Чоколина, стискам палци всичко да е наред.
не може така повече...

Браво на Мони, че не създава допълнителни затруднения с привикването 
Браво на Мони, че така бързо се е адаптирала.
Сигурна съм, че и ти ще свикнеш с новото място, но просто ти трябва време. Варна е много хубав град, аз поне много го харесвам. Да си призная, това е може би града, в който бих живяла с удоволствие. Морската градина е нещото, за което най-много завиждам на варненци. Не че в София няма достатъчно паркове, но никой не е така красив като Морската градина на Варна. Обещавам ти като дойдем през лятото, да се обадя непременно. 

Аз тази година съм в "домашно" настроение и реших да си стоим вкъщи с Боби, защото до сега винаги сме празнували с приятели, а малечко г оставяме при баба. Сега ще смес си вкъщи мама, татко и дечко, а парите които щяхме да похарчим за новогодишното парти ще ги вложим в подаръци за себе си
Явно сте изкарали нещо като мини домашна епидемия, но то с вирусите е винаги така: един като почне и всички се изреждат.
А ти не си давай толкова зор, работата няма да избяга. Не че точно аз съм най-добрият съветник на тази тема, тъй като се боря до последно на работното място и обикновено карам на крак.
В този ред на мисли къде е този магазин, за който говориш, защото ние нещо го закъсахме с намирането на подаръка. Тя иска бебе, което пишка, но да има и люлеещо се кошче. Пишкащо бебе намерихме, но с кошчето срещаме затруднения. Или предлагат легълца, които нямат нищо общо, или пък кошници за кукли, но не и кошче. Явно ще се купува отделно от бебето, но така и не мога да открия такова. 
Има време, ще решим в движение.

с малката ми госпожица.
И моята дъщеря се казва Теди като теб. Тя обаче е малко "по-малка" от Елена - родена е на 16 март.
Ти къде живееш и дали ще имаш възможност да излизаш с толкова малък бебок? А ако си от квартала ми ("Гео Милев"), може да се видим и на кафе в някой детски клуб.Препоръчани теми