Юли - време за море...и за бебета, по две./10.07-16.07/

• 8 907
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
  • Far away from here...
Здравейте и от мен,момичета,
Аз малко късничко се включвам в седмичната тема,покрай тези мои тревоги с изследванията...И,честно казано,все още не знам какво да предприема (то пък в момента и нищо не може да се прави,де)...
Желая на всички да ви е лек и ползотворен денят с повечко усмивки и добри новини! Simple Smile

# 136
  • София
Виктория, аз бих потърсила мнение и от друг специалист. И сега точно е времето да излекуваш възпалението, защото като забременееш става по-сложно с лекарствата.

# 137
Фреа, задължително трябва да отидеш на лекар! А до тогава - леглови режим и но-шпа. При бременност стратираща с такова зацапване често препоръчват леко хормонално подпомагане през първите 12 седмици /утрогестан или дуфастон/, но това трябва да прецени доктора.
Бимба, честито  bouquet
Зайо, както са ти казали металния вкус в устата не може да е от вит.Е. На мен ми е интересно ти течен ли го пиеш? /написала си 200 мл??? Shocked/
Не не е течен аз съм объркала 200mg на капсоли е.Много съм разсеяна нещо ooooh!

# 138
Бимба, честито !   bouquet
Даре, направо се попиках с този оракул. Общо взето ми каза на всички въпроси, че съдбата не е благосклонна, но има надежда.  Joy Аз си знам, че нямам късмет. Crossing Arms Сега ще прабвам по месеци. Аз попитах дали ще забраменея през 2006 и това отговори,нещо песимистично...   Thinking
А покрай мен само лелища  #2gunfire и това си е, миналата седмица преди да ми дойде му одарих един рев Cry  и се самонавивах и депресирах  ooooh! , но сега вече съм ок, след като бях при баба ми за 3 дни и си помързелувах и ме понаглезиха  
  Mr. Green
Успех на чакащите   bouquet
Гледам Сънчи и Херка се понавъртат - браво на вас  Hug По-честичко с метлите 
Wink

# 139
  • Far away from here...
Уф,Леа,а дали не е възможно,докато чакам да ми свърши М,възпалението да си е минало от само себе си?Тук,при мен,няма лекар,на когото мога да разичтам,а този,при който ходих в Сф страшно ме разочарова и сега...Къде да намеря добър специалист,който наистина ще подходи сериозно към въпроса... newsm78

# 140
  • София
Страчи, я го остави тоя оракул Naughty Ангелът всевишний щял да ти помогне hahaha Гледай да се навърташ окло ангелското си момче, че без неговия материал е спукана работата Joy Я се усмихни и гледай ведро на нещата! Лятото е в разгара си! Няма място за песимистични мисли! Wink
Вики, не знам как така ще мине от само себе си newsm78 То ако бяха гъби, има разни рецепти и лекарства по аптеките, но самолечението не го препоръчвам на никого. А и ако се задълбочи, после ще се лекува по-трудно. Наистина е гадно да се разочароваш от лекар. Идва ти да не видиш повече бяла престилка. От опит го знам. Но мисли за себе си. Намери, моля те начин, да те прегледа и друг лекар. Просто е наложително при тази диагноза.

# 141
Виктория, няма такова нещо "възпалението да мине от самосебе си". Лекувай го докато е време! Не знам в кой град си, ама прегледай здравния справочник, все ще намериш някой лекар. Но НЕ отлагай!

Страчи, ние винаги сме тук! Twisted Evil Big sisters are watching you! Mr. Green

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 15:23 от Сънчи - Пънчи

# 142
А какво е било това възпаление, аз така и не разбрах, извинявай, ако си го писала някъде-пропуснала съм, че съм разсейка напоследък newsm78От само себе си да мине-де да знам...
Момичета, прави ми впечатление-имате някакво лечение, възпаления, лекарства, а продължавате да се чудите-търсете лекарска помощ, изчистете всичко и тогава започнете пак опитите за бебе.Така мисля аз-не си слагайте главата в торбата.Излекувайте първо каквото има, да не се налага да пиете лекарства в процес на бебеправене...че и след това да се чудите, лекарствата дали вредят или не.
Страчи-къде си бе слънчице?Нареви се да ти мине, пък ела насам с някой весел колаж...Хайде-горе главата и няма да и се даваш на тъпата лелка.Ще я прогоним рано или късно, вярвам.Баш сега и на мен ми е много криво, но с вълшебна пръчка ако ставаха нещата...досега да се е случило!Уви-налага се да минем през доста разочарования до заветната цел!  bouquet

# 143
  • UK
 Привт и от мен момичета на морето.... преди малко пристигнахме и веднага седнах да видя какво ново има тука... моята графика е малко нисичка ама предполагам, че може да съм с ниски стойности попринцип...

# 144
  • на пистата
току що се връщам от гинеколога си,всичко ми е наред,няма извънматочна или някакви киски както си мислих,някакво гинекологично въпаление е и ми предписа антибиотик ДОКСАТ 100 и мОВАлИС свещички анално,надявам се да се оправя скоро.охх вече съм по спокойна.

# 145
  • София
...още едно бебе. Все още не работим много усилено по въпроса, караме го по течението и "ако стане - стане", но много ми се иска Дани догодина да си има малка сестричка. Може и малко братче, пък сестричката да я направим след още две години Mr. Green  Wink

Виждам, че първата страница е "засипана" с теми за пресни-пресни бебчета и честитя от сърце на всички момичета! Пожелавам на всички останали (в това число включвам и себе си) скоро да пуснат също такава темичка Praynig Heart Eyes

# 146
току що се връщам от гинеколога си,всичко ми е наред,няма извънматочна или някакви киски както си мислих,някакво гинекологично въпаление е и ми предписа антибиотик ДОКСАТ 100 и мОВАлИС свещички анално,надявам се да се оправя скоро.охх вече съм по спокойна.
браво на теб,надявам се,че другия месец ще си ок и ще бебеправите спокойно,стискам палци

# 147
  • София
Пожелавам ти от сърце да стане бързо! Тактиката, която си избрала, май е най-добрата newsm78 Или поне най-щадяща нервната система Wink

# 148
  • на пистата
браво на теб,надявам се,че другия месец ще си ок и ще бебеправите спокойно,стискам палци
тя ми каза,че и сега може да си го правим спокойно,рано ми е още за овулация така ,че може да продължаваме Simple Smile

# 149
Да, на fraUlica и е рано за овулация.Колко време трябва да ги пиеш?
Мегита-нормално е на 2 и 4 ден да ти падне малко температурата, спокойно, графиката ти върви добре за сега, не че съм капацитет по графиките де...
Аз пак да попитам-някой възползва ли се от проверката на правописа? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт