С какво ви дразнят свекървите? – 111

• 32 036
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • ...живея на последния етаж...
Аз от тук разбрах какъв непростим грях е свекърва, тъща и кума да са с бял/ кремав тоалет. Обяснете ми защо?

# 676
Не че е непростим грях, но бялото е цветът на булката, а това е нейният специален ден. Не мисля, че е проблем да оставим поне в този ден булката да се чувства специална и уникална. Бяло можем да си носим всеки друг ден. Не е нужно точно до булката да се нагиздим в "нейния" цвят.

# 677
Напълно съм съгласна с Уиш. ✌
Неприемливо ми е подобно поведение- чак такива болни амбиции и конкуренция, няма нужда...

# 678
Защото е прието на сватба само булката да е в бяло. За другите участнички е нежелателно. Традиция и проява на уважение. Просто това е нейният ден, това е нейният цвят. Нали уж символизира нещо си Wink При желание, булката може и в черно да се облече, разбира се, но аз поне не съм виждала такава досега Simple Smile
Всъщност, черното също е добре да се избягва на сватба. Особено от свекърви и зълви Simple Smile

# 679
Моята майка е била с цвят праскова- баба ми, свекърва й (бивша) още като бяхме деца все повтаряше как могла и това не било нормално...Simple Smile))

# 680
Я, кажете кои са правилните цветове за тоалета на свекървата на сватбата на сина ѝ, че си водя записки.
За бяло и черно вече разбрах. Други цветови ограничения? Вид дреха – рокля, пола, панталон, костюм? Обувки – височина на тока, чорапи, без чорапи... Чантата – колко голяма? Брой хора̀ – колко и какви? Да си отваря ли устата, или да мълчи? Може ли да се смее, или задължително трябва да гледа кисело/сърдито?
Казвайте ги тези неща, докато е време, че да сме готови, ако някой ден ни се наложи.   Grinning

# 681
По възможност да не присъства Laughing

# 682
  • София
Била съм на сватба, на която свекървата нареждаше като на опело: "Божке, какво направи момчето миии..." и плаче. На мен ми беше много смешна ситуацията, но на младоженците - едва ли
Не плачеше от умиление - да подчертая.

# 683
Бях на сватба с 330 гости. 20 бяха от страна на булката и 210 от на младоженеца. Свекървата беше с бяла дълга рокля и през цялото време танцуваше и викаше " каква сватба вдигнах".

# 684
Аз от тук разбрах какъв непростим грях е свекърва, тъща и кума да са с бял/ кремав тоалет. Обяснете ми защо?
Щото на една сватба,белият цвят символизира девствеността и е нелепо свекървата да се прави на девственица.
Поради тази причина и много булки,които са на по-зряла възраст,предпочитат нюанси,шампанско,бледо сиво или светло синьо..

Е сега,ако е някакъв костюм от две части,примерно бяла пола и цветно горно или обратното,бива..Ама в чисто черно или бяло на сватба,не е добре.И пак..Малката черна рокля (осбено с подходящ аксесоар) стои коренно различно от дълга.

# 685
офтопик - за снимката снаха/свекърва в бяло: Самата история няма драма, просто смешно съвпадение и нищо лично (мина по онлайн порталите преди 2-3 седмици) - хубава рокля на промоция и без задни мисли. Иначе Monster-in-Law е разкошен филм и пример по темата Simple Smile

# 686
Бях на сватба с 330 гости. 20 бяха от страна на булката и 210 от на младоженеца. Свекървата беше с бяла дълга рокля и през цялото време танцуваше и викаше " каква сватба вдигнах".

Ужас.... Simple Smile

# 687
Била съм на сватба, на която свекървата нареждаше като на опело: "Божке, какво направи момчето миии..." и плаче. На мен ми беше много смешна ситуацията, но на младоженците - едва ли
А това е голям ужас....😀😀😀

# 688
Майка ми (която също е свекърва) така плака на брат ми на сватбата 😂😂😂🤔.  Питам я защо плаче в този хубав ден, а тя мели "взеха ми и другото дете"..... Защото брат ми отиде да живее в града на жена си, не че преди това е живял при тях, но щом е при жена си е по-жално 😂😂😂

# 689
Въобще..За ужасите и безумията по сватбите са толкова много,че си трябва цяла тема:)

Общи условия

Активация на акаунт