Отговори
# 750
Вивиана, тя е поискала раздялата. Съжалявала, че се оженила по любов, сега щяла да се жени за пари, докато била млада да осигуряла себе си и детето.

Според мен просто е видяла, че е достигнал лимита на взимане на кредити и затова му е била шута. Междувременно си е поддържала връзка с този, с който е била в момента. Била е с него и като ученичка, баща й е бил още жив и се е намесил, човекът, разделил ги е, но ... Може да се е надявала, че са му останали много пари от това, заради което е лежал,  ама на място да е останала неприятно изненадана.

Не знам къде е гледал мъжът ми първия път, ама вторият определено се е ориентирал по-добре 🤣🤣🤣
Oleeeee..
Сега си спомних сагата..Голяма простотия си е още от самото начало и тогава, при първата ти тема всички се чудехме с кой акъл се набиваш там...Не,че сега пък не се чудим,с кой акъл продължаваш да стоиш..Simple Smile

# 751
Тя сагата тепърва предстои Simple Smile

# 752
Какво, точно за там си е. Нека си стои.

# 753
Скрит текст:
Вивиана, тя е поискала раздялата. Съжалявала, че се оженила по любов, сега щяла да се жени за пари, докато била млада да осигуряла себе си и детето.

Според мен просто е видяла, че е достигнал лимита на взимане на кредити и затова му е била шута. Междувременно си е поддържала връзка с този, с който е била в момента. Била е с него и като ученичка, баща й е бил още жив и се е намесил, човекът, разделил ги е, но ... Може да се е надявала, че са му останали много пари от това, заради което е лежал,  ама на място да е останала неприятно изненадана.

Не знам къде е гледал мъжът ми първия път, ама вторият определено се е ориентирал по-добре 🤣🤣🤣
Имаш предвид, че успяваш да му създадеш топла семейна обстановка ли? Че се тревожиш за добруването на детето!? Или че  влагаш пари за бизнес и къща!?
Аз съм изумена, честно. Самооценката не винаги е точно съотносима с тази на останалите. И винаги звучи зле, по този начин изказана - да се сравняваш, като оплюеш другата.

# 754
  • София
Общо взето, сагата я виждам да приключи, когато се появи бебе и авторката прогледне и види мъжа си по начина, по който всички отстрани го виждат. В момента е във фаза "то с нашето ще е различно".
Та тогава ми се струва, че ще осъзнае колко вреден и безполезен е този баща и ше си вдигне гълъбите.
Няма лошо де, поне ще има детенце, пожелавам й го.

# 755
Ще ме прощавате за израза, но "преебнята" в моя случай идва от това, че

1. Преди това не вярвах, че майка може наистина така да зареже детето си. Тя много добре пунтираше искрена загриженост, докато не почнах да поставям някои изисквания и да втвърдявам курса. С времето установих, че тук това е стандартен модел на поведение, свекито е същата, а и не само тя. Лицемерие до дупка докато не ги притиснеш да си изпъляват ангажиментите и тогава свалят маските.

2. Причините за оставането му тук повече, отколкото беше казано в началото, са все основателни - ограмотяване на майчин език, Брекзит и неяснота по него... В крайна сметка и малко компромиси трябват, мъжът ми, ще, не ще, до 18 години на детето трябва да поддържа контакт с нея. Но почна вече да прилича на игра на хоро по главата ми, та искърското говедо в мен надига рога Simple Smile

# 756
Да ви кажа, както проучват донорите на сперма, знае ли човек какво го чака 🤣🤣🤣. Тук поне видях наживо за какво иде реч, плюсове, минуси ...

# 757
  • Варна
daskalka, потвърди предположението ми .
Нерешителните мъже търпят дори изневери и не инициират раздяла .
Ако родата реши да ги събере , в името на детето , ще имаш битка на нов фронт. 

# 758
Даскалке,от постовете ти някак долавям едно отношение към мъжа ти,едно такова..доста неадекватно.
Все едно имаш две деца,и мъжът ти е онова,леко смахнатото и беззащитно отроче,което не може да носи отговорност за постъпките си и което не бива да тревожим излишно,понеже то така и така няма да може да направи нищо в каквато и да е ситуация,освен да проявява гениалността си чрез рисуване с боички...

Според мен,детето си е социопат и не го оправдавам с детството му.Фактът,че посяга на животни,говори много.
Но,твоята задача е да сриташ мъжа си да  започне да изпълнява родителските си функции,а не ти да оправяш бакиите на други хора.
Озлобила си се,но вместо на тях,злобата и гневът обърни към себе и си ревизирай приоритетите.
Твоя е липсата на далновидност,ти в крайна сметка не си изиграла правилно картите,а добрите ти намерения,хич не допринасят за смегчаване на последствията от всичко това
Последствията за теб имам предвид,остави ги другите хора..

# 759
Мъжът ми е особен, да. Не е класическият "мъжкар" от филмите, има си други плюсове.

Джакпотът в неговия случай е, че нещо, което е започнал като дете и впоследствие му е станало и занаят, в което е много добър, неслучайно казвам, че е като "луд учен", и за което тук нон стоп са му набивали всички канчето, включително родителите му, тъщата и жена му, че не е практично и не изкарва пари от него, съвпада с мой интерес. Начин на живот е при нас, не е работа в офис все едно къде и после вкъщи. Аз му отворих голяма кариерна врата, защото му осигурих това, което му трябва на "лудия учен", пари и възможност да се реализира. Голям талант е в нашата област, но аз съм с парите, чуждите езици и пазарите, та добре сме овързани един за друг, никой не може без другия.

Начинът на живот е много важно нещо, хора, той събира, той разделя. Че имал дете ... Ами нормално на неговите години. Приемаш го като част от багажа.

Ама този куфар иска да се отърве от мен, та ...

# 760
Като продължавате да я четете тая жена жалите ли я още? Че детето има проблеми - има, но те не са се появили от нищото. И ген да е - възпитанието и отношението към това дете са му отключили генетичните особености. Направи още едно бебе от тоя мъж, за да се убедиш къде е проблемът, Авторке Simple Smile Пък колкото си иска да е гениален в работата си. Ще ревеш после още много ако продължаваш да стоиш там.

# 761
Родата в лицето на родителите му се пробва вече, Вивиана. Ама и той дебил като мен, стои с мен и се инати, не ще Simple Smile

# 762
Мъжът ми е особен, да. Не е класическият "мъжкар" от филмите, има си други плюсове.

Джакпотът в неговия случай е, че нещо, което е започнал като дете и впоследствие му е станало и занаят, в което е много добър, неслучайно казвам, че е като "луд учен", и за което тук нон стоп са му набивали всички канчето, включително родителите му, тъщата и жена му, че не е практично и не изкарва пари от него, съвпада с мой интерес. Начин на живот е при нас, не е работа в офис все едно къде и после вкъщи. Аз му отворих голяма кариерна врата, защото му осигурих това, което му трябва на "лудия учен", пари и възможност да се реализира. Голям талант е в нашата област, но аз съм с парите, чуждите езици и пазарите, та добре сме овързани един за друг, никой не може без другия.

Начинът на живот е много важно нещо, хора, той събира, той разделя. Че имал дете ... Ами нормално на неговите години. Приемаш го като част от багажа.

Ама този куфар иска да се отърве от мен, та ...
Проблемът с куфара трябва да реши той,не ти.Най-малкото,той е първопричината за съществуването на тоя куфар и това е негова отговорност.

# 763
Аз му отворих голяма кариерна врата, защото му осигурих това, което му трябва на "лудия учен", пари и възможност да се реализира. Голям талант е в нашата област, но аз съм с парите, чуждите езици и пазарите, та добре сме овързани един за друг, никой не може без другия.
Това беше ясно- на него му трябват парите и контактите ти, а на теб някой, който да върши работата. Избрала си си приориетите, ок. Би трябвало да си наясно, че нищо на този свят не е безплатно и няма как точно компромисите, които ти си направила да ти се разминат без да си платиш цената. Ти това ни питаш в темата- как да не си платиш цената? Ми, няма как.

# 764
Форумът няма  да ти даде съвет, който да ти реши всичките проблеми  за онова, което си избрала.  Трябва да можеш да носиш изборите си на гръб, с най-доброто, на което си способна. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт