bg/uchebni-planove/

И
Родителски срещи
На 16.09.2019 г. от 18.00 ч. в 91 НЕГ“Проф. К. Гълъбов“ ще се проведе родителска среща за новоприетите ученици от 8 а,б,в,г,д,е,ж класове.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 15:13 от Master

# 194

Общи условия

Активация на акаунт