Мартенската ни дружина чака Новата година

• 16 866
  • 259
  •   1
Отговори
# 150
  • В светлината на слънцето
Валери, аз видях, че в подписа й пише за местожителство "вече във Варна". Оттам реших, че се е преместила. Ако е така, сигурно имат типичните за едно преместване неразбории и хиляди дребни проблеми около настаняването, оправяне на дом, дете и т.н. Сигурна съм, че ще се обади, когато всичко се оправи.
Чоколина, стискам палци всичко да е наред.  Praynig

# 151
  • Варна
Здравейте, момичета!
Промених заглавието.
Вече сме във Варна и едва от тази вечер имаме и-нет, досега само на работа имах, но пък там ми е доста напрегнато и нямам време да влизам във форума изобщо... Мони свикна невероятно бързо в новата ясла! За разлика от мен, още ми е доста трудно да се адаптирам... Непознато ми е във Варна, а и тази есен наоколо допълнително ме подтиска...
Не съм чела по-напред в темата, видях само последните 2-3 поста. Мариетта, надявам се, че Бори вече е здрав!
Коледна треска ви е обхванала, а?! Засега само Мони тръпне в очакване на Дядо Коледа и много подаръци, на мен хич не ми е до празнуване в момента, наистина ми е страшно напрегнато и нямам време дори да се замисля за Коледа... Надявам се в най-скоро време настроението ми да се подобри, защото... Tired не може така повече...
Поздрави на всички! Като ми остане повече време и не ме чакат купчини с чували и торби за подреждане, ще пиша пак! Hug

# 152
  • Пловдив
Чоколина - благодаря за новото име на темичката Hug
Пожелавам ти скоро да посвикнеш с новото място и да усетиш топлина и уют в новия дом  bouquet Браво на Мони, че не създава допълнителни затруднения с привикването Heart Eyes
Мариета как е Бори? Здрави ли сте вече?
Аз основно си запълвом свободното време с творчество за коледния базар на ДБМ. Момичета вие ще се включвате ли по местата където сте?

# 153
Чоколина, добре дошла  Hug Браво на Мони, че така бързо се е адаптирала.  Peace Сигурна съм, че и ти ще свикнеш с новото място, но просто ти трябва време. Варна е много хубав град, аз поне много го харесвам. Да си призная, това е може би града, в който бих живяла с удоволствие. Морската градина е нещото, за което най-много завиждам на варненци. Не че в София няма достатъчно паркове, но никой не е така красив като Морската градина на Варна. Обещавам ти като дойдем през лятото, да се обадя непременно.  Sunglasses
Джони, аз няма да мога да се включа в тукашния базар с нещо, изработено от мен, но смятам да го посетя и да си купя някой сувенир. Сигурна съм, че паричките, които съберем по този начин ще стоплят не едно и две детски сърца в коледната вечер.
Мариета, оправяте ли се вече?

# 154
  • Пловдив
Лулумба - без купувачи за къде ще сме  Mr. Green

# 155
Здравейте,
благодарим за загрижеността, Борис е добре. Даже много. Снощи беше във вихъра си! Добре че лесно се прикривява да легне!
Значи: Борис от мин. Неделя, в Петък вече беше ОК. Свекър ми - горе долу по същото време. Свеки се тръшна Събота и Неделя и не мръдна от постелята, даже и вчера почти така. Решила да пошета! Ще избяга домакинството сякаш!. АЗ - от Четвъртък се нося, в неделя вече се скапах, вчера се пробвах на работа, но на обед си събрах багажчето и си легнах с Борис. Поне починах. Това е дето най-лекува, но уви за мен не остана ред да легна! Днес съм по-така, само носът ми е запушен. Нашия татко се отърва само с умора и сън на макс в Събота.
Такива ми ти работи. Сега се дигам и отивам в бърлогата !

Джони, думата 'свободно време" е просто една Химера! На 16ти и 17ти ли ще е базара? Нещо такова четох. В коя палата?

# 156
  • Пловдив
Мариета - още не ни е дадено официално разрешението от Панаира, но устно са разрешили. В 8-палата където е Коледния базар по принцип.
И да вземеш по малко да почиваш, че ... не може така само работа и работа Hug

# 157
  • Sofiа
Ей момичета честито ви ново име на темичката  bouquet
Чоколина, затъжихме се за тебе. Пожелавам ти бързо здаптиране в новия град.
Аз вече съм превключила сериозно на празничка вълна, даже купих първият подарък на Бобо - едно плюшено куче, което лае.
В неделя ходих в Комсед и направо се прехласнах по играчките там, обаче цените са им невероятни просто Sad
Вие решихте ли какво ще правите по празниците newsm78 Аз тази година съм в "домашно" настроение и реших да си стоим вкъщи с Боби, защото до сега винаги сме празнували с приятели, а малечко г оставяме при баба. Сега ще смес си вкъщи мама, татко и дечко, а парите които щяхме да похарчим за новогодишното парти ще ги вложим в подаръци за себе си Mr. Green

# 158
Мариеат, радвам се, че вече сте добре. Hug Явно сте изкарали нещо като мини домашна епидемия, но то с вирусите е винаги така: един като почне и всички се изреждат.  Confused Ние, засега се крепим и не се даваме на настинките и гадните бацили, но не се знае докога. Дано пък да не прескочат този път.  Praynig А ти не си давай толкова зор, работата няма да избяга. Не че точно аз съм най-добрият съветник на тази тема, тъй като се боря до последно на работното място и обикновено карам на крак.  Mr. Green
Валери, и ние сме отдавна превключили на празнична вълна. Теди всеки ден репетира песнички за Дядо Коледа, по улиците вика на висок глас: "Дядо Коледа-а-а!" и всеки ден обяснява как щял да дойде, първо да й напълни чорапчето с лакомства, ако е била послушна, или с мишки и въглени, ако не е слушала, а после да се върне и с големия подарък. Grinning  В този ред на мисли къде е този магазин, за който говориш, защото ние нещо го закъсахме с намирането на подаръка. Тя иска бебе, което пишка, но да има и люлеещо се кошче. Пишкащо бебе намерихме, но с кошчето срещаме затруднения. Или предлагат легълца, които нямат нищо общо, или пък кошници за кукли, но не и кошче. Явно ще се купува отделно от бебето, но така и не мога да открия такова.  newsm78
Теди сега чака с нетърпение 1 декември, защото тогава пишем писмото на Дядо Коледа с исканията, рисуваме и ръчичка в него. Аз мисля и от 1 декември да започна много леко да украсявам къщата. На първо време с неангажиращи украси, а голямата украса ще я сложим на Игнажден - 20 декември. Още се чудя дали елхата да украсим на Бъдни вечер, каквато е традицията или заради Теди да избързаме малко.  newsm78 Има време, ще решим в движение.
Да си призная ние със сигурност ще сме у дома. Аз така и не успях да приема на Коледа да не съм вкъщи. Дори, когато сме били във Варна при леля ми, пак ми е било едно такова, криво. Мъжът ми също не обича да е извън дома в този ден. Виж, за Нова година е друго. Тогава човек може да избере и по-различен вариант. Но при всички случаи в близките няколко години ще си посрещаме и новата година у дома, тъй като искам да сме с Теди, а не ми се ще да я мъкнем отрано по кръчми.

# 159
Момичета, гледам че декемврийчетата и октомврийчетата се готвят за детски коледни купони на родените през съответния месец. Какво ще кажете и ние да си организираме едно коледно парти?
За съжаление в такова парти няма как да се включат всички - най-вече заради местожителството.  Sad
Та предложението ми е само към софийските мами и дечковци. Искате ли, без специални ангажименти, да съберем децата в някой от детските клубове, за който се знае, че ще прави коледни партита? Със сигурност коледни купони с Дядо Коледа ще има в кукления театър на "Заимов". На централно място е, обикновено са в нормални часове, а и май билетите не са скъпи. Първо има куклено представление, после май забава, но не съм съвсем сигурна. Мога да проверя, ако искате. А може и на обикновен детски клуб да ги срещнем. Искате ли?

# 160
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Гледам днес в календара - нашата МиленаВ. има рожден ден  Laughing
Миленка не зная дали четеш, но искам да те поздравя и да ти пожелая мноооооого здраве и щастие  newsm59 Tada newsm59  ura
Липсваш ми да знаеш, дано намериш време да драснеш два реда Hug

# 161
Миленка, и аз се присъединявам към поздравленията и пожеланията за много сбъднати мечти.  newsm59
Къде се губиш? На всички липсваш, убедена съм в това.

# 162
Мартенска банда 2004, нашият априлски отбор 2006 ви моли да ни подкрепите, като гласувате за нас за Банда на годината" ето тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145570.0. Хиляди благодарности и   Hug

# 163
Здравейте  на всички майки Hug
Аз съм мама Теди и си имам една малка госпожица ,май вече не толкова малка на 2.9 месеца,родена на 09.03.2004г,искам да се приседеня към бандата " МАРТЕНСКАТА НИ ДРУЖИНА ЧАКА НОВА ГОДИНА".
Е момичета от София няма ли някъде да се съберем преди празници да се видим с дечицата,да полудеят малко,а ние да отпуснем.Вие може и да организирате такива мероприятия ,бих се радвала много и мен да включите newsm03 с малката ми госпожица.
Аз имам и още едно детенце ,което сега на 03.12 ще стне на цели 2 месеца,казва се АЛЕКСАНДЪР.
Та сега съм отново в къщи по майчинство,това е  на кратко от мен
Целувки на всчки майки и дечицата от мартенската дружина
МАМАТЕДИ И ЕЛЕНА newsm51 newsm03

# 164
Добре дошла, Теодора  Hug И моята дъщеря се казва Теди като теб. Тя обаче е малко "по-малка" от Елена - родена е на 16 март.
Аз дадох идея да се съберем - дори е неформално, някъде с децата преди празниците, но май мамите от София май още не са видели предложението. Мисля си обаче, че и много малко да сме, пак може да се съберем.  Grinning Ти къде живееш и дали ще имаш възможност да излизаш с толкова малък бебок? А ако си от квартала ми ("Гео Милев"), може да се видим и на кафе в някой детски клуб.

Общи условия

Активация на акаунт