Детето ми е по-различно от другите

• 10 809
  • 62
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте.
Към днешна дата всичко е наред - имам си един инатлив симпатяга със сложен характер Wink, на който абсолютно нищо му няма. Изключително контактен и умен. Тренира футбол по свое желание. Завърши с отличие първи клас и учителките постоянно го хвалеха. Няма да го превъзнасям повече Simple Smile
Връщам темата назад и ме връхлитат старите усещания и тревоги. Слава богу, всичко отдавна е зад гърба ми.
Така и не пожелах второ дете, обаче. От страх. Признавам.
Желая здраве на всички. По-важно наистина няма.

# 61
Здравейте.
Към днешна дата всичко е наред - имам си един инатлив симпатяга със сложен характер Wink, на който абсолютно нищо му няма. Изключително контактен и умен. Тренира футбол по свое желание. Завърши с отличие първи клас и учителките постоянно го хвалеха. Няма да го превъзнасям повече Simple Smile
Връщам темата назад и ме връхлитат старите усещания и тревоги. Слава богу, всичко отдавна е зад гърба ми.
Нямате предтава колко много Ви благодаря за отговора! Честно казано не очаквах да получа отговор на толкова стара тема. Чувствам се в пъти по-спокойна някак. Благодаря Ви отново!Бъдете здрави и нека юначето продължава да Ви радва с отличията си! Heart

# 62
La Catrala, права си. Знам това и от това също се опасявах. Защото не играе вече с деца, своенравен е и да вманиачен понякога в някои неща, като цяло труден. Но пък на моменти ни се радва има някаква игра... мушка се между краката ни хвърля се да ни:прегръща....говори ни нещо... дава пет... Ами аз вече не знам от какво да се притеснявам. Не маха за чао. Ако непознат го вика по име не се обръща. Не е много социален. Като няма да го оправя с диета тогава смяташ ли че от храната може да го е отключил?  Защото преди беше по социален. Ами дано поне не е тежка форма на аутизъм...
    Здравейте.
    здравейте! Извинявайте,но исках да ви попитам,дали нещо все пак правите? Или давахте на детето си? Моето вече почти на 9г.,и ме притеснява поведението му,благодаря

Общи условия

Активация на акаунт