Отговори
# 285
Значи Вие гледате на себе си и на въпросният пастрок, като на странични хора, които сами имат право как и доколко да се ангажират с детето. За бащата и майката, обаче, това е абсолютно задължение. Затова Вашият мъж и бившата му жена трябва да вземат отговорно решение и да го следват къде ще бъде постоянното жилище на детето и какъв ще бъде режима на другия.

Защо искате да прилагате силови методи върху майката, за да бъдат направени тези уговорки, а не ги приложите върху мъжа си, не е ли по-лесно.

# 286
Извинявам се за погрешното схващане на думата пастрок
Би ли коментирала останалите въпроси, защо смяташ, че вие с пастрока не сте част от картинката и дали си била детето?

# 287
  • Варна
Пастрока , с присъди за измама , в законен брак с др.жена и дете .
Майката няма сигурни доходи , нито условия за отглеждане на детето .
Информацията е от авторката .
Вината и безотговлрността на бащата изключително се неглижира . Неговата роля е основна и модел за сина .
Казусът е за социалните служби .

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 12:52 от Viviana91

# 288
Значи майката правилно не го е взела
Получава и информация от учителите и бащата, който твърди,че  всичко е ок...

# 289
  • Бургас
Извинявам се за погрешното схващане на думата пастрок
Би ли коментирала останалите въпроси, защо смяташ, че вие с пастрока не сте част от картинката и дали си била детето?
Извинявам се, че аз отговарям, но специално за пастрока и за новата жена:
За живота на детето взимат решения и имат задължения само майка му и баща му. Никакви пастроци, мащехи, нови жени и т.н. Това е разумното решение. До каква степен всякакви личности освен майката и бащата ще участват в отглеждането на детето, отговарят само родителите. Никой друг.

За това дали е била детето, авторката да каже, ако го сметне за резон. Ако съдя по написаното от нея до момента, не смятам, че е наранила физически детето.

# 290
Силовият метод работел?!?! Жено, как те допуснаха теб да работиш с деца?! Или викаш те даскалките от кол и въже ги събират така и така? Работодателите ти знаеха ли за тези твои ,,възпитателни,, методи? Имаш късмет, че не си попаднала на някой разгневен родител, да ти приложи собствените възгледи на твоята глава, или да те влачи по съдилища. То наскоро имаше един подобен случай само че на акушерка, прилагала твоите възпитателни методи на бебе - ми така де от малко да си знае мястото. Потреср!

# 291
И аз съм на мнение, че авторката не е посегнала физически на детето.
Как може да я изкарвате по- черна от дявола, при положение, че тя единствено подхожда отговорно, макар и с нежелание.
Значи майката не може за бъде принудена да си носи отговорността, а мащехата - може.
Дайте и конкретни съвети за ситуацията без обиди и нападки, имам чувството , че и е нужно.
Тя трябва да осъзнае, че цената да бъде семейство с този мъж, която трябва да плати , е да отгледа това дете. И то не само като задоволяване на битовите нужди , а и откъм възпитание.
Ако тя осъзнае тази тежка отговорност, ще си влезе в ролята.
Няма как иначе. Ако трябва - наказания, лишения, докато малкият не разбере, че в този живот има и отговорности.
Тя единствена би могла да се справи с възпитанието му, ако и се делегират правомощията. Ама така, по нейн почин и мерките. как иначе това дете човек ще стане.

# 292
  • Бургас
Аз съм в потрес как се чете таз тема:
"На базата на предишен опит, откакто прискърцах със зъби да го взима повече, това се случи. Значи силовият метод работи, въпрос на доза е. И на поднасяне.  Абсурдно ми е, че така лесно аудиторията прие, че щом майката не иска, това е, край."

Авторката казала, че когато натисне мъжа си/бившата му /т.е. ползва силов метод, за да накара майката да се вижда с детето, нещата се получават. Четящите и казват: ти животно биещо деца...А сега де?

# 293
Ами тя си го призна с половин уста, че има навика да му посяга. А двете подчеттани изречения не са свързани, а самостоятелни по смисъл.

# 294
Ами тя си го призна с половин уста, че има навика да му посяга. А двете подчеттани изречения не са свързани, а самостоятелни по смисъл.
Извинявай, но би ли дала цитати от темата.
Много грозна клевета е това.
Защо го внушаваш ?

# 295
  • Бургас
Четем един и същи пост нали така?
Никъде авторката не е писала, че е упражинла насилие. Написала е, че и се е наложило да се оправи с дете и криза сама. Сега, че автоматично сте решили, че това става с шамари, си е ваша работа. Аз лично не виждам нещата така, но виж въпрос на собствено усещане.

# 296
  • София
Таисче, ти си много мил човек, според мен затова все още не можеш да приемеш, че авторката ама изобщо грам не се интересува от съвети как да се справо с детето. Тя не иска да го гледа, иска само съвети как да накара майката да го вземе.

# 297
Таисче, ти си много мил човек, според мен затова все още не можеш да приемеш, че авторката ама изобщо грам не се интересува от съвети как да се справо с детето. Тя не иска да го гледа, иска само съвети как да накара майката да го вземе.
Е да , ама съм оптимист, че ще еволюира.
Има капацитета да се справи с 9 годишен, сигурна съм.
Като я чета.
Тя още не осъзнава, че няма начин да бъде приобщена майката. Аз затова предложих лишаване от родителски права и осиновяване.
Напълно резонен ход за такива майки.

# 298
Ами как четете вие силовият метод работи? Авторката признава само неща, които явно ѝ изнасят. Не знам колко е грозно предположението, но описаното дотук поведение на авторката е 10 пъти по-грозно.

# 299
  • София
Тя си се справя, когато се е занимавала две години с детето, то си е било окей. Ама й е омръзнало.

Общи условия

Активация на акаунт