💥Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги💥тема 20

• 13 833
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Nature Sunny Nature Sunny

Nature Sunny

Nature Sunny

Nature Sunny

Скрит текст:

Musical NoteNature SunnyHands V

# 617
Добро утро.

Феми, днес кафето ни ще е с Чачо.И аз го гледам във "Вътрешен човек". Много го харесвам в дует със Серенай.

С родителите си

Скрит текст:
Феми, да, в туризма съм, цял живот, много съм видяла, за северното Черноморие този сезон е слаб, много.

# 618
Здравейте! Усмихнат ден!

Дребните неща правят съвършенството, а съвършенството съвсем не е дребно нещо!

# 619

Здравейте, момичета!

“Ако не ви харесва нещо, променете го. Ако не можете да го промените, променете начина, по който мислите за него. “
Мери Енгълбрайт

Много слънчеви усмивки и спокойствие да радват деня ви!

# 620
“Ако не ви харесва нещо, променете го. Ако не можете да го промените, променете начина, по който мислите за него. “
Мери Енгълбрайт

Еми, страхотна мисъл, вдъхновява те никога да не се отказваш от надеждата и мечтите си,показва ти, че винаги има начин

# 621

В очакване на "Шампион" - красиви моменти от "Сега и завинаги"

"Това е новото ни скривалище! Само за нас! Нашето! Мястото, където ще се крием от всички и което после ще стане наш дом!"

- Този двор е наш, с почва от твоя роден край и дърветата от детството ти!

- Колко ми липсваше всичко това!
- Да сме щастливи и спокойни!
- Наистина имах голяма нужда двамата с теб да избягаме от врявата и да си отдъхнем, Нур! Радвам се, че се получи така!

- Знаеш ли, струва ми се, че навлизаме в съвсем различен и нов период!
- Сякаш преминахме през всички възможни спорове!
- Сякаш приключихме с всички възможни битки!
- И май накрая спечелихме!
- Докато не свием свое гнездо не можем да кажем, че сме спечелили!
- Моето гнездо е точно тук!

- Ще си подадем ръце и отново ще спечелим Мерт!
- Нека ръцете ни никога не се разделят! Нека винаги да сме заедно!
- Да! Да сме заедно, да не се разделяме!

# 622
Красота, емоция, хармония- цялото съвършенство събрано в две души- Нур и Ийт

Не си спомням къде досега съм живял..
А сега се прибирам и ми е хубаво у дома.

Николай Милчев

# 623
# 624

- Ние сме приключили по тази тема! Вече забравих за ревността! Не мога да кажа, че припадам по работата й, дори и да не ми харесва, проявявам разбиране! Ние с нея сме се разбрали по въпроса!
- Трудно е да стоиш между две жени, особено, когато едната е майката на детето ти!
- Аз никога не съм стоял между две жени! Да, Иджлял е майка на детето ми и част от живота ми, но моето сърце винаги е принадлежало само на Нур! Така е било и  така ще бъде!

# 625
Eми, не знам вече с какво да те редувам, защото се наслаждавам на всеки един момент и диалог, който пускаш и чакам с нетърпение следващия. Трудно е да се въздържа като видя Фикрет, затова за сега само ще почерпя

# 626

Цеце, благодаря за почерпката. Изглежда само ние двете ще се възползваме от нея!Цвети сигурно е на работа, но аз й се възхищавам, че успява да отдели време и да пусне снимчици в темата и да ни поздрави. Велви също е извинена - работа, сладка дъщеричка, която не може да бъде затворена вкъщи на това хубаво време. А Софи с музикалния поздрав рано тази сутрин изглежда ни подсказва, че при нея мирише на морееее!

Софиии, събери малко мидички и рапани за нас! Един морски пейзаж добре ще ни се отрази! Благородно ви завиждам на теб и Цвети .... ах, моретооо ....

Отплеснах се, но ще продължа с диалозите и гифчетата. Фикрет няма да я пускам повече - заради нея не гледам повторенията, но Нур и Ийт Козан няма да подминем.

# 627
https://gong.bg/football-sviat/anglia/syprugata-na-iozil-e-bila- … -s-nozhove-551725
Една лоша новина с добър край- Амине е била в колата.

# 628

victoria vassileva, благодаря за информацията. Било е наистина доста страшничко, но се радвам, че Амине, Месут и неговият съотборник са невредими.

И нещо ново от Толга:

# 629
Eми, ако не посред нощ, то поне сутринта да си хапнем и ние диня

Общи условия

Активация на акаунт