Отговори
# 765
Честно, аз вече забравих какво се питаше в задачата. От толкова много детайли, аз все още се чудя авторката какъв го държи там, в това “семейство”?!? И за съжаление, продължавам да мисля, че този “мъж” е способ за нея за постигане на определени цели, по-скоро материални, защото е много добър в това, което прави.
Просто детето нарушава семейната идилия, и когато става неудобно, е време майка му да си го прибере при нея. Сори, това е моето мнение.

# 766
На моменти на тийн форум прилича, да ви кажа.

Не може да ме убедите, колкото и да се опитвате, че всичките скелети в гардероба на мъжете си сте ги знаели преди да се свържете с тях Simple Smile Има хора с по двайсет плюс години брак и им изкачат изненади, вие искате всичко да съм знаела до най-малкият мръсен детайл 🤣🤣🤣

# 767
А защо родителите му искат да ви разделят, нали го финансираш,  имотна си, помагаш му да си плаща дълговете?
Би трябвало да се възползват от тебе и да са доволни, щом са такива примитиви, пък те чак ще те убиват.

# 768
Е, то е ясно, че много хляб трябва да изядеш преди да опознаеш един човек, ама да не си видяла и знаела всички тези неща в семейството на мъжа си, клони към минус безкрайност. Не мога да го повярвам. Кой би се хванал с разведем мъж с дете без да проучи детайлите, малко от малко?!?

# 769
Не мога да повярвам на това, което чета Frowning Детето част от багажа ... Лол ... Ами то ясно значи защо не те иска и не те приема ! Сигурна съм вече, че ти си тази която го мрази. А с мъжа ти си само заради общи интереси. И май пускаш тема тук, за да разбереш как да се отървеш от детето ама нещо не можа да го напишеш в прав текст ...

# 770
Предишен брак и дете не са скелети в гардероба.....
Май ти си тийн дето тропа с краче да стане на неговата

# 771
Аз пак да попитам.
Какво предлагате в случая с детето.
То вече стана ясно , че =авторката. Тя за нищо не става, че и отнесе успешно критиките.
Наистина се чудя как се отглеждат деца само на принципа на убеждаването, без санкции.

# 772
Наистина се чудя как се отглеждат деца само на принципа на убеждаването, без санкции.

Нима някой е твърдял нещо подобно? Да не се санкционират децата? Кой това?

# 773
Цитат на: Daskalka link=topic=1125206.msg38944 У304#msg38944304 date=1 И561829397

Не може да ме убедите, колкото и да се опитвате, че всичките скелети в гардероба на мъжете си сте ги знаели преди да се свържете с тях Simple Smile Има хора с по двайсет плюс години брак и им изкачат изненади, вие искате всичко да съм знаела до най-малкият мръсен детайл 🤣🤣🤣
Така е. Не всичко знаем. Въпросът е, когато разберем мръсните детайли, как ще постъпим. Както и какви точно са те.

# 774

Когато скелета изскочи от гардероба на мъжа ми,му посочих вратата.И бях категорична,въпреки,че ме носеше на ръце,че докато тоя скелет не се кремира и не се превърне в пепел,вратата няма да му се отвори.Той избра да промени положението.Благодарна съм му за което.Но ако не бях взела своевременни мерки,най-вероятно сега изобщо нямаше да сме заедно.
Вярно,не опираха нещата до дете,но така или иначе,този скелет правеше съвместния ни живот абсолютно невъзможен.

# 775
Какво?, ако не е проблем да споделиш, какъв беше вашият скелет?

# 776
Уиш, при майката е горното, на мъжа ми роднините такива отклонения нямат.
Да... Свекървата магьосница си е супер.

# 777
Не желая да говоря за това,но не опираше до други хора.В него самия си беше "нещото"
Поставих ултиматум.Или аз и детето ми,или скелета му.Понеже няколко пъти правих компромис в рамките на 1 година,накрая посочих вратата,щото не съм го взела за да му бъда майка и да му наливам акъл в главата.После още година и половина стисках зъби и бях непревземаема крепост.
Но при нас аз съм тая с "куфара"Simple Smile

# 778
  • Paris, France
Не е ненормално дете на разведени родители, на такава възраст, да иска мащеха или пастрок да умрат. Смъртта дава сигурност, че няма да се наложи да общуват с този човек никога. Принцеса Даяна блъснала мащехата си по стълбите като била на 17г. Може би детето се надява да събере родителите си. На тази възраст е нормално.

Хм, майка със СОП, от семейство на бавно развиващи се и социално слаби, разполага със собствено жилище, където Мунчо (който няма СОП), единствен син с имоти за наследяване щастливо се нанася, след което тегли 40 бона набързо за да обзаведе тъстовете. Това е като сценарий за сапунка. Или аз също имам СОП, та затова не разбирам.

Жена със СОП може да не е напълно наясно с административните стъпки за завеждане на дете в Англия.

Скрег, вярно е, че има и генетичен компонент и че интелектът е по-силно зависим от този на майката, отколкото този на бащата, но това дете е било отличник допреди година-две. Според мене то просто възприема мащехата като чудовище, което го тормози. Ако беше такъв и в училище отдавна да са то пратили на психолог. В българските училища има безплатни консултации с психолог.

Даскалка, общия бизнес може да си го въртите заедно и без да сте двойка и да живеете заедно.

# 779
Даскалка,  защо не покажеш на биологичната майка този чат, може пък да се трогне и да си вземе детето.
Аз мисля, че никога не бих могла да съм в твоята ситуация, но също отглеждам трудна дете - като съвет мога да ти дам да не го притискаш кой знае колко с правила и да не му се налагаш.  Така може да ви е по-лесно.  Другото което аз си позволявам с моето дете е да му казвам цялата истина-как се чувствам и какво мисля. Когато плаче за майка му я набери по телефона и го накарай да и разкаже как се чувства. Може и да се размисли. Аз също мисля, че за това дете е по-добре да живее с майка си. В Лондон има толкова емигранти и проблеми, че едва ли неговото поведение ще трогне някого. Имам предвид бедните емигрантски квартали, сега ясно е че българите емигранти там, поддържат кралски стандарт, това го пиша в случай, че някой емигрант ми скочи обиден на това изказване.

Общи условия

Активация на акаунт