Отговори
# 735
Мъжът ми е едно дете, има какво да наследи, не го мислете.

# 736
Уиш, при майката е горното, на мъжа ми роднините такива отклонения нямат.

# 737
  • Варна
С подобна диагноза родителските права ще се присъдят на бащата.
Мъжът Ви явно няма критерии при избор на жена и майка .

# 738
Има си там някаква семка генетично,
Има, има. Хубаво, че мъжът ти го е донесъл щъркелът и той няма нищо от тези гени.

За гена на майката идеше реч.
И тя е със СОП като детето,а сестра ѝ пък има дете с аутизъм.

# 739
А защо искаш да раждаш от него? Генетично е кофти, манталитет също, пари няма.

е как защо? Любов бе - всеки си я разбира по неговия си начин и решава това е любов, това не е. И в повечето случаи не е никаква любов, а нещо съвсем съвсем различно

# 740
  • Варна
Ужас. Аз бих избягала с крясъци.

# 741
Как така при мъжа да няма нищо, нали майка му е луда вещица и ти е изхвърлила багажа от тях...
Нали свекървата подучваше детето да иска да умреш.

Ужас я.

# 742
Нали свекървата и тя беше мръднала на някъде - пращаше магии за смърт по детето, имаше някаква лудост и там, помня от предишна тема. Не е само по линия на майката на детето кофти материалът.

# 743
Уиш, при майката е горното, на мъжа ми роднините такива отклонения нямат.
Хммм, и как такъв прекрасен мъж си избира за жена тотален боклук?

# 744
В магии, за съжаление, вярва половин България, та си е по-скоро норма, а не отклонение. Кой в Бог, кой в Карма, кой в магии, всеки си има как да кажа, духовен живот. Като има пари излишни за шарлатанки, да дава, нейни са си Simple Smile

Изхвърлянето на багажа ми беше чиста свеко-снахо класика. Първо бях поканена, имаше уговорка да се прави втория етаж за нас, като дойде на дневен ред се оказа, че не дава, защото искаше да влиза горе по всяко време, а аз не и така. Изхвърли ми багажа докато бях в София. Голям страх имаше, че като се направи ремонт, ще й взема къщата 🤣🤣🤣.

# 745
Е сега. На мъжа винаги майка му е луда, първата жена боклук, а той е прекрасен човек.

Тук ново е само, че детето му е психопат и бъдещ сериен убиец.

Никаква норма не е това, даскалка, мъжът ти е същия, но докато не го виждаш, никой не може да ти помогне.
Някои уроци сам си ги учи човек.

# 746
  • Варна
Каква е причината да се раздели с първата си жена ?

# 747
Iris04, не ги разбираш ти нещата.....
Авторката е бяла и добра, мъжът й два пъти повече.... и защо по ягодите тая смотана майка не си прибере детето да не им пречи.
Винаги съм се чудела защо жени неспособни да обичат чужди деца се захващат с мъже с деца. Мазохизъм и садизъм в едно...

# 748
Е сега. На мъжа винаги майка му е луда, първата жена боклук, а той е прекрасен човек.
Тук ново е само, че детето му е психопат и бъдещ сериен убиец.
Hands Plus1 Hands Plus1 Hands Plus1 Hands Plus1
Щото не може няколко пъти да се хареса един пост Wink

Не е в детето проблемът май!

# 749
Вивиана, тя е поискала раздялата. Съжалявала, че се оженила по любов, сега щяла да се жени за пари, докато била млада да осигуряла себе си и детето.

Според мен просто е видяла, че е достигнал лимита на взимане на кредити и затова му е била шута. Междувременно си е поддържала връзка с този, с който е била в момента. Била е с него и като ученичка, баща й е бил още жив и се е намесил, човекът, разделил ги е, но ... Може да се е надявала, че са му останали много пари от това, заради което е лежал,  ама на място да е останала неприятно изненадана.

Не знам къде е гледал мъжът ми първия път, ама вторият определено се е ориентирал по-добре 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт