🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 3)

• 54 285
  • 1 695
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Sofia
Коя ли зодия е,подозирам,че е Дева или някой от другите земни Thinking
В доста черти от характера и се припознавам Blush
Тодоранов е Телец. Има интересна биография. В никакъв случай не е сухар. Може би камерите го притесняват.
За Илиана питах,но и той е типичен земен знак Sunglasses

# 1 441
Те двамата с другия бяха такъв библейски тандем - Ангел и Моисей, че ме напушваше смях само като ги споменат двамата. Някакви силно религиозни семейства, и то май не точно източно православни,  затова тези имена, макар че Ангел си е съвсем нормално име, но по другата точка си допаднаха много, обаче все пак си разтуриха дуета след няколко години.

Телците са ценители на храната и чревоугодници. От гостуването на каратиста, такова нещо до тук не личи. Ще го видим на неговата вечеря.

# 1 442
Много земно се държа Илияна. Без да простее обаче.
Притесни се, защото искаше всичко да е както тя го иска...и аз съм така ...стана ми симпатична.

# 1 443
Много хубава вечеря приготви Илияна и знам, че е вкусна /готвя по сходен начин, без кокосовите добавки/. Тортата ми е непозната, но предполагам е вкусна. Поднасянето беше безупречно. Не ми хареса сковаността й, идваща от притеснение, непонятно защо.
Каратиста наистина е дърво, какво ли ще приготви с тези високи  изисквания. Не е достатъчно да носиш нечие име за да се изживяваш като него, Мойсейчо. Кака Лара за втора вечер ми е като проклета свекърва, добре, че няма син.
Марина е много готина. Първата вечер, някак се скри, но е мила, интелигентна и лъчезарна.
А Илияна ми прилича на Деми Мур като млада.

Ех, Шеф Манчев, ще има ли поне една вечер без мащерка!

# 1 444
  • Sofia
Е,как да я хареса,той свинско не ядял... от скоро Sunglasses

# 1 445
Е,как да я хареса,той свинско не ядял... от скоро Sunglasses

Мда. Той яде бастуни. Последният му е заседнал ..така като го гледам Joy

# 1 446
  • София
Тодоранов е свестен, по мое мнение. Не е сухар зад камера. Прави много за националния отбор. Цялото ми семейство сме в тези среди и имам наблюдение върху поведението му. Не знам какъв готвач е.

# 1 447
# 1 448
  • София

Перфектната вечеря на Илияна Лазарова

За тези които използват МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
линк към видеото в много по-малък размер

И  още един  -  той се отваря без добавки, но май не работи в чужбина.

За ЧУЖБИНА, са  ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ(без реклами),
които се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback
   LINK

Повече подробности за директните линкове и адреси за разширението за различните браузъри, поставям в спойлера.

Скрит текст:

След направените промени в ,

вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

линкове се зареждат без добавки и разширения.

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

# 1 449
Хареса ми вечерята и ако бях там всичко бих опитала. Много ми хареса и малката кокетна кухня, както и останалото което видяхме от жилището. HeartЧудя се как да изтърпя кака Козара още две вечери?

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 01:41 от precious*

# 1 450
Как се казва коктейла с белтък?

Водка Сауърс

Много ми хареса вечерята и актрисата!
Очаквах максимума точки от гостите! Искаше ми се тя да спечели, че много ми хареса като човек, а като любител готвач е перфектна!
Хареса ми и журналистката, но с една идея по-малко, от актрисата!
И като дизайнер я бива!

# 1 451
  • Sofia
Не ми хареса основното,месото май беше сухо и жилаво,картофите без подправки и сол са ужасно сладки,а тя им сложи май само кокосова мазнина,не видях аспержите как и кога ги приготви,но чинията нямаше хубав вид.
Всичко друго ми хареса.

# 1 452
пак гледах с половин око, но учудващо актрисата ми хареса. отлично се държа, добре сготви, на всичкото отгоре е и хубавица Winkда, пържолите малко не изглеждаха добре, но като цяло се справи чудесно, бих яла всичко. другите...бастун, дебил, дебил с психически проблеми, журналистката ми е по-скоро никаква, но мисля, че амбицията ѝ е вповече.

# 1 453
Не ми хареса основното,месото май беше сухо и жилаво...
Само ако е печено дълго време иначе вратна пържола рядко става жилава.

Двете дами - Илияна и Марина са много готини. Кака Лара има какво да научи, но май е невъзприемчива.

# 1 454
Не ми хареса основното,месото май беше сухо и жилаво...
Само ако е печено дълго време иначе вратна пържола рядко става жилава.

ако е печено дълго време както трябва, месото започва да се разпада, но в никакъв случай не е сухо. имам една такава рецепта за вратни пържоли /то аз други не признавам, де/, която е с много печене и стават божествени. въобще вратни пържоли сухи....трябва много да се постараеш, дори не ми хрумва. нейните изглеждаха като котлети по-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт