Детето ми е по-различно от другите

• 8 820
  • 61
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте.
Към днешна дата всичко е наред - имам си един инатлив симпатяга със сложен характер Wink, на който абсолютно нищо му няма. Изключително контактен и умен. Тренира футбол по свое желание. Завърши с отличие първи клас и учителките постоянно го хвалеха. Няма да го превъзнасям повече Simple Smile
Връщам темата назад и ме връхлитат старите усещания и тревоги. Слава богу, всичко отдавна е зад гърба ми.
Така и не пожелах второ дете, обаче. От страх. Признавам.
Желая здраве на всички. По-важно наистина няма.

# 61
Здравейте.
Към днешна дата всичко е наред - имам си един инатлив симпатяга със сложен характер Wink, на който абсолютно нищо му няма. Изключително контактен и умен. Тренира футбол по свое желание. Завърши с отличие първи клас и учителките постоянно го хвалеха. Няма да го превъзнасям повече Simple Smile
Връщам темата назад и ме връхлитат старите усещания и тревоги. Слава богу, всичко отдавна е зад гърба ми.
Така и не пожелах второ дете, обаче. От страх. Признавам.
Желая здраве на всички. По-важно наистина няма.
Нямате предтава колко много Ви благодаря за отговора! Честно казано не очаквах да получа отговор на толкова стара тема. Чувствам се в пъти по-спокойна някак. Благодаря Ви отново!Бъдете здрави и нека юначето продължава да Ви радва с отличията си! Heart

Общи условия

Активация на акаунт