Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 78

• 82 334
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Елчин Сангу по стъпките на Серенай Сарикая!

https://www.gecce.com.tr/haber-elcin-sangu-serenay-sarikayanin-izinde

Елка ще участва в мюзикъл декември месец по песни на Сезен Аксу. Избрана е заради красивия и глас и не само, с гугъл толкова.

# 436
Елчин Сангу по стъпките на Серенай Сарикая!

https://www.gecce.com.tr/haber-elcin-sangu-serenay-sarikayanin-izinde

Елка ще участва в мюзикъл декември месец по песни на Сезен Аксу. Избрана е заради красивия и глас и не само, с гугъл толкова.

Втора година подред едни и същи подмятания, колкото заснеха филма с Еркан и Илкер, толкова ще е и това ме съмнява, ама да видим... тоя път може и да познаят...  Whistling Whistling Whistling

# 437
  • Пловдив
Темпи, не си само ти с мислениците и недомислениците по сюжета. Но аз не можах да си харесам нищо друго за гледане от миналия сезон. Пък и ми е интересно докъде ще я докарат сценаристите. Пък и много симпатизирам на Кузгун и Дила.

# 438
За мен най-голямото противоречие е, че Кузгун продължава да е привлечен от Дила. Чувствата имат срок на годност и техният някак си изтече. По-вероятно ми се струва да е привлечен от Ферман, отколкото от Дила и нейните налудничави реакции. Отделно двамата- Баръш и Бурджу не ми се връзват, като служебни са ми екранните им действия на уж любов. А бащата на Кузгун само оперна певица още не го направиха. Този човек как е успял да живее такъв живот- то баща супер мафиот, то синове бандити, а той честен полицай? Ама с друго дете. Много харесвам Баръш, но се напъвам да гледам заради него и не изпитвам удоволствие от филма.

# 439
  • Пловдив
На мен Баръш и Бурджу ми харесват като двойка, много си "отиват", но тя не ми е убедителна - и като характер, и като изпълнение. Скована и еднотипна. Да не говорим, че по сценарий я изкараха чисто луда , освен ако не излезе, че по някакъв начин се държи така, за да защити Кузгун. Нали си знае, че една от причините да преживее толкова Кузгун е самата тя и баща й.  Другият образ безподобен е Картал. Не се довери на брат си, като се има предвид как го спаси от ковчега в гроба в първия сезон, вероятно удобно за сценария е забравил, а да се доверява на напълно непознат човек?
Другото е за бащата - Виктория, права си. Накрая ще се окаже, че башмафиотът е Юсуф Джебеджи. Слага и баща си и Ферман в малкия си джоб, то не са две семейства, не са две жени, 4 деца и чист като сълза полицай. Хайде бе!
А на Мерием и беше крайно време да я поразтърсят и да престане да дели хората на черни и бели без нюанси. Много точен беше Кузгун като каза на Джихан, че към Дила никога не са се отнасяли толкова топло, независимо, че е била снаха и той се е държал лошо, тя - никога/аз така го разбрах снощи на онлайна/. Не обичам някой да се прави на светец - винаги има мааалко катран в кацата с мед, но Мерием май е най-потърпевша и въпреки това ме дразни.
Аз снощи не можах да догледам последните 10 мин. заради детето, може ли да пишете Кузгун дали успя да прочете писмото, имаше ли фраг и ако да, във фрага показват ли дали Ферман и Картал научават, че са братя. Благодаря предварително.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 10:10 от k.vasileva04

# 440
  • София
На мен Баръш и Бурджу ми харесват като двойка, много си "отиват", но тя не ми е убедителна - и като характер, и като изпълнение. Скована и еднотипна. Да не говорим, че по сценарий я изкараха чисто луда , освен ако не излезе, че по някакъв начин се държи така, за да защити Кузгун. Нали си знае, че една от причините да преживее толкова Кузгун е самата тя и баща й.  Другият образ безподобен е Картал. Не се довери на брат си, като се има предвид как го спаси от ковчега в гроба в първия сезон, вероятно удобно за сценария е забравил, а да се доверява на напълно непознат човек?
Другото е за бащата - Виктория, права си. Накрая ще се окаже, че башмафиотът е Юсуф Джебеджи. Слага и баща си и Ферман в малкия си джоб, то не са две семейства, не са две жени, 4 деца и чист като сълза полицай. Хайде бе!
А на Мерием и беше крайно време да я поразтърсят и да престане да дели хората на черни и бели без нюанси. Много точен беше Кузгун като каза на Джихан, че към Дила никога не са се отнасяли толкова топло, независимо, че е била снаха и той се е държал лошо, тя - никога/аз така го разбрах снощи на онлайна/. Не обичам някой да се прави на светец - винаги има мааалко катран в кацата с мед, но Мерием май е най-потърпевша и въпреки това ме дразни.
Аз снощи не можах да догледам последните 10 мин. заради детето, може ли да пишете Кузгун дали успя да прочете писмото, имаше ли фраг и ако да, във фрага показват ли дали Ферман и Картал научават, че са братя. Благодаря предварително.

Не го прочете,но май го видя.Нямаше фраг след това.Започна някакъв филм.
Аз съвсем се обърквам с тия сериали.Масово жените пазят някаква тайна и все едни нагли ми седят не стига,че те виновни ми и насаждат чувството за вина в мъжа ,а тия пък все по тях бягат странна работа Simple Smile
Още за бащата мисля освен,ако не е бил с друго име тогава и после за да се измъкне се е прекръстил и миналото му е чисто.И тая Дила вчера ,ако беше позволина на Ферман да я целуне щях да счупя лаптопа ххааххах горкия ми Кузгун.Не знам ,защо просто не му каже какво е положението и двамата да го действа,т ами се прави на луда. Иначе пищи по оная рижавата(не й запомних името) хем ревнува, хем ще се жени пък и манджи му готви на ония момък. Simple Smile Simple Smile

# 441
Здравейте, групичка.

Записвам се и в новия сезон да следя.
Димана, постовете са ми много интересни. Аз не умея да пиша това, което мисля, но чета с удоволствие.

Едва вчера успях да изгледам сврията с превод. Искам да Благодаря💐 на екипа за превода. Без превод не бих гледала, защото не вдявам ни турски, ни руски 😊.

Въпреки недосмислиците, които се получават /а тях ги има във всеки сериал /, Кузгун ми харесва и ще си го догледам.

Като начало ми допадна, държа ме серията с интерес. Дано така да продължи. На първо виждане  играта на Баръш ми се видя по-истинска,от тази на Дила. При нея усещам всякш нещо не е на мястото си. Обаче успя и мен да заблуди с милите си думи и за секунда се обърна. Значи аз така го разбирам тази учителка е поставена от Ферман, да е близо до Кузгун, а той все още не предполага за това.
Но не разбрах кой стреля по майката, сестрата и Кузгун в старата им къща🤔.
По-възрастната жена при Ферман тя негова леля ли се явава?

Чудя се дали пък не е възможно Дила наистина да се влюби във Ферман? А от неговите спомени аз разбрах, че дори и когато беше жив бащата на Дила, той е бил влюбен още тогава в нея. Май много чуденки ми станаха, а от прочетеното за снощната серия ще станат още повече.
Май сега е ред на Кузгун да тича след Дила, така както тя правеше първия сезон.

# 442
  • София

Satisfied Smile Smile

Малко да се посмеем!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Това е някаква постановка ,но не мога да я намеря цялата в нета.

# 443
Какво още да коментирам- седмица, две, три и айде, кой от къде е....

# 444
  • София
Какво още да коментирам- седмица, две, три и айде, кой от къде е....

Много жалко!!!Мисля си обаче,че тия 30-40  ми. в припомняне са излишни.То докато почне серията хората превключват на друг канал сигурно и после забравят да гледат. Simple Smile

# 445
Здравейте!
Ще поставя и още една класация на Сомера.Доколкото съм чела от форума, това е рейтингът от Интернет платформата.
Така, че ще сложа моите си розови очила и ще гледам този рейтинг.
За сега сериалът ме владее и най-искрено се моля да не приключи преждевременно. Надявам се Продуцентът и творческият екип да продължат работата си по Кузгун.
Последно време наблюдавам, че там където е продуцента Керем Чатай, въпреки влошен рейтинг, продължава работата по сериала и неговото излъчване.

https://www.instagram.com/p/B23mchEA1GB/

# 446
  • Пловдив
Темпи, опасна си!!!
Аз още съм на метлата и да си довърша. Не ми харесва и развитието на отношенията между Кузгун и Дила. След първия сезон логичното беше Кузгун, като влюбен, да тича след Дила и да се домогва до нея с всички средства - позволени и непозволени. Имам предвид, че той е "уличен боец", хулиган. От него не се очакват фини обноски. Трябваше тя колкото и да се инати и да се дърпа, той да я хване натясно и да разбере първо какво става и защо се държи така и второ да я накара да му признае чувствата си, после двамата да решат как да действат. Все си мисля, че Ферман с нещо държи в шах Дила, направи ми и впечатление колко дебело наблегнаха къде Ферман пази уликите срещу Кузгун - пистолета и флашката, доказващи че той уби Бехрам. Добре му го каза Джихан, че в любовта не трябва да има гордост! Сценарият го снижи до "ощипана госпожица", на която като й резнат крилцата и бие отбой! В крайна сметка Дила търча след него целия първи сезон, направи всякакви жертви, той я използва най-безогледно и сега май пак тя ще ревнува и търчи след него. Абе, отиде ми вярата в романтичните герои!

# 447
Темпи, опасна си!!!
Аз още съм на метлата и да си довърша. Не ми харесва и развитието на отношенията между Кузгун и Дила. След първия сезон логичното беше Кузгун, като влюбен, да тича след Дила и да се домогва до нея с всички средства - позволени и непозволени. Имам предвид, че той е "уличен боец", хулиган. От него не се очакват фини обноски. Трябваше тя колкото и да се инати и да се дърпа, той да я хване натясно и да разбере първо какво става и защо се държи така и второ да я накара да му признае чувствата си, после двамата да решат как да действат. Все си мисля, че Ферман с нещо държи в шах Дила, направи ми и впечатление колко дебело наблегнаха къде Ферман пази уликите срещу Кузгун - пистолета и флашката, доказващи че той уби Бехрам. Добре му го каза Джихан, че в любовта не трябва да има гордост! Сценарият го снижи до "ощипана госпожица", на която като й резнат крилцата и бие отбой! В крайна сметка Дила търча след него целия първи сезон, направи всякакви жертви, той я използва най-безогледно и сега май пак тя ще ревнува и търчи след него. Абе, отиде ми вярата в романтичните герои!

И на мен не ми харесва, но ги разбирам, защото тези 20 години, които ги делят не са лесни за преодоляване.
Беше ми странно в първи сезон как Дила още, когато го видя и разбра, че този мъж Акча, е всъщност Кузгун ,веднага започна да го играе на любов. В кого се влюби тя? В големия мъж насреща й, или пренесе детските си чувства върху този мъж. Това бе много странно в поведението на Дила, но и естествено, защото тя живееше още с вината от миналато, с надеждата, че той е жив и е отглеждала една химерна любов към него. Тя си бе създала представа, че го обича сега, чрез любовта си обаче на малката Дила и тази представа реши да я наложи в сегашно време, но насреща си имаше един голям и хубав мъж, с изграден характер на улицата.
Сега ще вляза в едни философски категории за базата и надстройката. Да, те двамата дила и Кузгун имаха една база - близко възпитание като деца, с близки морални ценности и всичко им беше почти еднакво, обечаха се с чистотата на детските си души. От тогава са минали цели двадесет години и всеки се намира в надстройката.
Дила - живяла в богата среда, с добро образование и добра професия, с добри обноски и т.н.
Кузгун - живял на улицата, бил в дом за деца, в детски затвор, пострадал от търговците на човешки органи и т.н.
При тези обстоятелства нима можеше да има нормална любов в точното време? Те двамата се разминаха по време на влюбване и това се определи от чувството на вина на Дила и бързането й да каже на Кузгун , че го обича и от забавянето на Кузгун, който дойде с намерението да ползва всички за отмъщение. Тогава каква романтика може да има в такова разминаване, което е темелно, из основи. Да не говорим, че имаше насилствен брак,  и всичко случило се помежду им, като убийство на баща й и цялата драма около убийството на Бехрам, и нейният опит за самоубийство.
Сега отново се разминават по време в любовта си. Той осъзнал, че е влюбен в нея, вече в голямата Дила , а не обичта на малкия Кузгун към малката Дила . Но пък тя изстина, защото се беше отказала от живота и оцеля, като реши да промени всичко в живота си. В тази ситуация не може да има романтика, а повече игра на "котка и мишка", защото и двамата разбраха, че се обичат като големи вече, но случките, отразени в душите им /надстройката/ не им дават възможност да се доближат един до друг и да изживеят романтични моменти. Дълго време според мен ще има сцени от рода на: тя като го види след това да има сърцебиене, а той да мине гордо покрай нея, все едно не я вижда или да й говори грубо. Точно сега най-много проличават гордите им характери. Но пък тази гордост ще ги доведе до истинска среща и любов в едно и също време, защото я има базата, все още в душите им се таи спомена за общото детство и чиста любов помежду им. Въпросът е кой какъв избор ще направи вече като порастнал и кой как ще се бори за другия. Ще видим.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 20:19 от Dimana-nova1

# 448
Здравейте и извинявайте, че се "натрисам" в темата.
Гледам сериала от самото начало, преди и вас четях, но ми се наложи малко да ви изпусна.
Сега ми се искаше да изгледам 17 епизод, но не намирам с превод на български. Моля за помощ Simple Smile Ако има превод, разбира се.
Хубав ден!

# 449
Здравейте и извинявайте, че се "натрисам" в темата.
Гледам сериала от самото начало, преди и вас четях, но ми се наложи малко да ви изпусна.
Сега ми се искаше да изгледам 17 епизод, но не намирам с превод на български. Моля за помощ Simple Smile Ако има превод, разбира се.
Хубав ден!
Здравей и добре дошла!Не се натрисаш, а напротив, приятно е още някой да споделя сериала тук.
Виж, една или две страници от темата назад, в мой пост има публикуван линк с превода на 17 епизод.

Общи условия

Активация на акаунт