И аз знам, че няма слънцезащитни за бебета.
KokoJ как мина вашето море, ние след седмица пътуваме, той ще е на месец и три седмици, и малко се притеснявам. Нашия чадър за количка е с Uv защита и малко лежа на тази кълка, че няма нужда от мазане.

Аз като цяло нищо не спазвам от изброеното поради простата причина, че в нас баткото е на градина и е един самоходен бацил.
Просто като знам, че изцяло кърменият му батко на 4 месеца беше с бронхоспазъм и антибиотик, какво да очаквам за тая мръвка. Гледам да съм дзен и да свиквам с тая мисъл. Че имам едни познати, които изперкаха като имаше сополи тяхното бебе на 2 месеца. Стана скандал кой го зарази, как го зарази, ,ама защо точно на нас и тн. 

Чак толкова няма нужда, деца са, ще се разболяват. Много. Здраво дете до 5г е нормално да хваща до 10 вируса годишно. Мда, всеки месец демек. Личната като ми я изтърси тая статистика аз не й повярвах. Тома Неверни проверих в Мейо Клиник и още не знам си къде. Точно така си било. То после и Даниел ми показа и доказа нагледно, че наистина си е било точно така. И аз с целия си акъл пак се запътих по този път, който тъкмо го бях извървяла. 

Надявам се да изкара и бебето до 4 месеца поне (в началото се надявах до 2 месеца да изкара, неблагодарна жена съм).

Баткото тъкмо беше голям и можехме да обикаляме с него навсякъде без да мъкнем цялата къща. Всичко си беше в ритъм, излизахме си, вкъщи си се гледахме. И хоп - бебе.
Все си повтарям - 2 месеца минаха, още 10 остават. Нищо и никакви си 10 месеца.
Ама нали трябва да се излъже човек с нещо, та да не чувства, че цялата тая мъка е защото съдбата просто така е решила. Ами да изглежда всички смислено и логично). А и има да им натяквам. Не, че някой ще ми обърне внимание,де.